Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
pap86 wrote:Iza ja mam starsze mondeo i mam korek ale w waszym moze nie ma typowego korka tylko jest jakis system odpowietrzajacy znaczy ze po prostu sie wsadza przewod od paliwa? Nie wiem
w necie poszukaj info a jak nie to niech po prostu maz zapyta na stacji hehe
Lavende jestem w twoim wieku. Staram sie 7cykli. Pierwsza ciaza (poronienie zatrztmane) i ciaza z synkiem w 1cs a teraz tez nic z tego.. za kazdym razem dostaje @. Tez zaczynam byc rozgoryczona bo sie tego nie spodziewalam..
Ale widzę, że mamy dzieci w podobnym wiekuMoja mała za 2 miesiące skończy 3 latka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 02:00
-
nick nieaktualnyWitam nowe dziewczyny
Ja się staram już nie dolowac że tyle czasu trwają te starania. Czasami jest mi przykro jak widzę brzuchate mamusie. Mam wrażenie że każda ciążę miały na zawołanie a u mnie nie wiadomo o co chodzi w czym tkwi problemczekam na @ teraz i myślę czy nie pójdę do tego gina. Nie wiem sama co robić..
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny mam pytanie. Rowno rok temu mialam zabieg lyzeczkowania mojemu Aniolkowi przestalo bic sersuszko 9tc. Od tamtego czasu nie moge zajsc w ciąże. Obecnie jestem 1 cykl tj od 17 dc na duphastonie. Miałam potwierdzona owulacje 6 lipca monitoring. Dzialalam bardzo z MezemIgor 2008
Aniolek lipiec 2017 kocham Go -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi gin kazala brac do wystapienia okresu a jak nie dostane do tyg czasu to test i wtedy mam dzwonic do niej. A dziwne jest to ze po ovu mialam jak co mieiac bol piersi i wszystkie objawy jak na @ a teraz ich nie mam..... Sama nie wiem co to znaczy. Jedyne co to lekko podbezusze czujeIgor 2008
Asia M wrote:Mi gin kazala brac do wystapienia okresu a jak nie dostane do tyg czasu to test i wtedy mam dzwonic do niej. A dziwne jest to ze po ovu mialam jak co mieiac bol piersi i wszystkie objawy jak na @ a teraz ich nie mam..... Sama nie wiem co to znaczy. Jedyne co to lekko podbezusze czuje
Dziwnie że kazał Ci brać aż okres nie przyjdzie. Ja brałam luteinę i przy cyklach 31dni - robiłam test w 28dc i jak był negatywny to odstawiałam luteinę i okres był za 2-3 dni po dostawieniu. Jak pozytywny - miałam brać nadal.
-
Urszulka89 wlasnie ze wzgledu na ewentualna ciaze mam brac do okresu który mial byc 20 lipca. Nie ma go. Test z soboty negatywny. Jak do tyg po terminie miesiaczki ona sie nadal nie pojawi to wtedy mam zrobic test i dzwonic do gin. Moze w sobote test by jeszcze mogl nie wykryc ciazy?Igor 2008
Asia M wrote:Urszulka89 wlasnie ze wzgledu na ewentualna ciaze mam brac do okresu który mial byc 20 lipca. Nie ma go. Test z soboty negatywny. Jak do tyg po terminie miesiaczki ona sie nadal nie pojawi to wtedy mam zrobic test i dzwonic do gin. Moze w sobote test by jeszcze mogl nie wykryc ciazy?
Właśnie z tego samego powodu ja brałam luteinę.
-
Asia M wrote:Urszulka89 wlasnie ze wzgledu na ewentualna ciaze mam brac do okresu który mial byc 20 lipca. Nie ma go. Test z soboty negatywny. Jak do tyg po terminie miesiaczki ona sie nadal nie pojawi to wtedy mam zrobic test i dzwonic do gin. Moze w sobote test by jeszcze mogl nie wykryc ciazy?
W którym dniu cyklu robiłaś test i jaką czułością? Najlepiej zrobić czułością 10 na początku bo 25 może nie wyjść przy jeszcze niskiej becie.
-
Asia M wrote:Urszulka89 robilam w 27 dc czulosc 10 i negatywny. Mozliwe ze hcg ewentialnie bylo jeszcze niskie?
-
Asia M wrote:Urszulka89 mam test czuly 10 ale boje sie go robic bo nie lubie tej jednej kreski haha ale jak jutro nie dostane @ to rano zrobie. Boże tak bym chciała zeby sie udalo....
No nikt nie lubi tej samotnej kreski
Bądź dobrej myśli i daj znać jaki rezultat.
-
Hugolina mysle,ze powinnas sie po prostu udac do kliniki leczenia niepkodnosci. Do jakiegos specjalisty polecanego ze wszystkimi badaniami, ktore masz. Jak on powie,ze to nieplodnosc idiopatyczna i zaleca iui to wtedy z mezem przemyslicie.
Iza a jak ty to sono hsg zalatwilas? To prywatne czy na nfz?Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt