Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady_Dior wrote:Kalcia przepiękny ten test 😁 Wszystko będzie cacy zobaczysz 😀
Milkana mocne kciuki za nowy cykl-oby się udało. Ja też raz stosowałam te testy z clearblue ale jednak wolę patrzeć na kreskę 😂 Wiedziałam dokładnie kiedy mam pik a tych clearblue jednak ta minka była uśmiechnięta już wcześniej - kiedy lh wzrastało ale to jeszcze nie był pik i ta niepewność mnie irytowała w tych testach.Lady_Dior lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyKalciu, kreseczka zacna!! trzymam kciuki w sobotę i oczywiście czekamy na wieści od Ciebie!!! :*
U mnie okresu dzień drugi...Na poprawę nastroju zarezerwowałam dziś domek nad morzem i myślami już jestem na wakacjach wyjazd przypadnie jakoś w okolicy testowania,więc nawet jak tym razem się nie uda, to chociaż odpocznę nad wodą
Miłego wieczoru dziewczynki!!kalcia64 lubi tę wiadomość
-
Milkana wrote:No ja właśnie postanowiłam ze w tym cyklu wrzucę na luz, ale nie umiem 😅
Kalciu, do soboty już bliziutko - będzie dobrze ✊🤗
A za resztę kciuki niestanie trzymam
Ja rozpoczęłam dziś kolejny cykl.
Już regularny chyba 🤔
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Hekate42 wrote:Coś wiem na ten temat....
Już regularny chyba 🤔
Trzymam kciuki za Ciebie ✊🏻 Widzę ze podobnie mamy rozpoczęcie cyklu z Maciejka w trójkę 😃 ja dzisiaj trzeci dzień 😊
-
Milkana wrote:Trzymam kciuki za Ciebie ✊🏻 Widzę ze podobnie mamy rozpoczęcie cyklu z Maciejka w trójkę 😃 ja dzisiaj trzeci dzień 😊
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Witam Was serdecznie ❤️ Z tej strony Kasia, lat 39. Czy mogę do Was dołączyć? U mnie starania trwają od roku, aczkolwiek od początku tego roku bardziej intensywnie 👍. Będzie mi bardzo miło, móc z Wami tu przycupnąć 🥰. Miłego dnia kobietki ❤️
Akinom 59, Milkana, Maciejka🌸 lubią tę wiadomość
Synuś 2007 ❤️
Wrzesień 2021 💔 6 tc
🍀11.11.21 szczęśliwa owulacja
🍀23.11.21 beta 70,2 🍀
🍀25.11.21 beta 217,7 (210%) 🙏
🍀30.11.21 beta 2814,0 🙏
Pierwsze usg 14.12.2021 🙏
Kolejna wizyta 20.12.21
Cukrzyca ciążowa ▶️ dieta -
nick nieaktualnyKasiaCh wrote:Witam Was serdecznie ❤️ Z tej strony Kasia, lat 39. Czy mogę do Was dołączyć? U mnie starania trwają od roku, aczkolwiek od początku tego roku bardziej intensywnie 👍. Będzie mi bardzo miło, móc z Wami tu przycupnąć 🥰. Miłego dnia kobietki ❤️
KasiaCh lubi tę wiadomość
-
Hekate42 wrote:Coś wiem na ten temat....
Już regularny chyba 🤔[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Maciejka🌸 wrote:Kalciu, kreseczka zacna!! trzymam kciuki w sobotę i oczywiście czekamy na wieści od Ciebie!!! :*
U mnie okresu dzień drugi...Na poprawę nastroju zarezerwowałam dziś domek nad morzem i myślami już jestem na wakacjach wyjazd przypadnie jakoś w okolicy testowania,więc nawet jak tym razem się nie uda, to chociaż odpocznę nad wodą
Miłego wieczoru dziewczynki!!Maciejka🌸 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
kalcia64 wrote:Ja czuje sie dobrze nadal nic sie nie zmienia prócz siusiania i senności i okazjonalnych mdłości . To bym nawetni powiedziała ze jestem w ciąży 😂😍❤️💚✅
-
KasiaCh wrote:Witam Was serdecznie ❤️ Z tej strony Kasia, lat 39. Czy mogę do Was dołączyć? U mnie starania trwają od roku, aczkolwiek od początku tego roku bardziej intensywnie 👍. Będzie mi bardzo miło, móc z Wami tu przycupnąć 🥰. Miłego dnia kobietki ❤️
KasiaCh lubi tę wiadomość
😇11.02.2021 r.
Dziękuję Wam ślicznie za miłe przyjęcie ❤️. To powiem o sobie coś więcej 😃. Dziś rozpoczęłam 12 dc przy cyklach 27/28dniowych (częściej 27 dniowe szczególnie ostatnio). Troszkę byłam zaskoczona gdy kalkulator ovu friend pokazał mi że owulację miałam 10 dc, natomiast mój kalendarzyk miesiączkowy pokazuje że owu przypada na 14 dc czyli w tą sobotę 🤔. W piątek tj. w 6 dc byłam na kontroli u ginekolog i usg pokazało że w prawym jak i w lewym jajniku jest pęcherzyk 23mm, więc w sumie ten 10 dc jest faktycznie bardziej prawdopodobny. A co Wy o tym myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2021, 18:46
Synuś 2007 ❤️
Wrzesień 2021 💔 6 tc
🍀23.11.21 beta 70,2 🍀
🍀30.11.21 beta 2814,0 🙏
Kolejna wizyta 20.12.21
nick nieaktualnyWitaj Kasiu!!
Jeśli miałaś pęcherzyk 23mm w 6 dc to owulacja w 10dc jest bardzo prawdopodobna oby przyniosła Tobie dobry owoc
Kalciu dziękuję kciuki za jutrzejszą wizytę!!
Miłego weekendu dziewczyny, będzie gorący więc uważajcie na siebie :*KasiaCh lubi tę wiadomość
-
Maciejka🌸 wrote:Witaj Kasiu!!
Jeśli miałaś pęcherzyk 23mm w 6 dc to owulacja w 10dc jest bardzo prawdopodobna oby przyniosła Tobie dobry owoc
Dziękuję Ci bardzo ❤️
Miłego weekendu kochane kobietki 🤗
Synuś 2007 ❤️
Wrzesień 2021 💔 6 tc
🍀23.11.21 beta 70,2 🍀
🍀30.11.21 beta 2814,0 🙏
Kolejna wizyta 20.12.21
Maciejka🌸 wrote:Witaj Kasiu!!
Kalciu dziękuję kciuki za jutrzejszą wizytę!!
Miłego weekendu dziewczyny, będzie gorący więc uważajcie na siebie :*
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]