Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLucecita wrote:Hugolina przykro mi strasznie
Ewi a nie myslalaś jednak o laparo przed kolejnym podejsciem do invitro?
u nas tez niby wszystko bylo ok, a udalo sie w 2 cyklu po laparo, wiec zanim znow tyle kasy wydacie moze warto jeszcze isc na laparo i posprawdzać wszystko w srodku,
na NFZ to mozna zalatwic
Mozna i na NFZ. Lekarz do ktorego chodzilam i ktory odeslal nas do kliniki bo sam nie byl juz w stanie pomoc powiedzial ze w razie potrzeby zaprasza czy to na laparo czy jak bede w ciąży i ile bedzie mogl to pomoze. -
Lucecita wrote:pap u Ciebie jeszcze nie ma tragedii, 9 cykli to w sumie norma...Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Lucecita wrote:Hugolina przykro mi strasznie
Ewi a nie myslalaś jednak o laparo przed kolejnym podejsciem do invitro?
u nas tez niby wszystko bylo ok, a udalo sie w 2 cyklu po laparo, wiec zanim znow tyle kasy wydacie moze warto jeszcze isc na laparo i posprawdzać wszystko w srodku,
na NFZ to mozna zalatwic -
nick nieaktualnyWitam Was...Ja również staram się o drugie dziecko...Ale mam wrażenie, że jest coraz gorzej ;( mój synek we wrześniu skończy 3 lata w styczniu poronilam...czas między miesiaczkami mi się wydłuża.. Teraz cykl trwał 51 dni ;( mam jednak nadziej, Że synek będzie mieć rodzeństwo on tak lubi dzieci. Jak widzi wózek z dzieckiem to podchodzi i zagląda do niego.
-
pap86 wrote:Kochana wiem i dlatego jeszcze soe tego trzymam ale jednak chce juz sprawdzic czy nie ma jakiejs przyczyny (mam nadzieje prostej do diagnozowania i leczenia)
-
nick nieaktualnyEwi28 wrote:ale pewnie dlugo sie czeka nie? A u mnie w województwie to pewnie bardzo dlugo. To jest operacja ta laparoskopia?
Mazowieckie? To trzeba trafić do odpowiedniego lekarza. Ja chyba dluzej czekalam na wizyte u gina niz na histero u niego na oddziale bo w sumie idzie sie w kolejnym cyklu tak do owulacji. -
nick nieaktualnyJutro wracamy do domu i sie martwie bo zapowiadaja zalamanie pogody, burze, porywisty wiatr i grad i to akurat ten teren gdzie bedziemy podrozowac czyli od miedzyzdrojow az do warszawy, prawie caly kraj. I kombinujemy jak tu wracac, o ktorej wyjechac. Tesciowa chcisla zebysmy wyjechali jeszcze dzisiaj ale jak zmeczeni jechac na noc, albo zaczekac do soboty ale córka juz dzis ryczy ze chce do domu.
-
pati8919 wrote:Witam mozna sie dołączyć
Oczywiście, witamy ile się starasz?
Iza współczuje, ciężko powiedzieć co byłoby najlepsze ale jeśli córka już chce do domu to może faktycznie dzisiaj wyruszcie chcoiaż jak jesteście zmęczeni to też nie jest to do końca dobry pomysłStarania o drugie dziecko -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie
Chciałam tylko oznajmić, że dziś niespodziewanie na teście ujrzałam dwie kreski.
Nadal jestem w szoku i boję się co będzie dalej, ale to był drugi cykl starań po histeroskopii i usunięciu polipa, przez którego nie mogłam zajść 9 wczesniejszych cykli.Kat83, Urszulka89, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
Hugolina87 wrote:Przykre to jest. Prócz tego forum znam jedna dziewczynę która się stara o dziecko bezskutecznie. Reszta znajomych ma ciążę z pierwszego Max drugiego podejścia. O co tu chodzi
jak to jest ze jest nas tu tyle. Znowu mi przykro. I brak wiary już.
-
Iza34 wrote:tak sobie mysle ze ja zawsze mialam jakieś problemy, a to dlugie i nieregularne cykle, a to torbiel na jajniku, torbiele w piersi, nadal wydzielina z piersi i teraz niedawno polip. I taka sama z tym zawsze bylam i jestem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 19:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLavende86 wrote:Iza ja mam torbiele w piersiach, wydzieline z piersi jak ucisnę, a w drugim cyklu po usunięcu wrednego polipa zobaczyłam dwie krechy. A myślałam, że nigdy to nie nastąpi. Łącznie to był 11cs.
Gratuluje.
Mi niestety histeroskopia i usuniecie polipa nie pomoglo.