Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
milam wrote:Spokojnie do środy? Jak dzisiaj dopiero niedziela. Naprawdę wytrzymasz?
Akinom 59, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Niezaprzeczalnie widać! Gratuluję! Trzymam kciuki za mega ciemnego sikańca w terminie. Cudnie! -
Akinom 59 wrote:Kochanie u mnie dziś 6 tydzień beta z piátku 4896
To na pewno jeszcze nie ten etap zwalniania bety
W poniedziałek powtarzam i myślę że już się wszystko wyjaśni
Od dziś nie biorę lutki ,bo próg 63
Kochana jesteśmy dobrej myśli... będzie dobrze... zaciskam z całych sił kochana... to będzie dobry wynik. -
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:Dziękuję Wam za wsparcie ale tak jak mówiłam wiem jak to się skończy
Beta już poniżej normy 6535 przyrost 21,7%
Progesteron 17„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Cześć. Dziewczyny, jeśli pzowolicie, dołaczę i ja do Was. Skończone 38 lat miesiąc temu i starania od 3 mscy, 4 letnia córeczka i mąż 42 lata. Powiedzcie, że to nie za późno proszę, tak bardzo chcę drugiego dziecka, to moje marzenie...jak sobie radzicie z myślą o staraniach na co dzień, co zrobić, żeby nie przesłoniła całego świata, bo ja na razie jestem na takim etapie, tak silny instynkt sie we mnie odezwał, że niestety mąż i córeczka trochę na tym tracą
Jak radzicie sobie z widokiem kobiet w ciąży lub z wózkami...mnie jest ciężko, odzywa się żal , że nie zdecydowałam się wcześniej i lęk, że już się nie uda i taka po prostu "zazdrość" , że tak bardzo chciałabym tak samo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2021, 09:47
-
nick nieaktualnyMagda8306 wrote:Cześć. Dziewczyny, jeśli pzowolicie, dołaczę i ja do Was. Skończone 38 lat miesiąc temu i starania od 3 mscy, 4 letnia córeczka i mąż 42 lata. Powiedzcie, że to nie za późno proszę, tak bardzo chcę drugiego dziecka, to moje marzenie...jak sobie radzicie z myślą o staraniach na co dzień, co zrobić, żeby nie przesłoniła całego świata, bo ja na razie jestem na takim etapie, tak silny instynkt sie we mnie odezwał, że niestety mąż i córeczka trochę na tym tracą
Jak radzicie sobie z widokiem kobiet w ciąży lub z wózkami...mnie jest ciężko, odzywa się żal , że nie zdecydowałam się wcześniej i lęk, że już się nie uda i taka po prostu "zazdrość" , że tak bardzo chciałabym tak samo...
Także głowa do góry ,mężowi dobre suple kup i do dzieła ✊✊✊☘️ -
nick nieaktualnyA co do radzenia sobie i z zazdrością i z widokiem kobiet w ciąży to tak: na początku miałam to samo ale potem pukłam się w łeb, przecież to głupie i przestałam tak myśleć ,a straty jeszcze mnie w tym uświadomiły
Nie wolno nikomu zazdrościć,nie wiemy czy ta kobieta ,dziewczyna nie przechodziła tego co my,może też miała problemy z zajściem kto wie
Ja teraz wręcz uśmiecham się do każdej kobiety która jest w ciąży,zawsze zagadam jak się czuje ,który to miesiąc,
Musisz znaleźć dobrą metodę na siebie
I znajdź czas na jakieś hobby ,żeby głowa odpusciłaLady_Dior lubi tę wiadomość
-
Akinom 59 wrote:A co do radzenia sobie i z zazdrością i z widokiem kobiet w ciąży to tak: na początku miałam to samo ale potem pukłam się w łeb, przecież to głupie i przestałam tak myśleć ,a straty jeszcze mnie w tym uświadomiły
Nie wolno nikomu zazdrościć,nie wiemy czy ta kobieta ,dziewczyna nie przechodziła tego co my,może też miała problemy z zajściem kto wie
Ja teraz wręcz uśmiecham się do każdej kobiety która jest w ciąży,zawsze zagadam jak się czuje ,który to miesiąc,
Musisz znaleźć dobrą metodę na siebie
I znajdź czas na jakieś hobby ,żeby głowa odpusciła -
Akinom 59 wrote:Cześć słońce,jeśli cię to choć troszkę pocieszy ja urodziłam trójkę moich pociech w wieku:36,38 i 41 lat
Także głowa do góry ,mężowi dobre suple kup i do dzieła ✊✊✊☘️
A jak otoczenie reagowało na te starania, mówiłaś komuś? Bo my z mężem póki co się tym "nie chwalimy"...wie tylko mój ginekolog;) i życzył powodzenia,ech:) -
nick nieaktualnyNikomu nie mówiłam ,bo i nikomu nic do tego!
