Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFreja nie. Ja z wielkopolski ale u nas b.duzo ludzi z niemiec bo tam pracuja i przyjezdzaja do rodzin ...
Dagmara mnie mdli mocniej jak pomysle o piatkowej wizycie wiec nie dziwie sie,ze Ciebie mdli ale musi hyc dobrze i tyle!!!Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Freja000 wrote:Także wygląda na to, ze po prostu objawy zelżały. Piersi czuję, bolą jak się myję
Ale mdłości właściwie tylko przed samym snem. Przestało mnie wzdymać i uciskać na szyjkę i ból w krzyżu ustąpił. Mam więcej energii i chęci do życia.
Freja000, Samanta72 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:Przyszła dziś do mnie zamówiona Maca tylko nie wiem ile jej brać,napisane jest mała łyżeczka dziennie ,ale jak mała bo są różne łyżeczki szkoda że nie dodają do zestawu człowiek chyba się nie głowił
płaska łyżeczka od herbaty.Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Dagmara i jak wizyta?
Szkoda słów! Pojechałam, lekarz mnie nie przyjął. Przełożył wizytę na jutro na 21.00. I tak się wykańcza psychicznie ciężarne.2017 - synek ♥
10.2019 - [*] 10tc.
03.2020 - [*] 10tc. zespół Edwardsa
10.2020 - [*] 8tc. zespół Edwardsa
MTHFR C667T hetero
MTHFR A1298C hetero
PAI-1 4G hetero -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Freja000 wrote:Dlaczego, dagmara?? Współczuję nerwów!2017 - synek ♥
10.2019 - [*] 10tc.
MTHFR C667T hetero
MTHFR A1298C hetero
PAI-1 4G hetero -
nick nieaktualnydagmara wrote:Gościu miał dwa tyg urlopu i teraz nie może się ogarnąć z pacjentkami. Zmieniłabym na innego, ale ten jest ordynatorem w szpitalu, gdzie chciałabym rodzić, jakby udało się donosic.
dagmara lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!!!
Ja się nie mogę ogarnąć od wczoraj,te zamkniete przedszkole mnie dobiło,młody dostanie kręćka w domu sam.Zaprowadziłam go dzis i jutro pójdzie a od poniedziałku prawdopodobnie będę kiblowała w domu😕
Dagmara trzymam kciuki za wizytę i wierze ,że wszystko jest okdagmara, Akinom 59 lubią tę wiadomość
Samanta1006 -
nick nieaktualny
-
inessa, o ile moja wizyta się odbędzie
A czy Ty nie masz czasem wizyty jutro?? O której?2017 - synek ♥
10.2019 - [*] 10tc.
MTHFR C667T hetero
MTHFR A1298C hetero
PAI-1 4G hetero -
nick nieaktualny
-
Samanta72 wrote:Hej dziewczyny!!!
Ja się nie mogę ogarnąć od wczoraj,te zamkniete przedszkole mnie dobiło,młody dostanie kręćka w domu sam.Zaprowadziłam go dzis i jutro pójdzie a od poniedziałku prawdopodobnie będę kiblowała w domu😕
Samanta zachowaj spokój
Wykorzystaj ten czas z synkiem - kiedyś będziesz wspominała że była okazja coś razem porobić. Takie chwile są zawsze po coś Głowa do góry. Zleci szybciej niż nam się wydaje -
inessa wrote:Dagmara a nie mozesz w razie odwolanej wizyty isc choc jeden raz do innego lekarza aby podejrzec co i jak?
Ja mam jutro wizyte o 8.40
ja zeświruję do następnej wizyty 3 tygodnie ....... kto to widział???inessa lubi tę wiadomość