Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hehe a ja mam 35 lat, dziecko 15. Niedlugo mi stuknie 4,5 roku staran o drugie i lipa. Z miskiem nie bylo problemow - wpadka
Jakos tak sie coraz czesiej zdarza, ze z pierwszym nie ma problemu, wrecz przeciwnie, a drugiego sie jakos zrobic nie da no!
W pracy caly dzien brzuchy i bobasy, szlag mnie trafial, a myslalam, ze odpuscilam troche. Gorszy dzien najwyrazniej. Przydaloby sie bzyknac dzisiaj na dobitke, tak na wszelki, ale maz pewnie odmowi wspolpracyJuz on dobrze wie co sie swieci pfff...
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Iza oj sporo tego
pap oby tak było, obyśmy mogły być ponownie mamami i dac rodzeństwo naszym dzieciom
Ja znowu odwrotnie co do problemów bo ja to zdrowa jak ryba w sensie wszystkie badania jakie w życiu robiłam zawsze były w porządku i tak jest do dzisiaj co wcale dobrze nie jest bo ginekolog sam powiedział, że jakby coś źle wyszło to mielibyśmy przyczynę niepowodzeń a tak dalej będziemy szukać przyczyn bo coś musi być nie tak tylko jeszcze nie wykryliśmy.
Starania o drugie dziecko -
nick nieaktualny
-
pap86 wrote:Andiii ja tego tez nie rozumiem.. mam tylko nadzieje,ze niedlugo kazda z nas ujrzy dwie kreski i po9miesiacach urodzi zdrowe dzieciatko...
-
Andii wrote:Ojej ;(
A jakie są przyczyny?
I najlepsze jest to że zaszłam wtedy w 1 cyklu i to tylko dwa razy wspolzylismy i nawet nie wiem w jakie dni cyklu. A teraz jakbym przeczucie miała bo gdy nie udało nam się do pół roku to powiedziałam mężowi że czuję że nie będziemy mieć szybko drugie dziecka. Ten nie chciał mi wierzyć i teraz sam widzi... ciężko bywa... ale to już temat na dłuższe pisanie. -
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Hugolina i jak przylazla @ ???
Nie przyszła.czytałam że czasami i do 10 dni od odstawienia przychodzi. Ogólnie mam takie bóle w lewej pachwinie gdzie bylo jajeczjowanie. Wątpie że jestem w ciąży czy coś bo nie widzę nic specjalnego..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDramatyczne to jest ze co końcówka cyklu człowiek się ludzi ze może jednak. Jak już zrobiłam ten test to pewnie jutro będzie @ albo w nocy..
Za każdym razem to samo. Nie wiem czy się śmiać z siebie czy płakaćchyba piwo sobie Strzele na lepszy sen
-
Hugo kur#&! Jak ja nie lubie tych jednych kresek! Tak, jutro dostaniesz @ jak dzis zrobilas test.
Ewi no Wasz przypadek to naprawde zagwostka.. tyle ze to slabe nasienie..to przeciez duzo wplywa. A co do in vitro to uda sie Wam. Na bank. Za drugim razem sie uda.Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt