Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuję Wam kochane, poszukam na spokojnie,a w międzyczasie i tak będziemy sobie po swojemu się starać,bo niestety czas oczekiwania na wizytę u kogoś dobrego zwykle jest dość długi... Jedyny plus to zrobiona cytologia i za 3tyg. USG piersi. No nic, poczekam...a tymczasem u mnie zaraz płodne więc...do dzieła 😀
Akinom 59, Milkana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maciejka🌸 wrote:Dziękuję Wam kochane, poszukam na spokojnie,a w międzyczasie i tak będziemy sobie po swojemu się starać,bo niestety czas oczekiwania na wizytę u kogoś dobrego zwykle jest dość długi... Jedyny plus to zrobiona cytologia i za 3tyg. USG piersi. No nic, poczekam...a tymczasem u mnie zaraz płodne więc...do dzieła 😀
Maciejka🌸, Akinom 59 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, okres powinnam mieć wczoraj, a tu żadnego nawet plamienia, tylko zwykły pms. Beta z soboty negatywna, sikane oczywiście też. Może przez upały się okres spóźnia? Już sama nie wiem.2004 starsza dzidzia
2016 młodsza dzidzia
Od czerwca 2021 starania o trzecią dzidzię 😁
11.2021 cb
2007 cb -
Maciejka, znajdź przychylnego ginekologa. Przynajmniej ta dała Ci skierowanie na badania, zawsze coś do przodu. Starajcie się, powodzenia 🙂
Akinom 59, Maciejka🌸 lubią tę wiadomość
2004 starsza dzidzia
2016 młodsza dzidzia
Od czerwca 2021 starania o trzecią dzidzię 😁
11.2021 cb
2007 cb -
Jeszcze_Blizniaki wrote:Dziewczyny, okres powinnam mieć wczoraj, a tu żadnego nawet plamienia, tylko zwykły pms. Beta z soboty negatywna, sikane oczywiście też. Może przez upały się okres spóźnia? Już sama nie wiem.
Możliwe ze przez upały , mi się spóźniła o 20 dni ale to przez moje próby wydłużenia cyklu z 25 na 32 dni castagnusem 🤦🏼♀️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaciejka🌸 wrote:Bławatku odniosłam wrażenie, że miała na myśli wiek..🙄pani doktor raczej z tych co pamieta czasy,kiedy kobiety rodziły w wieku 20-stki,a te po 30-stce to już były matrony...
No nic, my działamy 😃
Milkana Tobie życzę owocnej owu😊 -
Maciejka🌸 wrote:Bławatku odniosłam wrażenie, że miała na myśli wiek..🙄pani doktor raczej z tych co pamieta czasy,kiedy kobiety rodziły w wieku 20-stki,a te po 30-stce to już były matrony...
No nic, my działamy 😃
Milkana Tobie życzę owocnej owu😊
Maciejka🌸 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlawatek wrote:Olej to babsko. Ale tupet.
Ja mam 38 lat i chcę mieć jeszcze dwoje dzieci i żadne gadanie starej baby mnie nie będzie dołowało
Działamy kochane póki zdrowie i chęci są :*
Miłego dnia dla WasAkinom 59 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaciejka🌸 wrote:Noo, i niech sobie żyje na tym nfz'cie. Ja ją olewam po całości i działamy po swojemu
Ja mam 38 lat i chcę mieć jeszcze dwoje dzieci i żadne gadanie starej baby mnie nie będzie dołowało
Działamy kochane póki zdrowie i chęci są :*
Miłego dnia dla Was -
Kalcia64 miałam dzisiaj rozmowę z twoją dietetyczką. Okazało się że ta dietetyczka z której wcześniej korzystałam to jej koleżanka, razem się uczyły więc suplementy będę miała te same. Ale przynajmniej dała mi kilka wskazówek co jeszcze mogę zrobić, zbadać, nakierowała mnie na parę rzeczy. Zadowolona jestem, dzięki za ten namiar.
W ogóle to jestem w ciąży, ale znowu biochemiczna albo nie daj Boże pozamaciczna. Tego się boję fest. Ktoś tu ma doświadczenie z cp i może podzielić się swoimi przyrostami bety?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2021, 19:56
-
nick nieaktualnymilam wrote:Kalcia64 miałam dzisiaj rozmowę z twoją dietetyczką. Okazało się że ta dietetyczka z której wcześniej korzystałam to jej koleżanka, razem się uczyły więc suplementy będę miała te same. Ale przynajmniej dała mi kilka wskazówek co jeszcze mogę zrobić, zbadać, nakierowała mnie na parę rzeczy. Zadowolona jestem, dzięki za ten namiar.
W ogóle to jestem w ciąży, ale znowu biochemiczna albo nie daj Boże pozamaciczna. Tego się boję fest. Ktoś tu ma doświadczenie z cp i może podzielić się swoimi przyrostami bety?
Ja jestem w drugim cyklu po ciężkim kejnym poronieniu gdzie wszystko było pięknie ale serduszko przestało bić,nie chciałam być już w ciąży bo to było okropne przeżycie najcięższe z nich wszystkich omal się nie wykrwawiłam,unikałam ❤️ piłam trochę alkochu i
Niewiedxiec czemu coś mi kazało zrobić test i są2 kreski
Jestem tak przerażona że moja pierwsza myśl to
Muszę nabrać sił na kolejne poronienie
-
Moniś ale jak to❓ Że teraz❓ Kochana jeju może teraz się uda🙏🏻 Ja Cię oczywiście rozumiem i pewnie też bym tak myślała ale mam nadzieję, że wszystkie pozostałe dziewczyny będą trzymać kciuki i wierzyć ze mną za Ciebie ❤️❤️❤️
Kalcia i jak tam się czujesz❓🙂 W sumie objawów mieć nie musisz wcale jakichś z kosmosu😉 Mi się zaczęły mdłości w 6tyg. ale Tobie życzę jak najmniej dokuczliwych objawów 😁
Maciejka i super masz podejście - jesteśmy jeszcze w takim wieku, że spokojnie możemy rodzić - przecież nie mamy 60lat🙄 a Polscy lekarze to chyba jacyś zacofani nadal w tej kwestii 🤷🏼♀️ Jakoś tu na zachodzie to jest całkiem normalne i nikt nie daje ci sygnałów, że masz kuku na muniu bo chcesz mieć dziecko w tym wieku 🙄
Pamiętam jak moja kuzynka zaszła w ciążę (drugą) mając skończone 30lat to jej lekarka (kobieta) też powiedziała, że no 30lat to tak trochę już późno na dzieci 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ 30lat rozumiecie to😠❓
Bławatek nawet nie próbuj myśleć o wieku-to naprawdę tylko liczba. Wiadomo, że z wiekiem jest trudniej ale nie jest to niemożliwe. Spełniajmy swoje marzenia, róbmy tyle ile jesteśmy w stanie. Wiadomo wszystko w granicach rozsądku ale nie poddawajmy się 😘😘😘😘
Maciejka🌸, Akinom 59 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilam dołączam do pytań Moniki!
Monia ja będę wierzyć w Twoją kruszynę,z całych sił zaciskam kciuki by tym razem wszystko się udało😘✊
Walczymy o nasze marzenia kochane, jeśli się nie uda to przynajmniej nie zarzucimy sobie braku walki.💪🍀😘Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
milam wrote:Kalcia64 miałam dzisiaj rozmowę z twoją dietetyczką. Okazało się że ta dietetyczka z której wcześniej korzystałam to jej koleżanka, razem się uczyły więc suplementy będę miała te same. Ale przynajmniej dała mi kilka wskazówek co jeszcze mogę zrobić, zbadać, nakierowała mnie na parę rzeczy. Zadowolona jestem, dzięki za ten namiar.
W ogóle to jestem w ciąży, ale znowu biochemiczna albo nie daj Boże pozamaciczna. Tego się boję fest. Ktoś tu ma doświadczenie z cp i może podzielić się swoimi przyrostami bety?[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Lady_Dior wrote:Moniś ale jak to❓ Że teraz❓ Kochana jeju może teraz się uda🙏🏻 Ja Cię oczywiście rozumiem i pewnie też bym tak myślała ale mam nadzieję, że wszystkie pozostałe dziewczyny będą trzymać kciuki i wierzyć ze mną za Ciebie ❤️❤️❤️
Kalcia i jak tam się czujesz❓🙂 W sumie objawów mieć nie musisz wcale jakichś z kosmosu😉 Mi się zaczęły mdłości w 6tyg. ale Tobie życzę jak najmniej dokuczliwych objawów 😁
Maciejka i super masz podejście - jesteśmy jeszcze w takim wieku, że spokojnie możemy rodzić - przecież nie mamy 60lat🙄 a Polscy lekarze to chyba jacyś zacofani nadal w tej kwestii 🤷🏼♀️ Jakoś tu na zachodzie to jest całkiem normalne i nikt nie daje ci sygnałów, że masz kuku na muniu bo chcesz mieć dziecko w tym wieku 🙄
Pamiętam jak moja kuzynka zaszła w ciążę (drugą) mając skończone 30lat to jej lekarka (kobieta) też powiedziała, że no 30lat to tak trochę już późno na dzieci 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ 30lat rozumiecie to😠❓
Bławatek nawet nie próbuj myśleć o wieku-to naprawdę tylko liczba. Wiadomo, że z wiekiem jest trudniej ale nie jest to niemożliwe. Spełniajmy swoje marzenia, róbmy tyle ile jesteśmy w stanie. Wiadomo wszystko w granicach rozsądku ale nie poddawajmy się 😘😘😘😘
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]