Starania na "własną rękę " tabletki,zioła...
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak123 wrote:Hej dziewczyny u mnie dziś pik lh według testow, kiedy można się spodziewać owulacji? Czy faktycznie dopiero w ciągu 24-36 godzin? Ostatnie ❤️ były w niedzielę więc nie wiem czy coś będzie z tego cyklu bo mąż w trasie i wróci dopiero w piątek ehh...
Ka Ja u mnie ziółka też chyba przyczyniły się do wcześniejszej owulacji bo wygląda na to, że będzie w 21 dc a zazwyczaj mam w 24 dc. Może to przypadek a może rzeczywiście działają 🤭 i na pewno wpłynęły pozytywnie na śluz bo miałam go mega dużo już od 17 dnia cyklu
Jest szansa, że z piątkowych ❤ coś wyjdzie. Plemniki mogą spokojnie te 3 dni przetrwać więc i z niedzielnego coś mogło wyjść😁 bądź dobrej myśli.Gosiak123 lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
An33 wrote:Ulka86 wrote:Witaj LILI!🙂
Przykro mi że straciłaś ciąże😔
Ja biorę Ovulomed Max,Miovelia Nac,Castangus, ditD3,olej z wiesiołka, kwas foliowy zastanawiam się nad Aspiryną.
od którego dnia najlepiej zacząć brać castangus? cały cykl? -
An33 wrote:jeśli biorę leki na hiperandrogenizm to nie będą sobie w jakiś sposób "przeszkadzać"?
Ja do was z pytaniem czy widzicie cień czy ja sama go widzę?
Zrobiłam dziś test w sumie nie wiem dlaczego 🤦♀️ jestem 9 dni przed @ i 6 dpo wg kalendarza
https://ibb.co/HTggwR4Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2021, 12:30
-
Ulka jest cień i to dość wyraźny jak na 6 dpo. Dobrze że nie tylko ja jestem taka szalona żeby testować już 6 dpo 🙈
Ulka86 lubi tę wiadomość
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
Ulka86 wrote:Nie wiem co mnie podkusiło 🥺🤦♀️
Dziś robiłam test kreska taka sama jak wczoraj. Do okresu 8dni ja zwariuję👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Cześć dziewczyny,
Ja dość mało się udzielam, ale stwierdziłam, że podzielę się swoim sukcesem.
Przy pcos , całym procesie badań i klinice płodności pomogli mi zajść w 1 ciążę. Do drugiej juz tacy chętni nie byli więc "leczyłam" się na własną rękę.
NAC + inozytol w moim przypadku 2 kreski w pierwszym cyklu .Ulka86, Gosiak123, Aurore lubią tę wiadomość
-
Rysia wrote:Cześć dziewczyny,
Ja dość mało się udzielam, ale stwierdziłam, że podzielę się swoim sukcesem.
Przy pcos , całym procesie badań i klinice płodności pomogli mi zajść w 1 ciążę. Do drugiej juz tacy chętni nie byli więc "leczyłam" się na własną rękę.
NAC + inozytol w moim przypadku 2 kreski w pierwszym cyklu .
A ile czasu sama się "leczyłaś "?
U mnie kreska bledsza niż wczoraj. Nic z tego 🥺
Miłego dnia wszystkim ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2021, 11:04
-
Ulka86 wrote:Hej ! Super ! Gratuluję!!
Miłego dnia wszystkim ❤
O pierwszego maluszka starałam się jakieś dwa lata, pomógł mi klomifen.
Teraz , na własną rękę , poprosiłam wujka gina o klomifen niestety 2 nieudane stymulacje.
później miesiąc wspomnianego nac + inozytol i dwie kreski w tym samym cyklu, od którego zaczęłam suplementację .
Bardzo trzymam za Was kciuki ! -
Hej dziewczyny!
Piszę pracę magisterska na temat wpływu żywienia i wybranych parametrów stylu życia na płodność. Proszę jedynie o wypełnienie, krótkiej ankiety, która jest przedmiotem badań mojej pracy mgr. Sama ankieta zawiera pytania dotyczące głównie żywienia 😊 Ankieta jest ANONIMOWA, a jej wyniki posłużą mi jedynie do dogłębnego zbadania tematu i napisania pracy mgr! Z góry dziękuję za poświęcony czas
Niestety nie da się wejść w link, trzeba skopiować Bardzo proszę o pomoc, potrzebuje jedynie 15 odpowiedzi
https://forms.gle/JRJb6nJFcZn435sW9 -
Ulka86 wrote:Hej ! Super ! Gratuluję!!
Miłego dnia wszystkim ❤
U mnie dziś coś takiego https://zapodaj.net/fd72b74b672c1.jpg.html
Sama nie wiem co myśleć, zrobiłam proga i betę, czekam na wyniki👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Rysia wrote:O pierwszego maluszka starałam się jakieś dwa lata, pomógł mi klomifen.
Teraz , na własną rękę , poprosiłam wujka gina o klomifen niestety 2 nieudane stymulacje.
później miesiąc wspomnianego nac + inozytol i dwie kreski w tym samym cyklu, od którego zaczęłam suplementację .
Bardzo trzymam za Was kciuki !
Moge zapytac w jakich dawkach przyjmowalas Inozytoz i NAC? -
Gosiak123 wrote:A robiłaś ten sam test? Może jeszcze nic straconego ✊✊
U mnie dziś coś takiego https://zapodaj.net/fd72b74b672c1.jpg.html
Sama nie wiem co myśleć, zrobiłam proga i betę, czekam na wyniki -
Rysia wrote:Ja miałam taki w proszku, dokładnie z firmy "now foods" - jedną łyżeczkę na niepelna szklanke wody raz dziennie
Rysia a to byl inozytol z NAC w jednym? Pytam bo ja tez przyjmuje inozytol w dawce 4g na dzien I zastanawiam sie nad NAC tylko nie chce przesadzic bo niektorym dziewczyna zaszkodzil. -
Miasa wrote:Rysia a to byl inozytol z NAC w jednym? Pytam bo ja tez przyjmuje inozytol w dawce 4g na dzien I zastanawiam sie nad NAC tylko nie chce przesadzic bo niektorym dziewczyna zaszkodzil.
Nie, osobno.
Inozytol w proszku z Now foods łyżeczka dziennie
NAC z Now foods od 2 do 5 dnia cyklu 1x tabletka dziennie
Konsultowałam to z dwoma dietetykami hormonalnymi , ani razu nie usłyszałam że te suplementy mogą zaszkodzić . Może jeśli bierzesz coś oprócz tego ale tj ja , tylko te 2 suplementy nie powinno niczemu zaszkodzić. -
Ulka86 wrote:Super! 😍Bez wpatrywania widać bladą kreskę! Trzymam kciuki żeby ciemniała🤞 Który dc?😘
https://zapodaj.net/7bfb4d7087dec.jpg.html
Progesteron 18,7 jest ok? Czy potrzebne jakieś dodatkowe wspomaganie typu duphaston gdyby jednak okazała się ciąża?👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez