Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHugolina jeszcze nie na wakacjach ale juz na walizkach. Teraz sprzatam domek. Wyjezdzamy w nocy z niedzieli na poniedziałek. Jeszcze jedzonko na droge jutro wieczorem przygotuje. Bo reszte jedzenia bedziemy kupowac na miejscu. Mam stresa szczegolnie przed podroza, w koncu to 700km. I ta cholera @ jeszcze się czai, pewnie po drodze sie do mnie doczepi. Aby pogoda i humory dopisaly i aby tesciowa nie wydzwanuala po 3 razy dziennie to bedzie ok. Corka coś dzis bardziej kaszle.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPonoć z kwiatów.
Pogoda teraz średnia w Szczecinie ale od pon ma być znowu upał i pieknie więc nad morzem też będzie ciepło bo to blisko
Znalazłam chatę. Się nakręciłam na nią teraz. Nie wiem czy coś z tego wyjdzie ale będziemy się starać. W pon idziemy oglądać. Chciałoby mi się w tedy bardziej żyć. W końcu jakiś cel na horyzoncie -
nick nieaktualny
-
Ja na weekend jestem w Gdansku no i pogoda taka sobie ale dwa razy po 2godzinki na plazy bylismy. Jeszcze jutro i wieczorem powrot do domu. Dzis 23dc..jeszcze 2-3dni i pewne zacznie sie plamenie..
hugo opowiadaj co to za herbata i skad
jangwa_maua lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak to jest ze ktos kogos poucza jak ma postepowac a sam robi to samo? Bratowa dzis do mnie pod kosciolem kazanie mi prawila jakby sama była swieta i cudowna w stosunku do swojej tesciowej. Ja wiem ze zle robie ale już tyle razy sie przekonslsm ze moje dobro dla tesciowej moze wroci ale nie od tesciowej i za cholere ona sie nie zmieni na lepsze.
-
Iza nie przejmuj się. Ja z moja nie rozmawiam od czerwca i mam wreszcie święty spokoj. Dzwoniła do mnie nawet, ale nie odbieram. Zaszła mi za skórę i powiedziałam dość. Bo na chwilę będzie ok a za chwilę znów z czymś wyjedzie.
-
nick nieaktualny
-
Hugolina a to domek jakis znalazlas czy mieszkanie?
U mnie 32dc i @ nie ma dalej.. jprd to kiedy ja ta owulke mialam... w 20dc bylam u ginekologa prywatnie z tym bolem co mialam bo myslalam,ze to jajnik mnie boli a wyszlo pozniej,ze to nerka.. i bylo juz po owu... w miedzy czasie jakis tydzien temu znow mialam sluz rozciagliwy jakis czas.. ja nic nie rozumiem -
nick nieaktualnyaLunia wrote:Iza nie przejmuj się. Ja z moja nie rozmawiam od czerwca i mam wreszcie święty spokoj. Dzwoniła do mnie nawet, ale nie odbieram. Zaszła mi za skórę i powiedziałam dość. Bo na chwilę będzie ok a za chwilę znów z czymś wyjedzie.
Alunia piszesz o bratowej czy tesciowej? Kurcze, ja nie tak bylam wychowana ale no coz sytuacja mnie zmusza do pewnych rzeczy. Mojej bratowej przydalaby sie taka tesciowa. -
Pap zrobię w tyg jeżeli @ nie będzie. Ale to niemożliwe żeby była ciąża.. ciągle mysle,że te leki mocne ktore brałam mi namieszały.. ale jak tak myślę to brałam je po owulacji... Więc nie powinny chyba przesunąć @...
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Alunia piszesz o bratowej czy tesciowej? Kurcze, ja nie tak bylam wychowana ale no coz sytuacja mnie zmusza do pewnych rzeczy. Mojej bratowej przydalaby sie taka tesciowa.
O teściowej mówię.
Adele o kurde ciekawe ciekawe. W każdym bądź razie kciuki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy juz dawno w drodze na wakacje. Nie wiem jak ja dojade, brzuch boli, glowa boli, leje sie jak z kranika, do tego plecy i nogi i wielkie niewyspanie i jeszcze w gardle drapie i czuje ze bedzie u mnie katar. Ilez ja już przeciwbolowych od wczoraj zjadlam, az boje sie o zoladek. Stara @ powrocila.