Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hekate42 wrote:Masz wiec jeszcze mnóstwo czasu😉
No dokładnie Ty masz jeszcze czas, takie amh to marzenie 😘☺️ -
To Bławatek ma 3.
Ja mam 0,54 i przy takim tez zaszłam naturalnie w listopadzie ubiegłego roku...„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Amh świadczy o ilości a nie jakości komórek.Dowodem na to są moi synkowie.Pierwsza ciąża biochemiczna,potem zdrowy synek(amh 0.54),poronienie i druga ciąża 3.5 roku po pierwszej zdrowej i drugi zdrowy synek na świecie(amh 0.26).Za drugim razem trafiłam na super gina.Teraz staramy się o trzecie,ale bez spiny bo nadal karmie.Niedługo kończę i może jakaś stymulacja.Gin już kazał mi nie robić więcej amh bo w tej sytuacji szkoda kasy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2021, 14:44
Milkana, Akinom 59 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHekate42 wrote:Zgadza się Niebieska, jakość niestety determinuje wiek...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2021, 15:51
-
Hmmm No właśnie patrząc na to to rzeczywiście brak logiki, czytałam artykuł ze badanie amh zostało stworzone na potrzeby klinik badania niepłodności i nie odzwierciedla do końca tego czy ktoś zajdzie w ciąże bez problemu czy nie, na to wiadomo składa się wiele czynników, może to i racja.
Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Hekate42 wrote:Zgadza się Niebieska, jakość niestety determinuje wiek...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2021, 22:11
Blawatek, Milkana, Akinom 59 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiebieska Gwiazda wrote:Pierwsze dziecko urodziłam mając 38lat bez miesiąca,drugie zaraz po 42 urodzinach.
-
nick nieaktualnyBlawatek wrote:To pokrzepiające. Ja pierwsze dziecko urodziłam w wieku 30 lat. Teraz mam nadzieję, że w tym roku zajdę. Córka kończy 10 lat, różnica i tak już będzie spora.
-
No to mój przykład super odzwierciedla jak super AMH nie idzie w parze z jakością. Podczas przygotować do stymulacji AMH 4,63 (41l brak pcos). Po stymulacji 14 komórek pobranych i zapłodnionych. 9 finalnie zamrozonych bardzo ładnych blastek 6 x 4.1.1, 2 x 4.2.2 i jedna slaba 4.3.2. 5 invitro żadna z podanych dobrze się nie rozwinęła. Albo stają na etapie 6 tygodnia albo puste jaja. Wolałabym miec amh 0.5 ale dobrej jakości jajka niz 4 ale z beznadziejnymi jajkami.
Akinom 59, Milkana lubią tę wiadomość
Kariotypy ok, Mthfr +v (R2) heterozygotyczne
Nk - 13%, kiry AA/hlac c1,
Allo 28,5%, Ana - ujemne
Starania od lipiec`18
AMH 4,63 ng/ml
Euthyrox 75mg
Nasienie:
styczeń'19- morfologia 0%
marzec'19 - morfologia 8%
CB - wrzesień'18 (6t*), kwiecien'19(5t), kwiecien' 20(5t)
ICSI maj' 19 (14 pobranych i zapłodnionych, jeszcze 4 ❄️)
1 transfer 27.07.19 - 4.1.1 -złe przyrosty bety. Mały pęcherzyka do tygodnia ciąży. Aniołek (8t*).
2 transfer 26.10.19 - 4.1.1 9dpt - 241,5/11dpt - 478/14dpt - 1260 (2x9t*)
3 transfer 18.06.20- 8dpt beta 0,2
Ciąża naturalna czerwiec'20 - pusty pęcherzyk (9t*)
4 transfer 21.11.20- pusty pecherzyk (9t*)
5 transfer 07.04.21 - 10t*
To nie walka to wojna, a ja już się poddaje... -
nick nieaktualny
-
Hej kobitki co tu taka cisze. Jak tam wszystkie sie macie. Umnie natazie chyba wszystko dobrze. Testy juz bardzo ciemne linia bardzo szybko wychodzir. Samopoczucie wmiare dobre. Objawy to tylko siusianie i musze w ciagu dnia sie przespac. Okazjonalnier mam mdlosci ale na ogolnie kiedy mam wieksza przerwe miedzy posilkami. Tak ze troche cicha ta ciaza narazie . Do wizyty jeszcze 3 dni troche sie stresujee 🙈😍😂
Lady_Dior, milam, Maciejka🌸, Akinom 59 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
kalcia64 wrote:Hej kobitki co tu taka cisze. Jak tam wszystkie sie macie. Umnie natazie chyba wszystko dobrze. Testy juz bardzo ciemne linia bardzo szybko wychodzir. Samopoczucie wmiare dobre. Objawy to tylko siusianie i musze w ciagu dnia sie przespac. Okazjonalnier mam mdlosci ale na ogolnie kiedy mam wieksza przerwe miedzy posilkami. Tak ze troche cicha ta ciaza narazie . Do wizyty jeszcze 3 dni troche sie stresujee 🙈😍😂
Wow jaka kreska ❤️ Piękna, grubiutka, porządnie wybarwiona 😍
Nie stresuj się, wszystko będzie dobrze, testy ciemnieją, wiec beta pięknie rośnie i maluszek również 😍
-
Ja okres w nocy dostałam wiec zaczynam nowy cykl, brałam castagnus w tym cyklu i tak mi przeciągnęło się wszystko ze normalnie już czekałam na ten okres, oczywiście robiąc testy ciążowe regularnie co dwa dni 😂 ale już zakupiłam pakiecik testów owu plus hcg i jestem przygotowana na ten miesiąc 🤪 kupiłam pierwszy raz testy clearblue elektroniczne owu wiec zobaczę jak to będzie mi się sprawdzać, bo te paskowe to ja codziennie widzę piękna kreskę, jaka by nie była dla mnie zawsze jest piękna hahaha
-
Milkana wrote:Wow jaka kreska ❤️ Piękna, grubiutka, porządnie wybarwiona 😍
Nie stresuj się, wszystko będzie dobrze, testy ciemnieją, wiec beta pięknie rośnie i maluszek również 😍
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
kalcia64 wrote:No trzymam cie za slowo he he ❤️Powodzenia w nowym cyklu oby sie udalo. Ja powiem ci ze szybciej zachodze w cyklach kiedy wrzucam na totalna olewke ❤️✅💚
-
Kalcia przepiękny ten test 😁 Wszystko będzie cacy zobaczysz 😀
Milkana mocne kciuki za nowy cykl-oby się udało. Ja też raz stosowałam te testy z clearblue ale jednak wolę patrzeć na kreskę 😂 Wiedziałam dokładnie kiedy mam pik a tych clearblue jednak ta minka była uśmiechnięta już wcześniej - kiedy lh wzrastało ale to jeszcze nie był pik i ta niepewność mnie irytowała w tych testach.