Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo jeśli chodzi o mojego męża to naprawdę super tata, wszystko zrobi przy dziecku. Nigdy nie zapomne tego zalu w oczach jak mu matka nie pozwolila wziąć na rece upragnionego dziecka bo krzywde jej zrobi i nigdy nie zapomne tej radosci jak trzymal corke po raz pierwszy. Dla takiej chwili warto poswiecic wszystko. Ale do prac domowych to sie nie rwie.
-
Hahaha wiesz Iza mój mąż jak mu nie powiesz co ma zrobić prac domowych to sam z siebie też nie zrobi, no może śmieci wyniesie czy zmywarkę wypakuje :p ale gotować nie potrafi nad czym ubolewam
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyA tam gotowanie. I tak mam o niebo lepiej niz moja mama bo moj tata wyniosl z domu ze kazdy posilek ma byc naszykowany i ma czekac, moj tata i brat nie wiedza jak sie lodowke otwiera. Moj szefem kuchni nie jest ale coś tam sobie zrobi do jedzenia.
-
nick nieaktualnyOj to ja chyba mam za dobrze
mój sprząta pierze pasuje i gotuje. Tyle że ja mam się zająć dzieckiem
ale to też przez to że.mnie pił dnia nie ma a on ma luźniej. Wcześniej jak byłam w domu a on w pracy to ja robiłam więcej.
Jajnik mnie tak napier...jutro po owu będzie już. -
nick nieaktualnyHugolina to rzeczywiscie masz dobrze. U nas na wsi jakies beznadziejne stereotypy panuja typu ta babska robota a ta dla chlopa, niedawno babcia męża mnie objechala ze ja mu kolacji nie szykuje, bo jakto chlop sam musi sobie robic, bo po to ma żonę itp. itd. A jak bylam w ciąży i na okraglo meczyly mnie mdlosci i jednoczesnie notoryczny wilczy glod ale jak cos zjadlam to bylo mi niedobrze, nie moglam wstac z lozka z pustym zoladkiem i powiedzialam ze prosze meza o przyniesienie jedzenia to taka zjebke mi zrobila ze az sie poplakalam. Brrr, nie chce do tego wracac bo mi sie z miejscz odechciewa drugiej ciazy, oj przeszlam swoje z tymi babami.
-
nick nieaktualnyAdele nie Wiem czy to owu. Śluz plodny u mnie sie nie pokazuje od kiedy brałam clo.
jeśli już to znikome ilości ale nie jest taki jak był wcześniej. Jajnik mnie boli cały czas i to tak aż skręca mnie bok jeden plus jestem śpiąca. Może to tylko mylne sygnały. Jutro mam nadzieję że po pracy Odrazu mnie przyjmie na ten monit. Dam znać.
Licząc plamienie to idziemy równo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny