Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja cały czas Wam kibicuję, pamiętajcie :*
PAP ale pamiętacie, że czas od ostatniego wytrysku nasienia to 48 h do max 5 dni?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 20:20
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyPap no nie wiem czy jest sens cisnac. Nawet ginka z Novum powiedziala ze leczenie andrologiczne jest dlugie, kosztowne i nie zawsze przynosi efekty. Poza tym pozostają i inne nawyki oraz otylosc a z tym to juz nie potrafie walczyc, co schudnie to juz spowrotem, teraz zasuwa, robi fizycznie ale waga w gore bo sobie pozwala, na salacie dlugo by nie pociagnal, bez kawy z cukrem i ciasteczka tez nie daje rady, łasuch jeden. W tej chwili jestesmy obydwoje zrezygnowani.
-
nick nieaktualnyA poza tym znow musze zajac sie sercem bo nie zaryzykowalabym narkozy, nawet takiej krótkiej. A jak pomysle o tym kardiologu ta az mną wrrr... Mam wrazenie ze zawsze mamy pod gorke.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 20:54
-
nick nieaktualny
-
hej Laseczki,
wpadłam tu po kilku m-cach. Nieeeeee, nie po to, żeby się czymś pochwalić, ale myślałam, że będę mogła Wam pozazdrościć. A tu dalej dupa:( Nowe dziewczyny widzę i od razu podpisy o 7tyg. ciąży
Bzykajcie dalej, a faceci niech załadują swoje karabinki ostrą amunicją a nie ślepakami.
Mój ma ślepaki - tak sądzę. Zmienię następnym razem to moje profilowe, bo nie podziałało:( a tylko mnie wkurza.
Cała szafa dzieciowych rzeczy, w piwnicy wózek i foteliki. Po świętach wszystko wyrzucam/oddaję do Domu Dziecka/sprzedaję co się da.
buziaki
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
Dziewczyny musi sie udac predzej czy pozniej
Mężów trzeba przycisnąć i nie ma ze sie nie chce albo zmęczony
Iza o swoje serduszko musisz zadbac jak najszybciej
Water a wiesz ze czesto jest tak ze sie zrezygnuje ciuszki posprzedaje i zachodzi w ciaże -
Nika już w to nie wierzę. Mamy po 40lat. Już nawet obxhodzilam 11 razy w jakiejś świątyni jakieś bóstwo z prośbą o maluszka- na wakacjach hahaha2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
Już nie mam radości z sexowania
Bo ciągle mam nadzieję. Jestem spieta i co z tego że niby już się nie staram A w głowie przy każdych zabawach mam nadzieję że zaskoczy. To też nie robi dobrze. Bez sensu. Ale nie powiem że odpuszczam bo to nieprawda. Pragnienie jest silniejsze. A rzeczywistość jest jaka jest. Nawet to pozbycie odkładam na po świętach. Echhhh
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
NIKA833 wrote:Dziewczyny czy ktorejs z Was mąż stosował Mace ??
Moj brał i ciągle bierzeSwansona ( z taka fioletowa naklejka) chwali sobie. Po 3 miesiącach jej badania robił badanie nasienia i miał bardzo dużo liczne plemników (ona właśnie na to niby jest) ale czy wcześniej mial ich mało to nie wiem po raz tylko robił badanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój brał androvit, odstawił colę, starał się zdrowiej jeść, chodził na basen jak tylko mógł.
Wiem, że łatwo mówić, ale nie poddawajcie się kochane :* ja już też mówiłam ostatnio, że staram się do wiosny, jak się nie uda to pozbywam się wszystkich rzeczy po małym. I kto by przypuszczał, że taka niespodzianka się przydarzy, że będę rezygnowała z kliniki itp.
Ja cały czas trzymam kciuki za Was :*
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyBez problemu przekonalam męża zeby poszedl do jakiegos innego androloga-urologa, niedlugo konczymy rwanie jablek to zrobimy kolejne badanie nasienia z posiewem oraz badania z krwi i pojdzie tu gdzies blisko, jest jakis profesor urolog, moze tam. Zaczelam czytac, roznie pisza o zylakach powrozka, moze jakas dodatkowa konsultacja by sie zdala. No nie wiem. Moze juz wynajduje zeby bezczynnie nie siedziec.
-
Iza34 wrote:Bez problemu przekonalam męża zeby poszedl do jakiegos innego androloga-urologa, niedlugo konczymy rwanie jablek to zrobimy kolejne badanie nasienia z posiewem oraz badania z krwi i pojdzie tu gdzies blisko, jest jakis profesor urolog, moze tam. Zaczelam czytac, roznie pisza o zylakach powrozka, moze jakas dodatkowa konsultacja by sie zdala. No nie wiem. Moze juz wynajduje zeby bezczynnie nie siedziec.
a do Novum macie za daleko? Bo tam jest Wolski bdb androlog.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Ok czyli wszyscy zgodnie potwierdzają ze MACA ma dobre działanie ...od jutro bedzie stosował dzis juz nie dam rady odebrać z apteki A ja od wczoraj pije zioła
Zobaczymy czy to wszystko przyniesie jakies efekty
Iza najwazniejsze sie nie poddawac
Water tak chyba jest u większości ze przy staraniach o dzidziusia a zwłaszcza tych długich strania sex z przyjemności staje sie koniecznością ...nie ma juz tej spontaniczności tylko jest ...juz teraz bo teraz najlepszy czas , są nerwy ....Takie to trochę smutne ale tak niestety jest a do tego dochodzi ta cała blokada ehhh -
Iza wybieramy sie do Dr.dziadeckiego. przyjmuje w paru miejscach w wawie ale mi jest z domu blizej do Legionowa do prywatnej przychodni a poza tym wizyta w Wawie 200a w Legionowie 150.(mowie o mojej wizycie,badanie nasienia-takie ogolne 140). Ja powalcze tak jak mowilam do moich 33urodzin.wydam kase na lekarza i ewentualne badania czy leki(pewnie hsg,monitoring owu itd). Jak sie nie uda to trudno.odpuszczam. ja akurat na in vitro sie nie pisze.po1brak kasy, po2 kwestie moich pogladow(i wcale nie chodzi o kwestie religijne,po prostu sama w sobie nie chciala bym in vitro.)inseminacja? Hm chyba tez nie bo male szanse ale ten rodzaj jeszcze bym przemyslala. W kazdym razie do konca marca 2019 daje sobie czas na zajscie.
Water Wam to by sie na bank juz klinika przydala bo jestes juz "sędziwą" staraczką :p sama dobrze wiesz,ze po 35r z plodnosc kobiety drastycznie spada.water lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnymother84 wrote:Iza i bardzo dobrze że walczycie dalej
a do Novum macie za daleko? Bo tam jest Wolski bdb androlog.
Szczerze- nie przypadl nam do gustu. Chcemy zobaczyć co inny powie. Do Novum z podworka mamy rowniotka godzinke jazdy samochodem zakładając ze korkow w stolicy nie bedzie.water lubi tę wiadomość
-
Pap mi ostatnio dokładnie to samo powiedział moj lekarz neurolog ze jesli chce jeszcze dziecko to mam ostatni moment na zajscie ...troche w zwiazku tez z moja choroba ale głównie na wiek bo po 35 roku płodnosc u kobiet spada a ze ja juz własnie 35 lat mam to pewnie juz tez spada ...zreszta jak magiczne 35 lat pykło to nawet siwe włosy sie pojawiły ..masakra