Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaHani wrote:ey dziewczyny 8 lipca miałam mieć miesiączkę zrobiłam test i 2 kreski byłam dzisiaj u lekarza mam 5 tc i 5 dni ale tylko pęcherzyk stwierdził że może za wcześnie nie chciał zbytni nic mówić kazał zrobić BETA HCG zrobiłam od razu i dostałam wynik na meila 4330 mIU/ml co na mój rozum wychodzi że pusty pecherzyk ciąża zatrzymana? czy są jakieś szanse kazał powtórzyć betę po 48h i czy rośnie jeśli tak to dobrze a jęsli nie to moje przypuszczenia mogą być słuszne
Boli mnie podbrzusze i ałe plamienie miałam ale możliwe że po padaniu długo bardzo badał.
Doszła mi nadżerkaKAzał brać duphaston 2x1
Możliwe że owu miałaś później. Ja w ponad 6 tyg miałam tylko pęcherzyk z ciałkiem żółtym, a już powinno być serduszko. Za tydzień dopiero serduszko biło i wszystko ok. Powtórz betę za dwa dni i będziesz miała pewność, ale spokojnie. Przeanalizuj przede wszystkim kiedy miałaś owu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 20:45
-
Hugolina87 wrote:Robił Rok temu badanie i bylo w sumie okej. Także wątpię że to to. Raczej o jeden problem więcej. Jeśli teraz mu wyjdą źle wyniki to tylko operacja. Niesprawiedliwe jest to. Naprawdę mamy dość już wszystkiego.
Ja jeszcze ze złości się wczoraj wyladowałam na swoim M. Dodatkowo mu dołożylam choć i tak na doła już przez moje gadanie i narzekanie.
Wiem kochana jak to wszystko dobija. I to właśnie zazwyczaj jest tak, że jak coś nie idzie to w wielu dziedzinach życia. Ale w końcu los się odmieni. -
Właśnie dzięki waszym historią mam nadzieję że nie będzie to wszystko malowane czarną kredką za 2 dni beta to wypada w niedziele wiec będę musiała zrobić w poniedziałek to inaczej interpretuje się wynik.21.06.2016 Córeczka
14.05.2018 Aniołek (6tc)
8.07.2018 ostatnia miesiączka ( ciąża) -
pap86 wrote:Adele jak tam? Ktory dc i czy testowalas kobieto?
Iza poczytaj w necie o dr wojciechu dziadeckim (gin i androlog w jednym). Ja mam plan uderzac do niego nawet jesli u meza badanie wydzie ok.
Nie robiłam.. od 2 dni mam jakiś śluz zabarwiony i tak czekam.. brzuch ciągle pobolewa na @.. dziś byłam w rossmanie luknelam na test ale stwierdziłam,że to przecież niemożliwe.. dziś mam 37dc... -
nick nieaktualnyAdele no weź kobieto silnij na ten test
Mi się strasznie woda zatrzymuje i stąd chyba ten dyskomfort na nogach w drugiej fazie. Bo w pierwszej nie mam cellulitu w sumie a w drugiej gołym okiem widać. Więc to woda i przez nią też krew źle krąży. Wyczytałam żeby brać Wit E na krążenie szybsze. Ogólnie włosy mi też lecą ostatnio. Także muszę trochę kupić supli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny po luteinie bylyscie senne? Ja śpię codziennie około 15 tak z 2 h. Wieczorem też jestem martwa. Ogólnie spała bym ile bym mogła.
Ciąża to nie jest bo cycki leżą i kwicza. Haha ogólnie jakoś od tej stymulacji w drugiej fazie cycek ani drgnie. Wcześniej chociaż rosły a teraz taka malizna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MamaHani mi już minęło 14 miesięcy.
Hugolina, moją prolaktyna i przed ciążą była wysoka, musiałam ją zbijać bromergonem. Myślę też, że powinnam zacząć więcej jeść, bo mało jem, mało ważę i ogólnie nie dbam o siebie.
MamaHani, teraz widzę, że jesteś w ciąży. Gratulacje i trzymam kciuki! -
Miodunka ale nie wiem czy szczęsliwie bo byłam na usg w piątek w 5 tygodniu i 5 dniu i był pusty pecherzyk lekarz stwierdził ze za wcześnie może być ale beta wtedy była 4330 a dzisiaj 9730 powinno już coś być widać21.06.2016 Córeczka
14.05.2018 Aniołek (6tc)
8.07.2018 ostatnia miesiączka ( ciąża) -
nick nieaktualny