Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Już spieszę z wyjaśnieniem. Zorientowałam się że coś jest nie tak jak przestały mi ciemnieć testy. Pierwsza beta 13dni po owu wynosiła 27. Potem nie mogłam zrobić przyrostu bo to akurat był weekend i przez 4 dni robiłam po kilka testów jak durna, żeby patrzeć czy może już ściemniał. Na testy w tym miesiącu wydałam majątek! Potem po 4 dniach w końcu zrobiłam betę i była 91, to już wiedziałam że nic z tego, bo 17 dni po owu tak niski wynik nic dobrego nie wróży. 2 dni później zrobiłam kolejną betę 105. Szczerze to miałam nadzieję że zacznie spadać, a ona minimalnie urosła, dlatego boję się czy nie pozamaciczna. Jutro idę do ginekologa, ale i tak nic nie zobaczy przy takiej becie. Może chociaż powie mi co mam dalej robić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaciejka🌸 wrote:Moniko a Ty? Jak się czujesz? Robiłaś HCG? Tak bardzo trzymam kciuki za Ciebie 🍀✊mam nadzieję, że teraz się wszystko uda!!!😘
Betę robiłam w czwartek 59,05 dziś powtórka ale jakoś tak obojętnie -
Akinom 59 wrote:Ja sikam co chwilę,piję hektolitry wody więc nawet na testy nie sikam
Betę robiłam w czwartek 59,05 dziś powtórka ale jakoś tak obojętnie
Mam nadzieję, że tym razem dane Ci będzie się cieszyć Kochana🤗„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:Dwudniowy przyrost bety 94,9 % już kiedyś taki miałam , także czuję że nic z tego
Buziaki kochane udanego weekendu
Nie poddawaj się Kochana, choć wiem, że to nie jest łatwe...
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlawatek wrote:Moniczka, sprawdzasz jutro?
Cieszę się że na razie nie łykami dupka ani luteiny przynajmniej jakby coś to nie przedłuży mi cyklu tylko szybciej się zacznie -
nick nieaktualnyAkinom 59 wrote:Nie wiem czy będę sprawdzać,z jednej strony chcę wiedzieć a z drugiej mam dość latania co chwilę na betę i sprawdzania,szkoda kasy,w ostatniej ciąży tak latałam i co? I tak nic nie zmienię,nie mam już wpływu na wynik,
Cieszę się że na razie nie łykami dupka ani luteiny przynajmniej jakby coś to nie przedłuży mi cyklu tylko szybciej się zacznieAkinom 59 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlawatek wrote:Jakie to wszystko popieprzone. Ja czasem myślę, że chciałabym zajsc choc juz na chwilę, wiem jak brzmi, żeby wiedzieć, że jeszcze mogę. Ale jak czytam np posty Twoje i widzę jak cierpisz to się odechciewa. Kochana, bardzo Cię przytulam. Może tym razem będzie dobrze!
-
Maciejka🌸 wrote:Milam kochana, jak u Ciebie?? Byłaś u gin.? Dal Co jakieś wskazówki?
Dzięki że pytasz. Powiedziała że na ten moment nie stwierdza pozamacicznej ale też nie może wykluczyć. Zrobiłam jeszcze wczoraj betę i była 24 więc dość szybko spadła (2 dni wcześniej było 105). Jakbym miała jakieś nietypowe bóle mega mocne krwawienie i omdlenia to na szpital. Dziś przyszła 🐵. Mam nadzieję że wszystko się samo ładnie oczyści a po krwawieniu mam jeszcze przyjść do ginki na rekonesans. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilam wrote:Dzięki że pytasz. Powiedziała że na ten moment nie stwierdza pozamacicznej ale też nie może wykluczyć. Zrobiłam jeszcze wczoraj betę i była 24 więc dość szybko spadła (2 dni wcześniej było 105). Jakbym miała jakieś nietypowe bóle mega mocne krwawienie i omdlenia to na szpital. Dziś przyszła 🐵. Mam nadzieję że wszystko się samo ładnie oczyści a po krwawieniu mam jeszcze przyjść do ginki na rekonesans.
Myślę że ładnie się sama oczyścisz,milam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny