Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugolina87 wrote:Moja znajoma kolejna w ciąży. Smutno mi. Naprawdę u moich znajomych zacchodzą w ciążę Max za 3 podejściem
a ja bezplodna. Bo to już raczej nie jest nawet niepłodność
Załamana jestem.Boli, że nie możemy dać rodzeństwa... Dzisiaj masz zły dzień i to zrozumiałe ale jutro będzie juz lepiej
Starania o drugie dziecko -
Urszulka89 wrote:Dziś byłam na konsultacji u ordynatora i jednak będzie we wtorek cc - chyba że młoda będzie chciała wcześniej. Narazie główka wysoko i nie schodzi niżej więc jest obawa że jednak w barkach może nie przejsć. Tak jak ciężko było ze starszą z tego powodu
Nie będzie wywoływania żadnego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 10:23
Urszulka89 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
nick nieaktualnyMąż zadowolony z samochodu, pojechal dzis z tą klima, nic dziwnego ze nie chlodzilo bo prawie pusta. No i facet pokazal jak wyregulowac drzwi bo tylne mamy przesuwane i podczas szybkiej jazdy sluchac ze w rogu nie dochodzą.
A ja troche przeanalizowalam swoje cykle i wychodzi ze jajniki pracuja praktycznie na zmiane, nie mz tsk ze 2-3 mies.jeden, a drugi prawie spi. Wnioskuje to po bolu cokolwiek by znaczyl. -
Iza34 wrote:Mąż zadowolony z samochodu, pojechal dzis z tą klima, nic dziwnego ze nie chlodzilo bo prawie pusta. No i facet pokazal jak wyregulowac drzwi bo tylne mamy przesuwane i podczas szybkiej jazdy sluchac ze w rogu nie dochodzą.
A ja troche przeanalizowalam swoje cykle i wychodzi ze jajniki pracuja praktycznie na zmiane, nie mz tsk ze 2-3 mies.jeden, a drugi prawie spi. Wnioskuje to po bolu cokolwiek by znaczyl.
Z tymi bólami to bym się tak bardzo nie sugerowała. Dużo razy miałam tak, że bolało np po prawej stronie a pęcherzyki były na obu. I na odwrót - bolało po lewej a owulacja była z prawego.
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Urszulka to po co wogole pisza o tych bolach owulacyjnych? W tym cyklu akurat wiem ze pecherzyk jest na prawym.
-
pap86 wrote:Dobra. Kupilam suple na poprawe mojego endomondo hehehe. Jedyna stowka
kupilam koenzym q10,witaminy b i e, kwas foliowy i acard. Watpie zeby samo pomoglo hehehe. Ale przynajmniej lepiej sie poczuje,ze cos lykam (moze trzeba bylo kupic tik taki,wyszlo by taniej). O, zapomnialam o wiesiolku.
A nie lepiej kupić sobie Omega med optima tam wszystko prawie jest, ja już powiem wam że mi to Lotto czy będzie czy nie mąż zrobi te badania ja mogę iść na hsg inaczej nigdzie nie idę mi już tak dobrze córka duża ale robię to dla niej i dla męża i mimo wszystko i tak nie wychodzi. -
nick nieaktualnyGibonek czasami tez tak myślę. Corka duza a tu znow w pieluchy. Abym tylko dala rade z malym i z duzą i tym najwiekszym. Bo moge liczyc tylko na siebie, mąż pomoze ile bedzie mogl bo cala reszta znow bedzie sie wtracac i sypać madrosciami. Wczoraj nasluchalam sid o tych dobrych tesciowych to az wstyd się przyznac jaką ja mam. Dzis tylko chodze i ku... az z mężem sie poklocilam. Babsztyl wszystko mierzy swoja pogibana miara i twierdzi ze tak musi byc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa spałam jak zabita chyba przez ten księżyc
zbieramy się żeby za godzinę jechać na plażę jakąś
taki ukrop że już nie ma czym oddychać.
Ja nie mam planu co dalej. U mówię się do gina na usg bo chciał zobaczyć czy rosną pęcherzyki. Pogadam i zobaczymy. Tylko nie wiem czy iść w 9 czy w 12 dc. Doła miałam wczoraj. Jednak te hormony potrafią namieszać. Wszystko mnie dobijalo wczoraj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Urszulka89 wrote:Kurcze... Trochę ten przyrost malutki
Nawet sie nie ludze. W styczniu bylo to samo. Tez male przyrosty. Beta jednak za niska zeby zlokalizowac pęcherzyk. Jeden raz moglbyc przypadkiem, teraz juz wiem ze cos jest niebtak i kazda nast bedzie wygladac tak samo. Do lekarza moge isc w pon bo dzis nie pracuje. Taka mialam nadzieje po pozytywnym tescie a teraz chyba w depresje wpadne:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hugolina jakie suple sobie kupilas?
Hugo idz do gina,porozmawiaj czy ma pomysl co dalej. Twoj gin to specjalista od nieplodnosci? Masz do niego zaufanie? Szczerze to sama nie wiem co jeszcze mogl by Ci zaproponowac. Ty masz jakis plan?Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt