Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania 40+
Odpowiedz

Starania 40+

Oceń ten wątek:
  • kalcia64 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2021, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia 😍💚

Akinom 59 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]4c3tkw7iss6l03u2.png[/link]
  • kalcia64 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2021, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A następne USG mam 4 lipca . Całe 10 dni czekania 😂😂

[link=https://www.suwaczki.com/]4c3tkw7iss6l03u2.png[/link]
  • milam Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2021, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już spieszę z wyjaśnieniem. Zorientowałam się że coś jest nie tak jak przestały mi ciemnieć testy. Pierwsza beta 13dni po owu wynosiła 27. Potem nie mogłam zrobić przyrostu bo to akurat był weekend i przez 4 dni robiłam po kilka testów jak durna, żeby patrzeć czy może już ściemniał. Na testy w tym miesiącu wydałam majątek! Potem po 4 dniach w końcu zrobiłam betę i była 91, to już wiedziałam że nic z tego, bo 17 dni po owu tak niski wynik nic dobrego nie wróży. 2 dni później zrobiłam kolejną betę 105. Szczerze to miałam nadzieję że zacznie spadać, a ona minimalnie urosła, dlatego boję się czy nie pozamaciczna. Jutro idę do ginekologa, ale i tak nic nie zobaczy przy takiej becie. Może chociaż powie mi co mam dalej robić.

🧒 2013
    🧒 2016
    648f824a16.png
  • milam Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2021, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia super. Po cichutku trzymam kciuki.

🧒 2013
    🧒 2016
    648f824a16.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2021, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milam kochana, jak u Ciebie?? Byłaś u gin.? Dal Co jakieś wskazówki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2021, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniko a Ty? Jak się czujesz? Robiłaś HCG? Tak bardzo trzymam kciuki za Ciebie 🍀✊mam nadzieję, że teraz się wszystko uda!!!😘

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2021, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maciejka🌸 wrote:
    Moniko a Ty? Jak się czujesz? Robiłaś HCG? Tak bardzo trzymam kciuki za Ciebie 🍀✊mam nadzieję, że teraz się wszystko uda!!!😘
    Ja sikam co chwilę,piję hektolitry wody więc nawet na testy nie sikam
    Betę robiłam w czwartek 59,05 dziś powtórka ale jakoś tak obojętnie

• Hekate42 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2021, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akinom 59 wrote:
    Ja sikam co chwilę,piję hektolitry wody więc nawet na testy nie sikam
    Betę robiłam w czwartek 59,05 dziś powtórka ale jakoś tak obojętnie
    Daj znać, jak wyniki.
    Mam nadzieję, że tym razem dane Ci będzie się cieszyć Kochana🤗

„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
    😇11.02.2021 r.
    ❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2021, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwudniowy przyrost bety 94,9 % już kiedyś taki miałam , także czuję że nic z tego
    Buziaki kochane udanego weekendu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2021, 12:40

• Jeszcze_Blizniaki Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2021, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, trzymam mocno za Was kciuki!

2004 starsza dzidzia
    2016 młodsza dzidzia

Od czerwca 2021 starania o trzecią dzidzię 😁

11.2021 cb
    2007 cb
  • Hekate42 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2021, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akinom 59 wrote:
    Dwudniowy przyrost bety 94,9 % już kiedyś taki miałam , także czuję że nic z tego
    Buziaki kochane udanego weekendu

Nie poddawaj się Kochana, choć wiem, że to nie jest łatwe...

„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
    😇11.02.2021 r.
    ❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2021, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hekate42 wrote:
    Nie poddawaj się Kochana, choć wiem, że to nie jest łatwe...
    Moniczka, sprawdzasz jutro?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2021, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blawatek wrote:
    Moniczka, sprawdzasz jutro?
    Nie wiem czy będę sprawdzać,z jednej strony chcę wiedzieć a z drugiej mam dość latania co chwilę na betę i sprawdzania,szkoda kasy,w ostatniej ciąży tak latałam i co? I tak nic nie zmienię,nie mam już wpływu na wynik,
    Cieszę się że na razie nie łykami dupka ani luteiny przynajmniej jakby coś to nie przedłuży mi cyklu tylko szybciej się zacznie

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2021, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akinom 59 wrote:
    Nie wiem czy będę sprawdzać,z jednej strony chcę wiedzieć a z drugiej mam dość latania co chwilę na betę i sprawdzania,szkoda kasy,w ostatniej ciąży tak latałam i co? I tak nic nie zmienię,nie mam już wpływu na wynik,
    Cieszę się że na razie nie łykami dupka ani luteiny przynajmniej jakby coś to nie przedłuży mi cyklu tylko szybciej się zacznie
    Jakie to wszystko popieprzone. Ja czasem myślę, że chciałabym zajsc choc juz na chwilę, wiem jak brzmi, żeby wiedzieć, że jeszcze mogę. Ale jak czytam np posty Twoje i widzę jak cierpisz to się odechciewa. Kochana, bardzo Cię przytulam. Może tym razem będzie dobrze!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2021, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blawatek wrote:
    Jakie to wszystko popieprzone. Ja czasem myślę, że chciałabym zajsc choc juz na chwilę, wiem jak brzmi, żeby wiedzieć, że jeszcze mogę. Ale jak czytam np posty Twoje i widzę jak cierpisz to się odechciewa. Kochana, bardzo Cię przytulam. Może tym razem będzie dobrze!
    Nie patrz na mnie kochanie,każda jest inna i ma inny organizm! Ja uważam choć czasami jestem zrezygnowana, że trzeba próbować,trzeba dążyć do szczęścia mimo wszystko! Raz żyjemy! Spełniamy się,dążmy do celu, po drodze oczywiście nie zapominając co jest w życiu najważniejsze no i nie zapominajmy o najbliższych 😘😘😘

• milam Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2021, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maciejka🌸 wrote:
    Milam kochana, jak u Ciebie?? Byłaś u gin.? Dal Co jakieś wskazówki?

Dzięki że pytasz. Powiedziała że na ten moment nie stwierdza pozamacicznej ale też nie może wykluczyć. Zrobiłam jeszcze wczoraj betę i była 24 więc dość szybko spadła (2 dni wcześniej było 105). Jakbym miała jakieś nietypowe bóle mega mocne krwawienie i omdlenia to na szpital. Dziś przyszła 🐵. Mam nadzieję że wszystko się samo ładnie oczyści a po krwawieniu mam jeszcze przyjść do ginki na rekonesans.

🧒 2013
    🧒 2016
    648f824a16.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2021, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milam🙁, przytulam. Obyś szybko wróciła do formy 😘

milam lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2021, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniko 🍀✊wiem, że życie już wiele razy pokazało smutny scenariusz, przez który stajemy się obojętni,ale my tu będziemy wierzyć za Ciebie i cichutko trzymać kciuki za szczęśliwe 9m-cy😘

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2021, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milam wrote:
    Dzięki że pytasz. Powiedziała że na ten moment nie stwierdza pozamacicznej ale też nie może wykluczyć. Zrobiłam jeszcze wczoraj betę i była 24 więc dość szybko spadła (2 dni wcześniej było 105). Jakbym miała jakieś nietypowe bóle mega mocne krwawienie i omdlenia to na szpital. Dziś przyszła 🐵. Mam nadzieję że wszystko się samo ładnie oczyści a po krwawieniu mam jeszcze przyjść do ginki na rekonesans.
    Milam kochanie ,przytulam cię mocno
    Myślę że ładnie się sama oczyścisz,

milam lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2021, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maciejka🌸 wrote:
    Moniko 🍀✊wiem, że życie już wiele razy pokazało smutny scenariusz, przez który stajemy się obojętni,ale my tu będziemy wierzyć za Ciebie i cichutko trzymać kciuki za szczęśliwe 9m-cy😘
    Maciejko dziękuję ci

‹‹ 177 178 179 180 181 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