Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Wam z całego serduszka za kciuki ❤️ Miesiączka przypadała na wczoraj ale nie pojawiła się 🥰. Testy cały czas pozytywne. Wizytę u ginekolog wyznaczyli mi na 23 sierpnia. Będzie to 7 około tydzień. Na betę jednak się wybiorę bo przy ustalaniu wizyty mnie o nią pytano ☺️.
Kalciu podpowiesz mi jakie jeszcze badania dobrze jest ze sobą mieć na pierwszą wizytę?
Pozdrawiam Was cieplutko kochane kobietki ❤️
Trzymam kciuki za nas wszystkie ❤️
Synuś 2007 ❤️
Wrzesień 2021 💔 6 tc
🍀11.11.21 szczęśliwa owulacja
🍀23.11.21 beta 70,2 🍀
🍀25.11.21 beta 217,7 (210%) 🙏
🍀30.11.21 beta 2814,0 🙏
Pierwsze usg 14.12.2021 🙏
Kolejna wizyta 20.12.21
Cukrzyca ciążowa ▶️ dieta -
KasiaCh wrote:Dziękuję Wam z całego serduszka za kciuki ❤️ Miesiączka przypadała na wczoraj ale nie pojawiła się 🥰. Testy cały czas pozytywne. Wizytę u ginekolog wyznaczyli mi na 23 sierpnia. Będzie to 7 około tydzień. Na betę jednak się wybiorę bo przy ustalaniu wizyty mnie o nią pytano ☺️.
Kalciu podpowiesz mi jakie jeszcze badania dobrze jest ze sobą mieć na pierwszą wizytę?
Pozdrawiam Was cieplutko kochane kobietki ❤️
Trzymam kciuki za nas wszystkie ❤️KasiaCh lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Kasia, ja nie Kalcia, ale odpowiem - u nas w PL lekarze tez sami zleca Ci wszystkie badania🙂
Betę robisz dla własnego spokoju, tylko pamiętaj o odstępie 48-72hKasiaCh lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Dziękuję Wam za podpowiedzi 🥰❤️😘
Synuś 2007 ❤️
Wrzesień 2021 💔 6 tc
🍀11.11.21 szczęśliwa owulacja
🍀23.11.21 beta 70,2 🍀
🍀25.11.21 beta 217,7 (210%) 🙏
🍀30.11.21 beta 2814,0 🙏
Pierwsze usg 14.12.2021 🙏
Kolejna wizyta 20.12.21
Cukrzyca ciążowa ▶️ dieta -
Hekate42 wrote:Kasia, ja nie Kalcia, ale odpowiem - u nas w PL lekarze tez sami zleca Ci wszystkie badania🙂
Betę robisz dla własnego spokoju, tylko pamiętaj o odstępie 48-72h[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ej no my jeszcze...we wtorek mam wyniki przed oficjalnym startem starań... nieoficjalne lekkie podrygi trwają. Jeszcze remont nas czeka. Ja zostaje wśród staraczek.
Maciejka🌸, Akinom 59 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maciejka🌸 wrote:Ja też jestem jeszcze starająca się 🤗
Powiesz mi jak i gdzie się ten suwak ustawia bo szukam i jeleń jestem. Tzn to co pod kreską te dane wszystkie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2021, 22:57
-
nick nieaktualnyWiedźma wrote:Powiesz mi jak i gdzie się ten suwak ustawia bo szukam i jeleń jestem. Tzn to co pod kreską te dane wszystkie?
Wiedźma lubi tę wiadomość
-
Maciejka🌸 wrote:🙂Musiałabyś skorzystać z komputera stacjonarnego. Wejść w ustawienia,potem wybrać 'spolecznosc' i wszelkie dopiski, które chciałabyś umieścić wpisujesz w pole 'Twój podpis na forum'. Robisz ZAPISZ i gotowe😉
AAAA to z komputera i już... no to dziękuję za instrukcję. Bo szukam w tym tel a tu nic 🤣Maciejka🌸 lubi tę wiadomość