Wiem że jest trudno,ale masz męża i córeczkę to na nich się skup
Tak bardzo chcemy zajść w ciążę że często nie zauważamy ,że inni też cierpiá,też przeżywajá i często to my same do tego doprowadzamy widząc tylko siebie -
Akinom 59 wrote:Nikomu nie mówiłam ,bo i nikomu nic do tego!
Wiem że jest trudno,ale masz męża i córeczkę to na nich się skup
Tak bardzo chcemy zajść w ciążę że często nie zauważamy ,że inni też cierpiá,też przeżywajá i często to my same do tego doprowadzamy widząc tylko siebie
Tak, mój mąż mi to powtarza. A ja mam ostatnio wręcz obsesję związaną z ciążą. Tyle, że ciągle w tyle głowy wiek i uciekający czas. Nie potrafię wbić sobie do głowy, że jeszcze mogę -
nick nieaktualnyMagda8306 wrote:Tak, mój mąż mi to powtarza. A ja mam ostatnio wręcz obsesję związaną z ciążą. Tyle, że ciągle w tyle głowy wiek i uciekający czas. Nie potrafię wbić sobie do głowy, że jeszcze mogę
Emi78 lubi tę wiadomość
-
Magda8306 wrote:Cześć. Dziewczyny, jeśli pzowolicie, dołaczę i ja do Was. Skończone 38 lat miesiąc temu i starania od 3 mscy, 4 letnia córeczka i mąż 42 lata. Powiedzcie, że to nie za późno proszę, tak bardzo chcę drugiego dziecka, to moje marzenie...jak sobie radzicie z myślą o staraniach na co dzień, co zrobić, żeby nie przesłoniła całego świata, bo ja na razie jestem na takim etapie, tak silny instynkt sie we mnie odezwał, że niestety mąż i córeczka trochę na tym tracą
Jak radzicie sobie z widokiem kobiet w ciąży lub z wózkami...mnie jest ciężko, odzywa się żal , że nie zdecydowałam się wcześniej i lęk, że już się nie uda i taka po prostu "zazdrość" , że tak bardzo chciałabym tak samo...
Ja jestem starsza i walczę😉
Ostatnio zaszłam naturalnie, ale ❤️ dziecka przestało bić... miałam zaśniad i co ? I nic walczę dalej 😁
Wrzuć na luz - inaczej zwariujesz😉Akinom 59, Emi78 lubią tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
I jeszcze zapytam o jedno:)Czy zdarzyło sie Wam usłyszeć, że ciąza w tym wieku to egoizm?Że fanaberia, itp, a nie myślicie o dziecku, które będzie mieć str(sz)ych rodziców. Jakie jest Wasz pogląd w tej kwestii...i jak sobie radzicie z takimi opiniami, jeśli się zdarzają?
-
Magda8306 wrote:I jeszcze zapytam o jedno:)Czy zdarzyło sie Wam usłyszeć, że ciąza w tym wieku to egoizm?Że fanaberia, itp, a nie myślicie o dziecku, które będzie mieć str(sz)ych rodziców. Jakie jest Wasz pogląd w tej kwestii...i jak sobie radzicie z takimi opiniami, jeśli się zdarzają?
Magda8306
ja słyszałam ale to tak głupi argument że szkoda czasu na słuchanie tak durnego gadania.
Ja cały czas myślę o tym czy jak się uda to dożyję pełnoletności dziecka.
Moja siostra krótko skwitowała, że jak tak to powinnam już leżeć w trumnie i czekać na śmierć
Głowa do góry!
Milkana, Akinom 59 lubią tę wiadomość