Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugolina87 wrote:Ja sobie wina polalam. W jakiś alkoholizm wpadnę. Dziś mam naprawdę fatalny dzień. Wszystkim w koło się układa a nam hmm... Kiepsko. Ten kredyt mnie też już zaczyna martwić. Generalnie do bani
Może mnie znienawidzisz ale cóż :p
a może czas zacząć cieszyć się z tego co masz? Masz dziecko, pracę, zdrowi jesteście. Z kredytem też się ułożyA i na drugie dziecko przyjdzie czas. Napewno :*
Mnie zawsze robiło się przykro gdy na teście widziałam jedną kreskę a wszyscy z brzuchami chodzili. Ale nigdy nie myślałam, że to nie sprawiedliwe.
Doszło do tego, że 1 listopada na grobie dziadka poprosiłam go żeby się wstawił tam na górze za nami. Nawet msze sobie zamówiłam w tej intencji... Byłam już zdesperowana, nie wiedziałam ile to potrwa. Maja urodziła się równe 11 miesięcy po śmierci mojego dziadka. 31 sierpnia minie rok od jego śmierci a Maja skończy wtedy miesiąc
-
nick nieaktualnyNo tak to już jest. Póki się nie doświadczyć jakiejś tragedii to niestety ale człowiek często widzi to czego mu brakuje a nie to co już ma. Zdrowi jesteśmy średnio jak widać. Fakt ciesze się że mam dwie ręce i nogi. Ale ile można się z tego cieszyć.
-
Hugo a co ci z tych nog, jak cie bola
I wszystko fajnie, bo mamy prace, dom (swoj czy wynajety, pod mostem nie mieszkamy), dziecko. Ale co z tego, jesli czesc ciala nie dziala jak powinna a na tej nam najbardziej zalezy? Co z tego, ze mamy dzieci, ktore za kilka lat dorosna i pojda w swiat? U mnie za jakies 4 lata. Max.
Ciesze sie z tego, co mam. Ale inni ludzie maja to, czego ja tez chce a nie moge - a powinnam moc, jak wszyscy. I tu juz sie nie ma z czego cieszyc, prawda?
Marudze dzisiaj, sorry.
Owu idzie bokiem a chlopa brak.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHugo moj tez ma jskiegos zylaka i androlog nic Na ten temat nie powiedzial, nawet nie wspomnial ze to moze byc przyczyna slabego nasienia. Twoj maz powinien zrobic badanie nasienia i usg jader i isc albo do urologa albo do androloga. Najpierw specjslisrs a nie dr google. Nie placz, zylaki na jądrze to nie wyrok, mozna zrobic zabieg. Naprawde nid placz. Bedzie dobrze.
-
nick nieaktualnyChyba Caly dom wczasowy slyszal jak moja corka dziś sie darla. Ale wstyd, taka duza dziewczynka a tak ryczy i nawet my rodzice nie moglismy tego opanowac. A plakala z dwoch powodow-bo przez bluzke z cekinami obtarla mocno skore na brzuchu i to ja bolalo a po drugie chcielismy isc na plaze na zachod slonca a ona chciala bajki ogladac. W koncu poszlam sama a oni zostali, ide a tam w koncu morze spokojne, na plazy duzo muszelek wiec dzwonie jak jest. I przyszli, no i corka zejść nie chciala z plaży tak jej sie podobało, wrocilismy jak juz ciemno bylo.
-
nick nieaktualnyTak sie zastanawiam czy wogole wyciagac z torby termometr i mierzyc ta tempke czy dac sobie juz spokoj. Mialsm dzis zadzwonic do novum zapisac nas na wizyte i meza do urologa ale nie w novum tylko takiego "niezaleznego". Dzien zlecial a ja przypomniałam sobie wieczorem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hugolina a może to jakieś światełko w tunelu? Ty już sama tyle przeszłaś i ciąży nie ma, więc może to o to chodzi i jak się 'naprawi' to zaskoczy w końcu.
Dziewczyny ja tak trzymam kciuki za was. Codziennie wchodzę na forum i czytam co u was. Luci odpadła to wierzę, że któraś z was będzie następna.Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
aLunia my wszystkie (hugo, ja,adele,izka, water, kat, gibonek..) marzymy zeby sie udalo ale widzisz jak jest...
U mnie @ sie mega rozkrecila (kurde moglam jak dostalam plamienia odstawic acard bo teeaz jak z kranu hehe)i wyjezdzam na weekend na wies,prawdziwą wies z wychodkiem hehe. Ale dam rade jakos. W poniedzialek jade zrobic estradiol lh fsh i prolaktyne (te badania mam za 79zl w pakiecie to sobie zrobie)a to bedzie moj 4dc wiec elegancko.Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyPap wspolczuje tego wychodka. A u mnie chyba wreszcie koniec, juz wskoczylam w kostium, zjemy sniadanie i idziemy na plaze. W koncu pogoda od samego rana. Tylko chyba bede musiala córce kupic kostium kapielowy 2 czesciowy bo ją ten co ma obciera na brzuchu i kolejny placz.
-
nick nieaktualnyaLunia wrote:Hugolina a może to jakieś światełko w tunelu? Ty już sama tyle przeszłaś i ciąży nie ma, więc może to o to chodzi i jak się 'naprawi' to zaskoczy w końcu.
Dziewczyny ja tak trzymam kciuki za was. Codziennie wchodzę na forum i czytam co u was. Luci odpadła to wierzę, że któraś z was będzie następna.
Robił Rok temu badanie i bylo w sumie okej. Także wątpię że to to. Raczej o jeden problem więcej. Jeśli teraz mu wyjdą źle wyniki to tylko operacja. Niesprawiedliwe jest to. Naprawdę mamy dość już wszystkiego.
Ja jeszcze ze złości się wczoraj wyladowałam na swoim M. Dodatkowo mu dołożylam choć i tak na doła już przez moje gadanie i narzekanie. -
nick nieaktualnypap86 wrote:Adele jak tam? Ktory dc i czy testowalas kobieto?
Iza poczytaj w necie o dr wojciechu dziadeckim (gin i androlog w jednym). Ja mam plan uderzac do niego nawet jesli u meza badanie wydzie ok.
Pap a ten Dziadecki to gdzie? Tak jak znalazlam Gabinety Łucka? Bo kuzynka tam chodzila ale do innego lekarza tylko ze ona miała cos rozchwiane hormony. Nie wiesz ile sie czeka na wizyte? Sama juz nie wiem gdzie, co i po co? Czy jest sens coś kombinowac poza in vitro? -
hey dziewczyny 8 lipca miałam mieć miesiączkę zrobiłam test i 2 kreski byłam dzisiaj u lekarza mam 5 tc i 5 dni ale tylko pęcherzyk stwierdził że może za wcześnie nie chciał zbytni nic mówić kazał zrobić BETA HCG zrobiłam od razu i dostałam wynik na meila 4330 mIU/ml co na mój rozum wychodzi że pusty pecherzyk ciąża zatrzymana? czy są jakieś szanse kazał powtórzyć betę po 48h i czy rośnie jeśli tak to dobrze a jęsli nie to moje przypuszczenia mogą być słuszne
Boli mnie podbrzusze i małe plamienie miałam ale możliwe że po badaniu długo bardzo badał.
Doszła mi nadżerkaKAzał brać duphaston 2x1
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 20:45
21.06.2016 Córeczka
14.05.2018 Aniołek (6tc)
8.07.2018 ostatnia miesiączka ( ciąża) -
nick nieaktualny