Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdele najlepiej dwie krzywe zrobić. Ja w ciąży byłam przeziębiona i jadłam dużo miodu. Po tym miałam badanie cukru i było 93. Później już 70. Teraz przed badaniem najadlam się żurawiny suszonej i też wynik ok 100 (marzec)
a w styczniu 75 .
Ogólnie cukier rozwala gospodarkę hormonalna i przez niego hormony wytwarzane przez jajniki są zle rozdysponowywane po organizmie. Tak mi tłumaczył mój gin co przepisał metę.
-
Dobra, chyba znalazlam gina z dobrymi opiniami o leczeniu nieplodnosci. Taki wydaje sie mlody ale ludzie dobrze piszą o leczeniu u niego. Cudownie by bylo gdybym nie musiala do niego isc ale to musial by byc cud.. za kilka dni wszystko sie okaze. @ma byc jakos po 15tym. Ech.. a jak znow dostane @ to w 4dc ide na estradiol lh fsh a meza musze poprosic o badanie nasienia.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyPap moj mąż za pierwszym razem mial problem z tym badaniem. Teraz nawet nie przeszkadzalo mu ze córkę zabralismy, ja polazilam z nią po klinice, on poszedl do pokoiku. Nie wiem co lubicie ale moj dostaje na komorce pakiet moich foto i to mu pomaga. Kazdy sposob jest dobry.
A ja zamiast zajac praniem, prasowaniem i pakowaniem na wakacje to chodze jeszcze do truskawek. Zostalo mi jeszcze 8 redlanek z 25 ale chyba dan sobie spokoj bo i tak nie zdaze ale musze isc do szkolki meza i jemu tam zrobic zeby narazie nie robil chylkiem. Moje zielsko i tak urosnie czy teraz opiele czy nie. -
nick nieaktualnyWczoraj na plaży widziałam małego noworodka. Mial z dwa tygodnie. Cudny widok.
No Alunia już na finiszu. Zaraz reszta będzie rodzic pomału.
PAP może zaskoczyło u Ciebie. Ja od jutra dopiero luteine mam. Upał u nas taki ze wcześniej z pracy wychodzę. Tyle dobrego ;] -
Adele27 wrote:Niby cukier 100 to miesci się w normie ale taki poziom może utrudniać starania ?? Kompletnie się nie znam na tym
nie wiem jak ze staraniami, ale w ciąży cukier na czczo nie powinien przekraczać 92. cukier powyżej 92 jest już wskazaniem do zrobienia krzywej cukrowej.
Cukier 100 to już sporo moim zdaniem, choć wiadomo, że jeszcze nie cukrzyca. Warto zbić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 17:51
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUrszulka89 wrote:Tak na marginesie wszystkiego dobrego dla córki, przede wszystkim zdrówka :*
Dziekuje w imieniu corki.
A tak niedawno berbec sie urodzil, mialam 2 kg krzykacza podobnego do mojego brata a teraz mam 23kg tez krzykacza ale skora zdjeta z tesciowej. -
nick nieaktualnyOczywiscie dzisiaj byl krzyk o sprzatanie, corka stwierdzila ze nie bedzie tego robic bo to praca a my jej za to wogole nie placimy. No to mowie ze ja gotuje, sprzatam, piore, prasuje itd. I ani tata ani pan prezydent mi za to nie placa. I na koniec mowie ze owszem moge jej placic ale obiad bedzie kosztowal 5 zl, pranie z prasowaniem 10zl, 2 zl podcieranie dupki itp. I pytam czy nadal chce zebysmy jej placili za sprzątanie swoich rzeczy. Juz nie chciala.
Paula_shells, Urszulka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba to nie jest normalne ze ja sie tak poce. Sprzatalam basenik, mylam go, spuszczalam powietrze to się spocilam bo na sloncu, ale pozniej poszlam sprzatac samochód, pod dachem, w cieniu a kapalo ze mnie, co kawalek musiałam się wycierac, wlosy mam w kucyk to tak jakbym z wody go wyjela, az kapie, bluzka i biustonisz do zmiany bo mokre. Tsk sie poce.
-
Dzięki dziewczyny muszę w takim razie zabrać się za ten cukier.. no i insulinę zbadać..
Iza kciuki żeby @ w ogóle nie przyszła
Ja właśnie miałam dziś mieć i cisza.. 30dc.. ale to nie cisza bonie było w te dni do końca
może te leki i wszystko z tymi nerkami mi coś popieprzyło.. ehh
Najlepsze,że cycki mnie w ogóle nie bolaly i nie bolą w tym miesiącu.. człowiek się przestaje starać i odrazu jakieś cyrki -
nick nieaktualnyAdele nierealne zeby @ niebylo. Homeopatia to moze i działa ale nie w przypadku nasienia, stwierdzilismy z mezem ze jak owulka bedzie po stronie niedroznego jajowodu to wrzucamy na luz ze staraniami i hulaj dusza ile potrzeba. w dniu owulki to naprawdę woda tam byla a nie nasienie. Ale chociaz po tylu latach pouzywalismy sobie. Troche to smiesznie brzmi bo staramy się o dziecko a jednak te seksy są no takie z obowiazku, nie z pragnienia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCos czuje ze przed wyjazdem jeszcze z tesciowka sie pokloce. Juz mnie dzis wpienila a co dopiero bedzie do jutra?
Zostaje w domu, nie jade. Moj kaktus wypuscil jednoczesnie 3 paki i bedzie kwitl, 3 piekne kwiaty nacraz to zadkosc, za 2 tyg.bedzie juz po wszystkim. -
nick nieaktualnyBędę mieć herbatę do picia która ponoć działa jak afrodyzjak na plemniki hahah
Slyszalyscie o herbacie z piwonii?
Ja mam zamówiona od rodziny koleżanki. Cała ich rodzina i znajome zachodzą po niej w ciążę. Podobno oczyszcza jajniki i działa pobudzająco na plemniki. Spróbować warto. Czekam na zamówienie. Od następnego cyklu będę pićUrszulka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny