Starania dłużej niż 1 rok
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez się zgadzam, i jeszcze są różne objawy które są podobne do okresu jak i do ciąży. Można zglupiec jakby tak ciągle się nakrecalo.
-
Ja nie wytrzymałam i zatestowałam dzisiaj, ale mam nadzieje, że negatyw to tylko dlatego, że za wcześnie to zrobiłam... niby w 8 dpo i jak patrzyłam to już powinny wychodzić pozytywne jeśli jest ciąża no ale jakaś tam mini nadzieja się jeszcze tli
-
Podczytuję Was, bo na forum jest parę PRZYSZŁYCH MAM, z którym mam bliższy kontakt, jednak kibicuję Wam wszystkim :*
Chciałam tylko powiedzieć, że Scarletta za wcześnie testowałaś. U mnie w 10dpo był negatywny test, a w 13dpo już cień cienia Wiem, że to trudne, ale wytrzymaj jeszcze parę dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 16:06
Scarletta lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:
Chciałam tylko powiedzieć, że Scarletta za wcześnie testowałaś. U mnie w 10dpo był negatywny test, a w 13dpo już cień cienia Wiem, że to trudne, ale wytrzymaj jeszcze parę dni.
Tym się pocieszam, dlatego się zbroje w cierpliwość, żeby wytrzymać jeszcze te 5 dni chociaż... -
Scarletta mogło być za wcześnie. pozytywne testy potrafią wychodzić czasami dopiero kilka dni po terminie spodziewanej @. powodzenia!
a mi w tym cyklu tak dziwnie. no nie mogę tego przeżyć ;] rozchorowałam się tydzień temu i liczyłam, że mi przejdzie za 2-3 dni. poleciałam do lekarza powiedziałam mu o staraniach a ten przepisał mi ibuprofen (dziwne co?) myślałam, że owu mi się przesunie, albo nie przyjdzie a ta przylazła jak zwykle o czasie. choroba nie przechodziła i musiałam podjąć szalenie trudną dla mnie decyzję. dostałam silny antybiotyk i postanowiłam, że w tym miesiącu nie będziemy się starać.
dzisiaj nafaszerowana lekami czuję się już w miarę dobrze i dlatego jest mi tak dziwnie z tymi wszystkimi owulacyjnymi objawami. a jeszcze dziwniej robi mi się na myśl o tym, że pierwszy raz od hohoho nie będę miała nadziei na ciążę, nie będę robiła testu i będę się nakręcać.
-
Perła, czasami taki odpoczynek psychiczny jest zbawienny- może nie dlatego, że zaraz uda Ci się zajść w ciążę (choć tego Ci życzę), ale żeby odetchnąć od napięcia, żeby trochę nałykać się "optymizmu" na kolejny cykl.Starania pod okiem lekarza od lipca 2012
-
dokładnie tak jest i mam nadzieję,że dobrze mi to zrobi
uświadamiam sobie teraz jak bardzo zawładnął mną ten temat. jakim cudem pozwoliłam sobie na to żeby stracić głowę wpadając w machinę obserwacji cyklu, kupowania suplementów i nakręcania się. oszalałam chyba. -
Heh nie ty jedna tylko to masz w glowie jak sie czegoś bardzo pragnie to wpada sie w skrajnosci niestety ale to prawda miesiac oddechu sie przydaje chociazby zeby komputer zresetować
Ja w ogole nie ogarniam mojego wykresu... jak patrzylam po waszych to sa jakies spadki i wzloty a u mnie to jakies schody ta moja temp tworzy o.o -
Scarleta-trzymam kciuki i kurcze mam nadzieje, ze bedziesz pierwsza na tym forum!
perla ziemi-ja po 17 cyklach staran tez odpuscilan ten. Po prostu opadlymi ręce przy okazji byc moze za wysokiego Tsh i odwlekania mojego lekarza..
Uznalam,ze dam sobie odpocząć. Trochhe bylam zrezygnowana, ale regeneruje sie pozytywnie. Tobie tez tego zycze, wracaj do zdrowia i nie myśl jeszcze trochę o ciąży.Scarletta lubi tę wiadomość
Tuli
Synuś ur 08.2017 - 3 lata starań
Córcia ur 11.2019
PCO, Hashimoto, hiperprolaktyn., celiakia. -
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Podczytuję Was, bo na forum jest parę PRZYSZŁYCH MAM, z którym mam bliższy kontakt, jednak kibicuję Wam wszystkim :*
Chciałam tylko powiedzieć, że Scarletta za wcześnie testowałaś. U mnie w 10dpo był negatywny test, a w 13dpo już cień cienia Wiem, że to trudne, ale wytrzymaj jeszcze parę dni. -
Scarleta - tak jak napisała Anastazja - nie smutaj się, będzie dobrze. Jeszcze przecież test nie musi wyjść pozytywny, nie musi wyjść nawet w dniu spodziewanej @. Piszę to, choć to wiesz na pewno, ale czasem lepiej to usłyszeć. A jak nie teraz, to przecież KAŻDY cykl ma szanse. Nie ten, to następny. Tylko trzeba jakoś czekanie umilić...
JaJaga, Scarletta, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
Tuli
Synuś ur 08.2017 - 3 lata starań
Córcia ur 11.2019
PCO, Hashimoto, hiperprolaktyn., celiakia.