Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaCh wrote:Kochane 😍❤️😍
Zrobiłam dziś kolejny test 😍 Dziś 25 dc 😊.
https://m.fotosik.pl/zdjecie/9183f743b87d40c5
Mogę się już cieszyć? 😃
Wstaw proszę zdjęcie„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
Hekate42 wrote:Nie mogę otworzyć🙁
Wstaw proszę zdjęcie
https://naforum.zapodaj.net/a7f504ec9655.jpg.html
Mam nadzieję że teraz będzie widać 🥰
Synuś 2007 ❤️
Wrzesień 2021 💔 6 tc
🍀11.11.21 szczęśliwa owulacja
🍀23.11.21 beta 70,2 🍀
🍀25.11.21 beta 217,7 (210%) 🙏
🍀30.11.21 beta 2814,0 🙏
Pierwsze usg 14.12.2021 🙏
Kolejna wizyta 20.12.21
Cukrzyca ciążowa ▶️ dieta -
Leć na betę, ale już po cichu gratuluję i trzymam kciuki✊
KasiaCh lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Hekate42 serdecznie gratuluję..cudowne wieści 💗😍💗😍😘 wierzę że to sukces który utrzyma się przez kolejne 9 miesięcy I będziesz się nam tu chwalić kolejnymi etapami 💗😍 dużo zdrówka kochana i idealnych wyników
KasiaCh piękny tescik...gratuluję z całego serducha💗😍😘 piękne kreseczkiHekate42, KasiaCh, Akinom 59 lubią tę wiadomość
-
Hekate42 wrote:Lady, o niczym innym nie marzę🙂
Odczarowując moje strachy - dodałam suwaczek- jeśli nic z tego ma nie być, to chociaż trochę się pocieszę, a jak ma być dobrze, to po prostu będzie i dojadę wózeczkiem do końca ❤️
Hekate42 ja pamiętam też się bałam założyć suwaczek a z drugiej strony tak chciałam nacieszyć oczy jego widokiem nawet, jeśli miałoby to trwać chwilę 😉 Potem sobie pomyślałam, że przecież jeśli poronię, to nie dlatego, że założyłam suwaczek-no i się odważyłam. To był 6-7tydz. chyba 😁
KasiaCh jaka zacna krecha-gratuluję i trzymam kciuki, by dzidziuś rósł zdrowo 😍
Monika kochana a Ty jeszcze betę będziesz badać ❓ Jak niski już ten próg miałaś ❓ Chyba musi całkiem nisko spaść, by dostać okres nie😐KasiaCh lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak musi nisko spaść, ostatnio bodajże w piątek było 10 więc liczę na to że już wnet,i szczerze już nie mogę się doczekać ! Nawet na siłowni cisnę ostro by to przyśpieszyć.
Lady jak ty się czujesz Kochanie?
Kobietki moje kochane nawet nie wiecie jak bardzo me serce się raduje gdy czytam że się wam udało,jestem z wami i trzymam kciuki za każdą z was
A za starające się szczególnie,bądźcie silne!,niezłomne,pogodne i optymistyczne😘😘❤️❤️❤️Wiedźma, Lady_Dior, Misia78, KasiaCh, Hekate42, Milkana lubią tę wiadomość
-
Monika ja też przy ostatniej cb nie mogłam się doczekać, kiedy to wreszcie nastąpi. Naprawdę chciałam to w końcu mieć za sobą, więc doskonale Cię rozumiem. U mnie pomógł ostry sex 🙈 Pamiętam, że wtedy prosiłam mojego niewyżytego, żeby dał mi ostro popalić 😂🙈 i okres przyszedł wieczorem 🙈 Tyle, że u mnie to właśnie cb, nie było nawet pęcherzyka widać.
Co do mojego samopoczucia, to jest dość ciężko. Nie mam wcale wielkiego brzucha-jakoś 8kg na plusie ale twardnieje mi co chwilę, co utrudnia funkcjonowanie. Do tego bóle spojenia i dwulatka w domu = matka wrak 😂 Marzę, żeby urodzić i się normalnie poruszać 😀 a zapewne łatwo z dwójką nie będzie ale co ja mówię 🙈🙈🙈 Ty przecież masz taką elitę i dajesz radę 😁Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Hekate42 wrote:Leć na betę, ale już po cichu gratuluję i trzymam kciuki✊
A wiesz kochana, jakoś nie czuję potrzeby aby lecieć na betę ❤️. Co ma być to będzie ❤️ Zrobiłam dziś rano teścik i kreseczka wyszła trochę mocniejsza aniżeli wczoraj więc póki co jest dobrze ❤️
Dziękuję Wam wszystkim kochane za wsparcie 🤗Akinom 59, Wiedźma lubią tę wiadomość
Synuś 2007 ❤️
Wrzesień 2021 💔 6 tc
🍀23.11.21 beta 70,2 🍀
🍀30.11.21 beta 2814,0 🙏
Kolejna wizyta 20.12.21
Cukrzyca ciążowa ▶️ dieta -
nick nieaktualny
-
Lady_Dior wrote:Monika ja też przy ostatniej cb nie mogłam się doczekać, kiedy to wreszcie nastąpi. Naprawdę chciałam to w końcu mieć za sobą, więc doskonale Cię rozumiem. U mnie pomógł ostry sex 🙈 Pamiętam, że wtedy prosiłam mojego niewyżytego, żeby dał mi ostro popalić 😂🙈 i okres przyszedł wieczorem 🙈 Tyle, że u mnie to właśnie cb, nie było nawet pęcherzyka widać.
Co do mojego samopoczucia, to jest dość ciężko. Nie mam wcale wielkiego brzucha-jakoś 8kg na plusie ale twardnieje mi co chwilę, co utrudnia funkcjonowanie. Do tego bóle spojenia i dwulatka w domu = matka wrak 😂 Marzę, żeby urodzić i się normalnie poruszać 😀 a zapewne łatwo z dwójką nie będzie ale co ja mówię 🙈🙈🙈 Ty przecież masz taką elitę i dajesz radę 😁
Tobie kochana jeszcze nie pogratulowałam❤️ Niech synek zdrowo rośnie 😃 będzie na pewno wielka miłością mamusi, coś o tym wiem 😊😊😊Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Ojej ojej co tu się dzieje SZOK!!ALE WAM DZIEWCZYNY GRATULUJĘ!!!!
Z całego serca! Dużo zdrówka dla Waszych fasolek!
A u mnie kolejny okres, więc kolejna nadzieja się upłynniła....
Kurczę, ale nadzieja jest - dzięki WAM
Tyle,że to moje AMH .... ehhh...
sinusoida normalnie !! ;PWiedźma, KasiaCh lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane,u mnie @ na całego,w nocy rozrywający ból jajnika😰 bałam się że będę musiała jechać na IP
Ból był nie do zniesienia ani nospa ani scopolan nie pomógł.Uspokoiło się dopiero gdy poleciało to co miało! Także zaczynam nowy cykl,Hekate42, Niebieska Gwiazda, milam lubią tę wiadomość
-
Akinom 59 wrote:Hej kochane,u mnie @ na całego,w nocy rozrywający ból jajnika😰 bałam się że będę musiała jechać na IP
Ból był nie do zniesienia ani nospa ani scopolan nie pomógł.Uspokoiło się dopiero gdy poleciało to co miało! Także zaczynam nowy cykl,„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:Hej kochane,u mnie @ na całego,w nocy rozrywający ból jajnika😰 bałam się że będę musiała jechać na IP
Ból był nie do zniesienia ani nospa ani scopolan nie pomógł.Uspokoiło się dopiero gdy poleciało to co miało! Także zaczynam nowy cykl,
Przykro mi że tak się ten cykl skończył A nie lepiej. Tymczasem spoglądamy z nadzieją na nowy zaciskajac kciuki z całych sił 😍😘🥰Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Ból był nie do zniesienia ani nospa ani scopolan nie pomógł.Uspokoiło się dopiero gdy poleciało to co miało! Także zaczynam nowy cykl,
Ależ się wycierpiałaś 😱😱 przytulam Cię mocno 🤗❤️
Synuś 2007 ❤️
Wrzesień 2021 💔 6 tc
🍀23.11.21 beta 70,2 🍀
🍀30.11.21 beta 2814,0 🙏
Kolejna wizyta 20.12.21
Cukrzyca ciążowa ▶️ dieta