Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki🤗
Sama wiesz, jak to jest z tym cieszeniem...
Jutro powtórzę z porannego moczu.Milkana, Akinom 59 lubią tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
O jaaaaaa 😍 trzymam kciuki 😃
Hekate42, Emi78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maciejka🌸 wrote:Wiecie może czy szczepienie covidowe może opóźnić okres?? 😖 W poniedziałek wyjazd nad morze,a tu cisza,a myślałam, że będę już w 2/3 dniu...jakby coś test wczoraj był bielusieńki.„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Hekate42 widzimy i kciuki trzymamy 😘 a miałam się pytać, czy będziecie się starać a tu już kreseczka 😁 Oby tym razem wszystko było dobrze 🙏🏻
Monika a u Ciebie, który to tydzień ❓ Beta jest powyżej tysiąca❓ Może to już ten etap, kiedy nie ma takich gigantycznych przyrostów ❓ Chciałabym, żeby i u Ciebie zdarzył się cud a co do tych badań o których pisałaś to jak najbardziej rozumiem-jakąś odpowiedź Ci to zawsze da. Ja jeszcze kciuków nie puszczam😘Akinom 59, Wiedźma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:Hekate42 widzimy i kciuki trzymamy 😘 a miałam się pytać, czy będziecie się starać a tu już kreseczka 😁 Oby tym razem wszystko było dobrze 🙏🏻
Monika a u Ciebie, który to tydzień ❓ Beta jest powyżej tysiąca❓ Może to już ten etap, kiedy nie ma takich gigantycznych przyrostów ❓ Chciałabym, żeby i u Ciebie zdarzył się cud a co do tych badań o których pisałaś to jak najbardziej rozumiem-jakąś odpowiedź Ci to zawsze da. Ja jeszcze kciuków nie puszczam😘
To na pewno jeszcze nie ten etap zwalniania bety
W poniedziałek powtarzam i myślę że już się wszystko wyjaśni
Od dziś nie biorę lutki ,bo próg 63
-
Akinom 59 wrote:EMI kochanie nigdy nie jest za późno! A zwłaszcza na spełnienie sie
AMH 1.99, wrogość śluzu, u męża przez cukrzycę nasienie cofa się do pęcherza
Doktor twierdzi że będą próbować odzyskać nasienie z moczu ale czy to realne?Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAkinom 59 wrote:Kochanie u mnie dziś 6 tydzień beta z piátku 4896
To na pewno jeszcze nie ten etap zwalniania bety
W poniedziałek powtarzam i myślę że już się wszystko wyjaśni
Od dziś nie biorę lutki ,bo próg 63
Dobrej nocy dziewczyny 😘Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmi78 wrote:Tylko czy ciało da radę. Z duchem dam radę.
AMH 1.99, wrogość śluzu, u męża przez cukrzycę nasienie cofa się do pęcherza
Doktor twierdzi że będą próbować odzyskać nasienie z moczu ale czy to realne? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pinki płytkowe się słabo wybarwiają, jak jest niska beta to on może jej "nie widzieć". Zrób jakiś inny test, przecież ta wczorajszą kreska była bardzo widoczna. Trzymam kciuki.
Monia i za ciebie kciuki zaciśnięte.Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Akinom 59 wrote:Co to nie możliwe pinkow nie lubię oszukują a w czorsj też pinka miałaś?
Czekam spokojnie do środy i jak nie przyjdzie @, to powtórzę.
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️