Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasiaCh wrote:Witam Was kochane ❤️
Nunia przytulam mocno i wierzę w Ciebie 🤗
Moniko jak się czujesz?
Spokojnego weekendu dla wszystkich❤️
Aa zapomniałam dodać że dziś przyszła miesiączka więc działamy dalej 👍 -
Monika robiłaś betę ? Nie możesz się tak zle nastawiać kochana
Ja wczoraj miałam owulke, przesunęła się dwa dni, no zobaczymy czy cos z tego będzie tym razem -
Milkana kciuki za starania-oby były owocne 😊
Moniś ja Ci się naprawdę nie dziwię - nawet jakbyś poszła na betę to wiadomo-tylko czekanie pozostaje. Lepiej się nie nastawiać wiadomo ale światełko w tunelu zawsze jakieś jest 😊 Ja kciuków nie puszczam🙂
Kalcia powodzenia na wizycie-daj znać jak maluszek 😁Milkana, Wiedźma lubią tę wiadomość
-
Akinom 59 wrote:Hej Kasiu,ja czuję się normalnie,bez żadnych objawów także,ja wiem jak to w skonczy
Synuś 2007 ❤️
Wrzesień 2021 💔 6 tc
🍀11.11.21 szczęśliwa owulacja
🍀23.11.21 beta 70,2 🍀
🍀25.11.21 beta 217,7 (210%) 🙏
🍀30.11.21 beta 2814,0 🙏
Pierwsze usg 14.12.2021 🙏
Kolejna wizyta 20.12.21
Cukrzyca ciążowa ▶️ dieta -
Kalcia gratuluję udanej wizyty i cieszę się, że dzidziuś rośnie 😁 Wróżę Ci chłopca 😁😁😁😁
-
milam wrote:Kalcia64 jakiej płci by nie było to śliczny dzidziuś. Ty masz samych synów, dobrze pamiętam?
Wiedźma lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Kalcia cieszę się bardzo, ze tak podgonil Twój dzidziuś ❤️ I tez jakoś czyje ze będziesz miała kolejnego synka, Królowa Matka i synowie mamusi 😃💕
Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Milkana wrote:Kalcia cieszę się bardzo, ze tak podgonil Twój dzidziuś ❤️ I tez jakoś czyje ze będziesz miała kolejnego synka, Królowa Matka i synowie mamusi 😃💕[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Maciejka🌸 wrote:Hej dziewczyny, poszłam dziś do gin. niestety na NFZ😬... cóż,mina pani po moim "staramy się o trzecie dziecko" bezcenna, choć przykra. Ogólnie po tej wizycie mam zjechany nastrój i powrót myśli czy rzeczywiście jeszcze walczyć. Oczywiście skąpe okresy czy 3 dniowe plamienia przed@ nie są niczym niepokojącym i nie wymagają dalszej diagnostyki czy wspomagania bo po co,a tak w ogóle to wyjdź już babo i nie truj dupy...😔
Maciejka ...Cofnęłam się do tego wpisu bo mnie te komentarze dziewczyn zachęciły... nie trawię ginekologii na NFZecie poprostu ściska mnie totalnie. Lepiej faktycznie poszukać kogoś konkretnego. Swoją drogą zerknąwszy w Twój pasek pomyślałam że blisko nam ... ja 37 l, mąż 44 l A dzieci mam na stanie troje obecnie i myślę jeszcze o 1 lub 2...
Przyznam że przyszłam chyba tu żeby sobie dodać odwagi. Póki co nie staramy się oficjalnie jakoś ale i nie zabezpieczamy. Ja jednak trzeci miesiąc obsesyjnie zerkam w swój kalendarz i czekam ... w zeszłym miesiącu czekałam z nadzieją że wpadniemy i nie będę musiała podjąć jakiejś takiej oficjalnej decyzji. Oboje od zawsze jesteśmy zdania że jak będzie t o będzie. Już przed tym pandemicznym rokiem myślałam o czwartym dziecku ale brakło mi odwagi. Skupiłam się na mojej trójce i przetrwaniu. Potem przeszłam covid dość ciężko i musiałam się pozbierać. Ale od lutego znów ciągle to do mnie wraca. Z jednej strony w sercu bardzo pragnę maluszka z drugiej trochę się boję bo już z pieluch wyszłam jak to się mówi. Mąż jest w podobnym miejscu co ja.... Wiem że dodacie mi skrzydeł. Czuje że to pragnienie nie zgasnie z czasem.
Trzymam kciuki za Was wszystkie i wysyłam moc energii.
P.s. jak tu się pasek ustawia 🙈🤪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2021, 07:14
Milkana, Akinom 59, Niebieska Gwiazda, Maciejka🌸 lubią tę wiadomość
-
kalcia64 wrote:Ciąża jest totalnie inna niż pozostałe nigdy nie miałam takich mdłości jak teraz . Ponoć inaczej się zachowuje jak w poprzednich . I we wszystkich na początku wpierdzielalam pomarańcze a teraz króluje arbuz 😂😂
A to może jednak szansa na dziewczynkę 😃 trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na wieści 😁
Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Wiedźma witaj 😃 ja staram się o drugie, mój synek ma 10 lat i stwierdziłam ze to ostatni moment by miał rodzeństwo, ale jak narazie nic z tego nie wychodzi wiec czekamy, z jednej strony myśle sobie ze już jestem za stara, a z drugiej ze taki słodki maluszek wypełniłby nasza trójkowa rodzinkę 😍 i ze spokojnie jeszcze damy radę, a mamy po 39 lat w tym roku czeka nas 40 🤪🙈
Wiedźma, Akinom 59 lubią tę wiadomość
-
Milkana wrote:Wiedźma witaj 😃 ja staram się o drugie, mój synek ma 10 lat i stwierdziłam ze to ostatni moment by miał rodzeństwo, ale jak narazie nic z tego nie wychodzi wiec czekamy, z jednej strony myśle sobie ze już jestem za stara, a z drugiej ze taki słodki maluszek wypełniłby nasza trójkowa rodzinkę 😍 i ze spokojnie jeszcze damy radę, a mamy po 39 lat w tym roku czeka nas 40 🤪🙈
Milkana dzięki. Czuje podobnie... zawsze marzyłam o dużej rodzinie pewnie szybciej bym ogarnęła temat ale kondycję musiałam poprawić po trzech ciążach i latach karmień. Powodzenia i ściskam kciuki mocno za Was...Milkana lubi tę wiadomość
-
kalcia64 wrote:Nie No co ma być tobedzie byle zdrowe ❤️po 3 ciąży już przestałam się nastawiać na inna płeć ❤️❤️
Kalciu, nigdy nie mów nigdy
U mnie po 4 chłopcach, teraz jestem w ciaży z dziewczynką. Też jestem w głębokim SZOKU
Także kto wie?
Poczekaj do 13 tc, to wtedy będzie można zgadywaćWiedźma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnamaria wrote:Kalciu, nigdy nie mów nigdy
U mnie po 4 chłopcach, teraz jestem w ciaży z dziewczynką. Też jestem w głębokim SZOKU
Także kto wie?
Poczekaj do 13 tc, to wtedy będzie można zgadywać
Kalcia, gratulacje!
Moniczka, pisz jak u Ciebie.
MIlkana, my też mamy 10 letnią córę i też 39 latWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2021, 09:16
Milkana lubi tę wiadomość