Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo kiepsko. Ale nie liczyłam na dwie. Gdzieś tam te 5% w mojej głowie mówiło że może jednka coś. Bo jednak 28dc dziś.
Mój M miał ostatnio 4% ale niby że 150mln to okej. Może też tu tkwi problem. Do tego doszedł ten żylak. Plus moja plama to mamy co naprawiać. -
nick nieaktualnyHugolina zazdraszczam tych 150mln. A moj co tam ma-niecale 25mln w calosci po 3 dniach abstynencji. My w tej chwili to nawet na iui sie nie kwalifikujemy. Teraz dajemy sobie spokoj, celibat do 50-tki zniesiony, przestaliśmy liczyc odstepy miedzy ❤, seksy są wg ochoty. I tak nic z tego to po co sie ograniczać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo pewnie 150mln w 1 ml ejakulatu. To nawet bym nie patrzyla ze ma te 4% zdrowych. Przelicz sama 4% z 300ml a moje 3% z 25mln, dodaj do mojego wyniku 1 niedrozny jajowod to w najlepszym wypadku jest szansa co drugi cykl wiec prawda jest oczywista-tylko in vitro. Kurcze, i moja cora niezle mi daje w kosc nawet na wakacjach i tak mysle czy z jej charakterkiem i malusim dzieckiem dałbym rade. I właśnie jestem po małej sprzeczce z mężem na temat plci dzieci w jego rodzinie i podejscia do tego jego ojca.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pap86 wrote:Hugo kur#&! Jak ja nie lubie tych jednych kresek! Tak, jutro dostaniesz @ jak dzis zrobilas test.
Ewi no Wasz przypadek to naprawde zagwostka.. tyle ze to slabe nasienie..to przeciez duzo wplywa. A co do in vitro to uda sie Wam. Na bank. Za drugim razem sie uda. -
Iza34 wrote:Hugolina zazdraszczam tych 150mln. A moj co tam ma-niecale 25mln w calosci po 3 dniach abstynencji. My w tej chwili to nawet na iui sie nie kwalifikujemy. Teraz dajemy sobie spokoj, celibat do 50-tki zniesiony, przestaliśmy liczyc odstepy miedzy ❤, seksy są wg ochoty. I tak nic z tego to po co sie ograniczać.
-
Iza34 wrote:Wlasnie podawali informacje i pokazali zdjecie noworodka wsrod strzykawek - kobieta 4 lata sie starala, 3 poronienia, 7 podejść do in vitro i 1600 szt. zastrzykow. Masakra. szacunek za poswiecenie. Dziecko zdrowe.
-
nick nieaktualnyMialam nas zapisac na wizyte do Novum ale minely prawie 2 tyg. na wakacjach i nie mialam na to głowy. Ostatni tydz.wakacji bedzie zabiegany, trzeba dziecko do zerowki wyszykowac, ja mam wizyte u endo to trzeba i badania zrobic, i do pediatry isc po recepte dla córki, i do tego zielarza chcialam ale czy zdaze ze wszystkim to nie wiem. A od wrzesnia startujemy ze zbiorem jablekn trudny czas, czasu zero, masa pracy od switu do ciemnego wiec tez odpada. I tak zleca kolejne miesiace.
-
Hugolina przykro mi strasznie
Ewi a nie myslalaś jednak o laparo przed kolejnym podejsciem do invitro?
u nas tez niby wszystko bylo ok, a udalo sie w 2 cyklu po laparo, wiec zanim znow tyle kasy wydacie moze warto jeszcze isc na laparo i posprawdzać wszystko w srodku,
na NFZ to mozna zalatwiccórka- 2011
syn- 2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny