Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Dagmara, inessa... bardzo mi przykro, przytulam.
Mi na pewno tez się nie uda, nie wierzę w to, że biedzie ok.
Wchodząc na forum, zanim przejde w ten wątek widzę same niki 90 coś - pati96 itp. My mamy pesele z lat 70tych. Sama nieraz się zastanawiam w co ja się pakuję i że nie pasuję na ovu (tylko na tym wątku cokolwiek piszę).
Przepraszam was wszystkie za ten pesymistyczny wpis, ale tak się w tym momencie czuję.

-
Samanta72 wrote:Monia a pyrantelum nie pomoze,to jest na pasożyty i jest bez recepty ,do tego w herbapolu kupisz zioła-syrop tez na to,dawalam to Maksowi teraz przez 3 tyg ,do tego pestki z dynni i na chleb zrobiłam maslo z czosnkiem i cebulką zieloną.
Aga,Dagmara bardzo mi przykro kochane😭😭😭😭😭 mocno przytulam😢😢😢😢
pyrantelum jest bardziej na owsiki. Na glistę zentel albo vermox. Ale to na receptę -
Misia78 wrote:Dagmara, inessa... bardzo mi przykro, przytulam.
Wchodząc na forum, zanim przejde w ten wątek widzę same niki 90 coś - pati96 itp. My mamy pesele z lat 70tych. Sama nieraz się zastanawiam w co ja się pakuję i że nie pasuję na ovu (tylko na tym wątku cokolwiek piszę).
Przepraszam was wszystkie za ten pesymistyczny wpis, ale tak się w tym momencie czuję.
Misia - trzymajmy się! zostałysmy z Freją na placu boju. Musi być dobrze.. -
nick nieaktualnyDziewczyny dziekuje

Przepraszam nie chcialam dolowac nikogo ja wierze,ze Wam sie uda donosic szczesliwie ciaze oraz zajsc w ciaze
życze Wam to z calego serca 
Ja jednak jestem b.obciazona wiec coezko... dobrze,ze mam 2 Cuda!!!
Zielona koniczyna, baby, Freja000 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też się tak dziś czuję mam takiego doła ,i tak sobie myślę po co to wszystko ,mam już dzieci mam super faceta,tylko mało czasu dla niego bo dzieci bo obowiązki dla siebie to już w ogóle nie mówię! EhMisia78 wrote:Dagmara, inessa... bardzo mi przykro, przytulam.
Przepraszam was wszystkie za ten pesymistyczny wpis, ale tak się w tym momencie czuję. -
Dziewczyny, dziękuję za słowa wsparcia. Te które zostały na placu boju- walczcie!! Trzymam za Was mocno kciuki!
Ja leżę w szpitalu pod kroplówką i czekam na zabieg. Pozdrawiam Was!
Freja000 lubi tę wiadomość
2017 - synek ♥
10.2019 - [*] 10tc.
03.2020 - [*] 10tc. zespół Edwardsa
10.2020 - [*] 8tc. zespół Edwardsa
MTHFR C667T hetero
MTHFR A1298C hetero
PAI-1 4G hetero -
nick nieaktualny
-
Dagmara, ty jeszcze zawalcz. Jesteś świeżą czterdziestką!dagmara wrote:Dziewczyny, dziękuję za słowa wsparcia. Te które zostały na placu boju- walczcie!! Trzymam za Was mocno kciuki!
Ja leżę w szpitalu pod kroplówką i czekam na zabieg. Pozdrawiam Was!
Powodzenia!!

-
Inessa, dobrze podchodzisz! Masz dwójkę wspaniałych maluszków!inessa wrote:Dziewczyny dziekuje

Przepraszam nie chcialam dolowac nikogo ja wierze,ze Wam sie uda donosic szczesliwie ciaze oraz zajsc w ciaze
życze Wam to z calego serca 
Ja jednak jestem b.obciazona wiec coezko... dobrze,ze mam 2 Cuda!!!
Myślę ze większość z nas tutaj chce dziecka właśnie z tęsknoty za maluszkami, Ty je właśnie masz, ciesz się tym darem, jesteś wyjątkowa, dałaś wielu z nas dużo pozytywnej energii i nadziei, jesteś po prostu super babką, super mamą!
Akinom 59, baby, Freja000 lubią tę wiadomość

-
Misia, musiałabym być dobrze zdiagnozowana, bo inaczej wszystko się powtórzy. Dwie ciążę stanęły dokładnie w tych samych dniach. Nie wiem jak się do tego zabrać. Póki co zdecydowałam się przekazać próbki tkanek do badań genetycznych.Misia78 wrote:Dagmara, ty jeszcze zawalcz. Jesteś świeżą czterdziestką!
Powodzenia!!
A Ty się trzymaj dzielnie kobietko!2017 - synek ♥
10.2019 - [*] 10tc.
03.2020 - [*] 10tc. zespół Edwardsa
10.2020 - [*] 8tc. zespół Edwardsa
MTHFR C667T hetero
MTHFR A1298C hetero
PAI-1 4G hetero

strasznie mi przykro ...