Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kochane kobietki ❤️
Moniko 🤗, wierzę z całego serduszka, że to właśnie teraz jest ten odpowiedni czas. Posłuchaj swojej intuicji, ale nie z poziomu umysłu, lecz z poziomu serca ❤️.
Milam 🤗 przytulam mocno i trzymam kciuki za pełne oczyszczenie 🤗
I wogóle wszystkie Was kochane przytulam 🤗❤️
Ja dziś zaczęłam 23dc, więc miesiączka za 4 dni. Rano zaskoczyła mnie pewna sytuacja. A mianowicie podczas mycia zębów, pojawiły mi się odruchy wymiotne 😱. Jak byłam w pierwszej ciąży to też miałam identyczne objawy ale to dużo później 😱. Wg mnie to trochę za szybko aby przypuszczać, że coś się za tym kryje, co myślicie?Akinom 59 lubi tę wiadomość
Synuś 2007 ❤️
Wrzesień 2021 💔 6 tc
🍀11.11.21 szczęśliwa owulacja
🍀23.11.21 beta 70,2 🍀
🍀25.11.21 beta 217,7 (210%) 🙏
🍀30.11.21 beta 2814,0 🙏
Pierwsze usg 14.12.2021 🙏
Kolejna wizyta 20.12.21
Cukrzyca ciążowa ▶️ dieta -
nick nieaktualnyKasiaCh wrote:Cześć kochane kobietki ❤️
Moniko 🤗, wierzę z całego serduszka, że to właśnie teraz jest ten odpowiedni czas. Posłuchaj swojej intuicji, ale nie z poziomu umysłu, lecz z poziomu serca ❤️.
Milam 🤗 przytulam mocno i trzymam kciuki za pełne oczyszczenie 🤗
I wogóle wszystkie Was kochane przytulam 🤗❤️
Ja dziś zaczęłam 23dc, więc miesiączka za 4 dni. Rano zaskoczyła mnie pewna sytuacja. A mianowicie podczas mycia zębów, pojawiły mi się odruchy wymiotne 😱. Jak byłam w pierwszej ciąży to też miałam identyczne objawy ale to dużo później 😱. Wg mnie to trochę za szybko aby przypuszczać, że coś się za tym kryje, co myślicie?KasiaCh lubi tę wiadomość
-
Hej kobitki jak wam minol weekend. Ja odpoczelam razem z moja polowa . Spedzilisny mily weekend bez dzieci pierwszy raz od chyba 3 lat😂😂 Teraz czekam do niedzieli na moje kolejne Usg. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze .
Akinom 59, milam, Maciejka🌸, Milkana, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
U nas weekend intensywnie, byliśmy w aquaparku, na rowerach, wiec trochę sportowo, mam zakwasy hehe. A teraz znowu szara rzeczywistość praca i oczekiwanie na dłuższy urlop 😁 czekam również na dni płodne ale jak narazie testy owu wykazują biel, ale czekam cierpliwie bo powinny być na dniach 🙂
Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Akinom 59 wrote:Nie wiem czy będę sprawdzać,z jednej strony chcę wiedzieć a z drugiej mam dość latania co chwilę na betę i sprawdzania,szkoda kasy,w ostatniej ciąży tak latałam i co? I tak nic nie zmienię,nie mam już wpływu na wynik,
Cieszę się że na razie nie łykami dupka ani luteiny przynajmniej jakby coś to nie przedłuży mi cyklu tylko szybciej się zacznie
Monia robiłaś betę? -
nick nieaktualnymilam wrote:Monia robiłaś betę?
KasiaCh, milam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:Nie nie poszłam na betę,stchurxyłam, mierzę tylko rano temperaturę,testy robię,przez dwa dni wychodziły niemalże takie same,no może odrobinkę ciemniejsze miałam zrobić jeszcze dziś ale powtórzyłam wczoraj i wyszła mega mocna krecha,co dziennie sobie powtarzam,, będzie co ma być,i tyle mogę!w tamten czwartek progesteron miałam 26,27,lubi mi spadać i w tedy już wiem że nici z tego,na razie temperatura jest ładna to chyba i prog też przynajmniej tak myślę
Ja czuję że wszystko jest dobrze i że będzie dobrze ❤️🧡💛💚💙💜Akinom 59 lubi tę wiadomość
Synuś 2007 ❤️
Wrzesień 2021 💔 6 tc
🍀23.11.21 beta 70,2 🍀
🍀30.11.21 beta 2814,0 🙏
Kolejna wizyta 20.12.21
Maciejka🌸 wrote:Monia😍tak bardzo bym chciała, żeby tym razem się udało...🍀🍀🍀 trzymam kciuki nieprzerwanie 👣✊
Miłego dnia Wam wszystkim życzę 😘
Wzajemnie kochana 🤗❤️Maciejka🌸 lubi tę wiadomość
Synuś 2007 ❤️
Wrzesień 2021 💔 6 tc
🍀23.11.21 beta 70,2 🍀
🍀30.11.21 beta 2814,0 🙏
Kolejna wizyta 20.12.21
Hej dziewczyny ja to się tu nic nie udzielam ostatnio bo same problemy na głowie do tego zaczął się 30 tydzień czuje się fatalnie przez te upały dosłownie bez sił i chęci do życia. Widzę że nietorym z was się udało więc gratuluje
-
nick nieaktualnyNikola.1984 wrote:Hej dziewczyny ja to się tu nic nie udzielam ostatnio bo same problemy na głowie do tego zaczął się 30 tydzień czuje się fatalnie przez te upały dosłownie bez sił i chęci do życia. Widzę że nietorym z was się udało więc gratuluje
-
Akinom 59 wrote:Hej Nikolo ale to leci już 30 tc,no upały dają w kość,ale ty jak urodzisz powinno być fajnie juz
-
Cześć dziewczyny 😊
Dawno mnie nie było...same problemy.
Kalcia i Monia wielkie GRATULACJE 😘
Trzymam za Was kciuki, żeby było już wszystko dobrze.
Ja trochę wpadłam w nerwice i stany lękowe i jakis totalny dół. Przestalam nakrecać się na ciążę bo oszaleje. Nie ma na razie co kombinować. W ostatnim cyklu krwawilam 19 dni. Musialam wziąć progesteron na zatrzymanie. Sama nie wiem skąd te klopoty. Teraz muszę iść na usg i sprawdzić o co chodzi.
Ale co raz trudniej z głową.
To tyle u mnie. Byl czas ze nawet odcielam się od forum. Teraz troche podczytuję, bo nie chcę juz marudzić i narzekać.
Trzymajcie się cieplutko 🥰 -
nick nieaktualnyNunia wrote:Cześć dziewczyny 😊
Dawno mnie nie było...same problemy.
Kalcia i Monia wielkie GRATULACJE 😘
Trzymam za Was kciuki, żeby było już wszystko dobrze.
Ja trochę wpadłam w nerwice i stany lękowe i jakis totalny dół. Przestalam nakrecać się na ciążę bo oszaleje. Nie ma na razie co kombinować. W ostatnim cyklu krwawilam 19 dni. Musialam wziąć progesteron na zatrzymanie. Sama nie wiem skąd te klopoty. Teraz muszę iść na usg i sprawdzić o co chodzi.
Ale co raz trudniej z głową.
To tyle u mnie. Byl czas ze nawet odcielam się od forum. Teraz troche podczytuję, bo nie chcę juz marudzić i narzekać.
Trzymajcie się cieplutko 🥰 -
nick nieaktualnyNunia wrote:Monia dzięki za słowo.
Nie byłam u psychologa ale rozważam psychoterapię. ..
Może stanę na nogi i będę jeszcze walczyła o marzenia.
Miłego dnia dziewczyny 😊
To żaden wstyd ani ujma,poprostu potrzebujesz pomocy i to jak najszybciej,sama sobie z tym nie poradzisz a co gorsza twój stan kochanie może się pogłębiać.Wspieram całą sobą ❤️😘 -
Nunia wrote:Monia dzięki za słowo.
Nie byłam u psychologa ale rozważam psychoterapię. ..
Może stanę na nogi i będę jeszcze walczyła o marzenia.
Miłego dnia dziewczyny 😊
Trzymaj się 🤗„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Witam Was kochane ❤️
Nunia przytulam mocno i wierzę w Ciebie 🤗
Moniko jak się czujesz?
Spokojnego weekendu dla wszystkich❤️
Aa zapomniałam dodać że dziś przyszła miesiączka więc działamy dalej 👍
Synuś 2007 ❤️
Wrzesień 2021 💔 6 tc
🍀23.11.21 beta 70,2 🍀