Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Dagmara, inessa... bardzo mi przykro, przytulam.
Mi na pewno tez się nie uda, nie wierzę w to, że biedzie ok.
Wchodząc na forum, zanim przejde w ten wątek widzę same niki 90 coś - pati96 itp. My mamy pesele z lat 70tych. Sama nieraz się zastanawiam w co ja się pakuję i że nie pasuję na ovu (tylko na tym wątku cokolwiek piszę).
Przepraszam was wszystkie za ten pesymistyczny wpis, ale tak się w tym momencie czuję.
-
Samanta72 wrote:Monia a pyrantelum nie pomoze,to jest na pasożyty i jest bez recepty ,do tego w herbapolu kupisz zioła-syrop tez na to,dawalam to Maksowi teraz przez 3 tyg ,do tego pestki z dynni i na chleb zrobiłam maslo z czosnkiem i cebulką zieloną.
Aga,Dagmara bardzo mi przykro kochane😭😭😭😭😭 mocno przytulam😢😢😢😢
pyrantelum jest bardziej na owsiki. Na glistę zentel albo vermox. Ale to na receptę -
Misia78 wrote:Dagmara, inessa... bardzo mi przykro, przytulam.
Wchodząc na forum, zanim przejde w ten wątek widzę same niki 90 coś - pati96 itp. My mamy pesele z lat 70tych. Sama nieraz się zastanawiam w co ja się pakuję i że nie pasuję na ovu (tylko na tym wątku cokolwiek piszę).
Przepraszam was wszystkie za ten pesymistyczny wpis, ale tak się w tym momencie czuję.
Misia - trzymajmy się! zostałysmy z Freją na placu boju. Musi być dobrze.. -
nick nieaktualnyDziewczyny dziekuje
Przepraszam nie chcialam dolowac nikogo ja wierze,ze Wam sie uda donosic szczesliwie ciaze oraz zajsc w ciaze życze Wam to z calego serca
Ja jednak jestem b.obciazona wiec coezko... dobrze,ze mam 2 Cuda!!!Zielona koniczyna, baby, Freja000 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisia78 wrote:Dagmara, inessa... bardzo mi przykro, przytulam.
Przepraszam was wszystkie za ten pesymistyczny wpis, ale tak się w tym momencie czuję. -
Dziewczyny, dziękuję za słowa wsparcia. Te które zostały na placu boju- walczcie!! Trzymam za Was mocno kciuki!
Ja leżę w szpitalu pod kroplówką i czekam na zabieg. Pozdrawiam Was!Freja000 lubi tę wiadomość
2017 - synek ♥
10.2019 - [*] 10tc.
03.2020 - [*] 10tc. zespół Edwardsa
10.2020 - [*] 8tc. zespół Edwardsa
MTHFR C667T hetero
MTHFR A1298C hetero
PAI-1 4G hetero -
nick nieaktualny
-
dagmara wrote:Dziewczyny, dziękuję za słowa wsparcia. Te które zostały na placu boju- walczcie!! Trzymam za Was mocno kciuki!
Ja leżę w szpitalu pod kroplówką i czekam na zabieg. Pozdrawiam Was!
Powodzenia!!
-
inessa wrote:Dziewczyny dziekuje
Przepraszam nie chcialam dolowac nikogo ja wierze,ze Wam sie uda donosic szczesliwie ciaze oraz zajsc w ciaze życze Wam to z calego serca
Ja jednak jestem b.obciazona wiec coezko... dobrze,ze mam 2 Cuda!!!
Myślę ze większość z nas tutaj chce dziecka właśnie z tęsknoty za maluszkami, Ty je właśnie masz, ciesz się tym darem, jesteś wyjątkowa, dałaś wielu z nas dużo pozytywnej energii i nadziei, jesteś po prostu super babką, super mamą!Akinom 59, baby, Freja000 lubią tę wiadomość
-
Misia78 wrote:Dagmara, ty jeszcze zawalcz. Jesteś świeżą czterdziestką!
Powodzenia!!
A Ty się trzymaj dzielnie kobietko!2017 - synek ♥
10.2019 - [*] 10tc.
03.2020 - [*] 10tc. zespół Edwardsa
10.2020 - [*] 8tc. zespół Edwardsa
MTHFR C667T hetero
MTHFR A1298C hetero
PAI-1 4G hetero