Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Adele przykro mi ze sie nie udało. Uwazam tez ze odwlekanie testu przy spozniajacym sie sporo okresie to nie jest dobra decyzja. Ja mam dlugie nieregularne cykle i gdybym ostatnio nie sprawdzila testem a potem beta to nawet nie wiedzialabym ze bylam w ciazy biochemicznej. Wiem lepiej dla glowy jakbym o tym nie wiedziala ale jest to jednak jakas informacja, ze organizm drugiej ciazy pod rzad nie utrzymal wiec cos jest nie tak...
-
nick nieaktualny
-
Hej.wrocilam z weekendu na prawdziwej wsi
adele kurde czyli cos sie poprzesuwalo. Ja zapomnialam odstawic acard przed @ i w piatek to byi istny armagedon hehe. Ale co z tego jak okres znow trwal 2dni a teraz jeszcze kolejne dwa to bedzie jakies plamienie. Czekam na wrzesien jak na zbawienie zeby do gina isc i na badanie meza. (We wrzesniu konczy sie urlop lekarzowi).
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Mój pojechał do pracy ehh wolała bym gdyby był w domu ale takiej opcji nie ma. My narazie nie pojedziemy bo napewno już bym na stałe została. Nic oby do października.
Napewno będziemy robić badanie nasienia bo teraz to klapa aż w szoku jestem. Zakupiłam mu witaminki bierze ładnie.
Ja dalej biorę leki na Io i pije miostygyn żadnych innych specyfików już nie biorę. A że staraniami to jak będzie to będzie. Powiem wam że czym zjeżdża i jedzie coraz bardziej tęsknię.
A ktoś zaskoczył ostatnio? Bo ja to zaglądam tu tak z do skoku tak naprawdę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam celibat tak do 50-tki, mojej 50-tki. Tak sie wku... Szkoda gadac.
I teraz tak patrzę ze jak ludzie moga miec dzieci to maja 2 lub 3 jedno po drugim, rzadko jest rodzina 2+1. No wczoraj moja corka sie bawila z taką dziewczynka i z jej tatą, dziewczynka na oko w wieku mojej corki bez rodzenstwa, troche mąż sie z nimi bawil, robili jeziorko a pozniej ja z nimi w bitwe wodna. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny