Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny boje sie, boje sie jak cholera. Babcia męża nam slabnie, wrecz gasnie, z dnia na dzien jest gorzej, teraz na dniach, szczegolnie dzisiaj z godziny na godzinę jest gorzej, wczoraj byl lekarz, do szpitala nie chce isc a jak teraz poprosila zebysmy z domu nie wychodzili tylko zaglądali do niej bo to juz koniec to az mam miękkie kolana. Nie potrafimy jej pomoc.
-
nick nieaktualnyChyba musze cos na nerwa wziac i znow na bol glowy. Wrocilam z miasta, pojechalam po leki dla babci a tam nie bylo gdzie zaparkowac, ze 2 rundki zrobilam zanim cos wolnego znalazlam (miasteczko nieduze a nie miasto i akurat pogrzeb w kosciele to obstawione),jeszcze samochod mi zgasl na skrzyzowaniu. Jakbym byla sama to zostawilabym go gdziekolwiek i na pieszo ale z corka to chcialam blisko. Jeszcze to co powiedziala mi aptekarka z naszej wsi tym bardziej mnie przerazilo. Babcia poprostu sie dusi i powiedziala ze woli sie udusic w domu niz w szpitalu.
-
nick nieaktualnyMother wyjasnie jak z tym iui- jeden konowal proponowal w atrakcyjnej cenie ale nie interesowaly go nasze wyniki, o droznosc jajowodow nawet nie spytał. Dr Wolski w kwietniu stwierdzil ze szkoda czasu, ze nie te pesele na starania naturalne ani na iui, wtedy bylismy tym oburzeni ale nie wiedzielismy jeszcze ze jeden jajowod jest niedrozny. Ta gin. Co robila hsg powiedzisla ze mozna sie pokusic na iui jak owulacja bedzie z pewnego jajnika. A teraz sie okazuje ze juz 2 razy z rzedu mialsm owulke z prawego niedroznego. To rzeczywiście szkoda czasu. Do tego nasienie meza mimo brania fertilman plus znow uleglo pogorszeniu. Na iui jest juz na malo, na in vitro wystarczy.
-
Iza34 wrote:Mother wyjasnie jak z tym iui- jeden konowal proponowal w atrakcyjnej cenie ale nie interesowaly go nasze wyniki, o droznosc jajowodow nawet nie spytał. Dr Wolski w kwietniu stwierdzil ze szkoda czasu, ze nie te pesele na starania naturalne ani na iui, wtedy bylismy tym oburzeni ale nie wiedzielismy jeszcze ze jeden jajowod jest niedrozny. Ta gin. Co robila hsg powiedzisla ze mozna sie pokusic na iui jak owulacja bedzie z pewnego jajnika. A teraz sie okazuje ze juz 2 razy z rzedu mialsm owulke z prawego niedroznego. To rzeczywiście szkoda czasu. Do tego nasienie meza mimo brania fertilman plus znow uleglo pogorszeniu. Na iui jest juz na malo, na in vitro wystarczy.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
A ja z kolei poki nie odloze kasy na lekarza to przestaje patrzec w kalendarz i na objawy. Nic to nie daje. @ rozkrecila sie na maxa (kurna powinnam acard odstawiac przed ale zawsze sie ludze ze zaszlam w ciunze haha)Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyPAP szkoda
mnie nogi piękną. Nie wiem naprawdę o co chodzi. Ten acard kupię na następny cykl chyba. Nie wiem czy się umawiać Do gina czy dać sobie spokój już. W ciągu dnia nie myślę o za chodzeniu w ciążę. W ogóle rzadko o tym myślę a i tak nie ma ciąży. -
nick nieaktualny3 dzien glowa mnie boli i ni ciorta nic nie pomaga, nawet ketonal wczoraj kupilam, bol zelzal ale zeby calkowicie ustapil to nie. I dzis znow. Az brzuch juz boli od tych lekow. A po takiej dawce lekow zaraz sie przeziebie bo tak mnie oslabia ze byle g... zlapie i gotowe.
-
nick nieaktualnyByl u babci ksiadz z namaszczeniem chorych i po modlitwie, po rozmowie z babcia wrecz uczepil sie nas ze drugiego dziecka nie mamy i juz tu nam kazanie na co my czekamy itp.itd. i jeszcze do tego zaczął prorokowac ze naszemu dziecku moze sie coś stac, jakis wypadek czy choroba (zdenerwowalo mnie to bardzo bo ten ksiadz ma dar prorokowania co sie spelnia). Ja nie chciałam nic mowic bo po co a tesciowa już buzie otworzyla zeby sie za nas tlumaczyc. Jak ksiadz poszedl to jej mowie po co mowic, ze im mniej osob wie tym lepiej, ze to sa nasze sprawy i co moze jeszcze powinnam ksiedzu powiedziec ze idziemy na in vitro zeby pozniej nam dziecka nie chcial ochrzcic. Znając moja tesciowa to już pewnie cala rodzina wie o naszym problemie. Az znow mnie glowa rozbolala.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza czy to jest ciagly bol? Mierzylas sobie cisnienie?
Generalnie zmienila sie pogoda i wiele oskb narzeka na glowe (ja sama wczoraj bralam tabletke a dzis cmi)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 08:32
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyOstatnio zauwazylsm ze czesto nawiedza mnie bol glowy w czasie owulacji i przed @. I teraz tez bol zaczal sie ostatniego dnia cyklu ale nie ustaje, troche pomaga dexak i ketonal, i co ciekawe nasila się po syguacjach stresowych. Dzis nic jeszcze nie brałam bo moze i od lekow tez boli. Ostatnio źle sypiam, do tego sytuacja z babcia, meza prawie nie ma w domu, corka juz zakatarzona a ja powonnam isc na pole do pracy ale nie nadaje sie do pracy fizycznej.
-
nick nieaktualny
-
Iza to masz tak jak ja. Migreny od dziecinstwa. Najdluzsza trwala 25 dni.
U mnie sie zaczyna jakies 2 dni przed owu a potem przed @, przynajmniej wiem ze sie zblizaCzyli masz migreny hormonalne. Norma. Ale moze sie przyplatac przy stresie, niskim/wysokim cisnieniu itd. Migrenowcy musza uwazac na to, co jedza, np za duzo cukru moze wywolac bol glowy. Albo za duzo snu i brak kawy rano
Hugo ja mam wszystkie rodzaje migren od czasu do czasu. One tak sobie przychodza na zmiane, zeby mi sie nie nudzilo
U mnie owu, bzykamIdzie jak krew z nosa, ale coz. 4 podejscia w 4 dni zanim sie raz udalo do konca... i to 2 dni temu, dzisiaj znowu trzeba oboszszsz...
Ja naprawde mysle, ze moj maz ma niski testosteron, ale tutaj go nie chca leczyc, bo normy w uk inne i wg nich wszystko jest ok. Pfff...
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat a wy będziecie w końcu podchodzić do iui czy nie ? Wypadło mi z głowy
Mnie od 2 dni cycki bolą trochę. Więc chyba ta owu była kiedyś tam..2 razy było
do końca w 22 i 26dc a dziś mam 28dc gdzie normalnie już bym miała @...
-
Od kolejnego cyklu zacznę pić inofem lub coś innego żeby uregulować ten cykl.. niespodziewalam sie,że ten cykl też będzie popieprzony. Tamten zwalilam na leki a w tym nie wiem na co zwalać
-
nick nieaktualnyKat u mnie ostatnio zla jakosc snu i duzo stresu. Cukier tylko i wylacznie z miodu.
Kat a czy twoj mąż probowal boosterow testosteronu? Moj od czerwca bierze buzdyganek-tribulus dosc duza dawke i ten jego testosteron poszedl w gore, rewelacji nie ma ale zawsze cos.