Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele masz cukier 100 i nic z tym nie robisz?!
sprobuj diety chociaz, bo na efekty trzeba trochę czekac, wiec zanim wrocicie do staran, to moze akurat wyniki sie poprawiaja, a przy problemach z cukrem/insulina nie dosc, ze komorki jajowe sa kiepskiej jakosci, to organizm moze nie dopuszczac do zagniezdzenia- tak mi to gin tlumaczyłcórka- 2011
syn- 2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co to jest ten przelom cisnieniowy? Wrocilismy do domu o 2.30, mąż dostal leki, ma mierzyc cisnienie 2 razy dziennie i zglosic sie za miesiac do rodzinnego na kontrolę. Ostatnio lekarz odstawil leki, mąż byl nawet u neurologa. Z kolei ratownik uwaza ze powinien brac leki ciagle. Mezowi raz na jakis czas zdazaja sie takie akcje ale wczoraj to bylo okropne.
To nie jest dom na bycie zdrowym. Poszlisny spac o 3, myslalam ze tesciowa zostanie w domu i zajmie sie Zuzia zebysmy mogli dluzej pospać a ona pojechala na rynek bo musi ciuchy kupic, jutro tez jedzie, tamto jest wazniejsze, i jeszcze zadzwonila rano na tel.meza, on sie zerwał, to go wrocilam ale sama mialam problem wziac telefon bo mialam rece zdretwiale, no i ja musislsm wstac do dziecka, ta godz.a my na 12 do dentysty a niemrawa jestem jak nie wiem co. I myslimy co zrobic z wakacjami, 700 km od domu, skwar a tu 400zl zadatku juz dane za pokoj.
A jak pomysle o tym nasieniu ta lzy mi do oczu naplywaja, mąż powiedzial ze rezygnuje z dalszych staran. W takim tempie to za pol roku nie bedzie juz nic. -
Iza twoj maz musi teraz pilnowac cisnienia. Jesli bardzo go bolala wczoraj glowa i musial miec niezle cisnienie..dobrze ze udaru nie dostal. Ty sie zajmij narazie jego cisnieniem
A jak przyjdzie jesien zima i odpocznie troche od roboty to zaproponuj mu kuracje tym fertilmanem i to co androlog zlecil.moze wtedy sie wezmie za to. To tez ciekawe co spowodowalo takie pogorszenie. Chyba musisz sie poki co pogodzic,ze musisz wziac sie za jego zdrowie a nie nasienie.Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Dawno was nie odwiedzałam.
U mnie już 17 tydzień. Nadal pracuję, chociaż upały dają się we znaki.
Ciekawi mnie czy którejś z was się udało?
Pozdrawiam gorąco i trzymam kciuki.Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
nick nieaktualnyaLunia wrote:Iza jedźcie na te wakacje tak czy siak. A mąż jak ma nadciśnienie to już musi brać leki cały czas, tego się nie odstawia.
Mąż na tyle dobrze sie czuje ze juz w nocy jak wrocilismy proponowal seksy i dzis tez ciagle za mna lazi. On strasznie sie wnerwia na swoją mame, ona i my mamy kompletnie inny swiatopoglad, ona tak trzesidupka a on na luzaka, ona "zastaw sie a postaw sie", on raczej tyle na ile starcza i nic wiecej.
No i maz chce jechac na te wakacje odpoczac od domu, rodzicow, babci i roboty. -
Rozczarowana wrote:Hej dziewczyny.
Dawno was nie odwiedzałam.
U mnie już 17 tydzień. Nadal pracuję, chociaż upały dają się we znaki.
Ciekawi mnie czy którejś z was się udało?
Pozdrawiam gorąco i trzymam kciuki.no chyba ze kehlanie ale nie odzywa sie
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyUrszulka89 wrote:Halo! Kto przejmuje brzuszek po mnie? Nie może się zmarnować
Ja mialam zrobic sobie dzidziusia na wakacjach i wziac brzuch od DoveLove ale juz tu powiedzialam mężowi ze z jego wynikami 5,4mln/ml i z moim 1 droznym jajowodem i cienkim endo to tylko na cud mozemy liczyc a jak taki się zdarzy to bedzie jechal do Czestochowy na pielgrzymke podziekowac. No na co my mozemy tu liczyc? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUrszulka89 wrote:Halo! Kto przejmuje brzuszek po mnie? Nie może się zmarnować
To może ja się zalapie hehe w kolejce zawsze można się ustawić
Za jakieś 14 dni się okaże. Mam nadzieję że po tej luteine będę się w miarę dobrze czuć. Gin kazał brać od 16 do 25dc. Urszulka też tak brałas? -
Lucecita wrote:Adele masz cukier 100 i nic z tym nie robisz?!
sprobuj diety chociaz, bo na efekty trzeba trochę czekac, wiec zanim wrocicie do staran, to moze akurat wyniki sie poprawiaja, a przy problemach z cukrem/insulina nie dosc, ze komorki jajowe sa kiepskiej jakosci, to organizm moze nie dopuszczac do zagniezdzenia- tak mi to gin tlumaczył
O tym,że mam cukier 100 wiem od 2 tyg.. lekarz który widział wynik nic nie powiedział.. ehhh nie wiem do kogo uderzyć.. do rodzinnej ? Ona penwie też to zleje