Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
18 dc. Haloween jakieś tajemnicze moce kłują moje jajniki
Poza tym zero objawów. Bez szaleństw jak to mówią i dobrze ... po tamtym cyklu z mega 5dniową biegunką, skurczami i bólami brzucha ten idealny. Wiecie pierwszy raz chyba od 3 lat mam taki olew system że wszystko mi jedno że nawet się nie przyjmuje tym czy jestem czy nie jestem. Bo co mi da takie myślenie? Co ma być to będzie nie ? W końcu robię wszystko co w mojej mocy żeby się udało. Dziś zaczynam długi weekend i wracam dopiero w poniedziałek do pracy dobrze mi zrobi taki odpoczynek i syn się cieszy bo do przedszkola chodzić nie musi
. W poniedziałek testuje Pozdrawiam Was wszystkie
02.2014 - Jestem w ciąży (Pierwszy Złoty Strzał)
11.2014 - Nasz synek
10.2015 - Starania o drugie dziecko
12.2018 - Kierunek Ośrodek Adopcyjny
Wiem że gdzieś na Nas czekasz - Znajdziemy Cię....
>>>Lukas Graham - Love Someone <<< -
Zaprogramowana to trzymam już kciuki za test
Ja od PN niestety na antybiotyku, dopadła mnie masakryczna angina, temperatura, ból gardła że przełykać, jeść i pić nie mogłam. Tak chora nigdy nie byłam. Straszne. Dziś na szczęście trochę lepiej.gardlo boli jeszcze mocno, ale mogę powoli jeść i mówić, bo do tej pory na migi. "Uwielbiam" ten sezon jesienno-zimowy...
Trzymajcie się dziewczyny. Cały czas Was podczytuję.
Iza koniecznie idź do kardiologa. Z sercem nie ma żartów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 11:19
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Zaprogramowana to ja piątkę przybijam. Mnie Jajnik boli czwarty dzień już jakoś i klucia mam jakieś ale szczerze to nie przechodzi mi nawet przez myśl że to kropek
ja nie testuje nawet. U mnie dopiero 4dpo jakoś. Dziś imprezka się szykuje
z synem jak byłam w ciąży to właśnie w halloween o czym nie wiedziałam.
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualny
-
Hugo87 wrote:Zaprogramowana to ja piątkę przybijam. Mnie Jajnik boli czwarty dzień już jakoś i klucia mam jakieś ale szczerze to nie przechodzi mi nawet przez myśl że to kropek
ja nie testuje nawet. U mnie dopiero 4dpo jakoś. Dziś imprezka się szykuje
z synem jak byłam w ciąży to właśnie w halloween o czym nie wiedziałam.
Hugo87 lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jeszcze wam cos powiem. No glupia bede ze robie sobie nadzieje no ale mam jakiegos powera, tzn. na pole juz nie chodze mimo ze jeszcze rwia jablka, za to wzielam sie za sprzątanie domu, no i co jeszcze wyciagnelam ponad 6-letnie sloje z aronia zalane alkoholem, mialabyc z tego nalewka, mialabyc- aronie przebieralam ostatniego dnia ciazy, z brzuchem siedzialam, na kolanach miska, jeszcze moja mama byla u mnie, po poludniu poszlam do lekarza a następnego dnia mialam cc. I smialam sie do meza ze w koncu ja skoncze czyli czas na druga ciaze.
Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie zwracam uwagi na zadne objawy oowulacyjne bo to niepotrzebnie nakreca. Ja tylko wiem,ze u mnie po owu bo piersi zaczynam odczuwac od proga i sluz sie zmienil. Moze mam nedrozny jajowoz ten lewy, z mtorego ciagle mam owu. Zobaczy sie w nowym roku.no chyba,ze nie wytrzymam i wczesniej uzbieram kase na hsg haha
a znajac mnie to niewykluczone bo co innego sobie obiecalam(do konca roku pozbierac kase na nasze badania) a pewnie nie wytrzymam i znajde jakies inne miejsce gdzie mi zrobia raz dwa
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Pap a nie możesz zrobić hsg na NFZ? Ja tak robiłam, ginekolog do którego chodziłam prywatnie wypisał mi skierowanie i zabieg miałam w ramach nfz. zawsze to coś do przodu z kasą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2018, 10:55
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Mother wiesz co? Nie chce sie obciazac kontrastem. Jestem uczuleniowcem, mam przyklad w dosc bliskiej rodzinie smierci po kontrascie. Pewnie nic by mi nie bylo ale jak mozna zrobic sonohsg i ono nie boli to zrobie.
Ale mnie zlamalo wirusowo na gardloledwo mowie a jestem nauczycielka wiec slabo
jak probowalam wczoraj krzyknac na dzieciaki jak rozrabialy to sie smialy bo piszczalam hehehe. Wspomagam sie miodkiem, imbirem itp. Przejdzie za pare dni.
-
Aaaa zapomniałam, że Ty sono hsg chciałaś
rozumiem
Zdrówka życzę. U mnie antybiotyk na szczęście działa. Gardło jeszcze boli, ale jest znaczna poprawa. Bez tego bym nie wyszła...to była najgorsza angina na świecie chyba.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Iza namfz tylko zwykle. I jak to plwiedzial ginek co u niego teraz bylam "to rzeznia" wiec chyba mnie tez przestraszyl hehehe. Jutro ide do pracy-przedszkola nie mają wolne tak jak szkoly. Na szczescie bedzie tylko taki dyzur i zbieranina dzieci z calego przedszkola-zapisane jest 20 dzieciakow. W tym moj maly wariat. On rocznik 2016 ale dyra znalazla mu w sierpniu miejsce i poszedl rok wczesniej do przedszkola. Chodzil do zlobka jeden rok woec jest mega samodzielny i bardzo sie rozwinal
a gadac zaczal jak najety. Tyle czlowiek czekal na to az zacznie mowic a jak zaczal to teraz buzia mu sie zamknac nie chce hehehe
-
Ja też jutro do pracy. Adele miała zwykle Hsg i żyje
i nawet pisała że nie było. Jakoś mega strasznie z tego co pamiętam.
Wróciliśmy z cmentarza. U nas jeden z większych w Europie chyba ten cmentarz. Pięknie jak co roku nocą zwłaszcza. Ale syn mi zasnął już i chyba już do rana będzie spać. M wyszedł na męski wieczór a ja mam winko w lodówce :pSyn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Ja miałam zwykle hsg i nic nie bolało. Na serio. Bardziej odczuwałam dzień po badaniu. Większy stres niż to warte. Ale jakieś tam znieczulenie miałam chyba. No i opinie są różne, więc pewno zależy gdzie się trafi
ja bardziej odczułam założenie całego "oprzyrządowania" niż samego badania, które trwało b.krotko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2018, 18:10
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyMy mieliśmy isc teraz wieczorem ale mnie glowa boli i nie mam ochoty wychodzic z cieplego domu.
Moja jutro nie idzie bo zerowka w szkole ale w poprzednie lata w przedszkolu dzieci w takie dni chodzily. No i moja corcia bardzo zadowolona z czegos takiego, ze ma wiecej dni wolnych. Wogole jestesmy zadowoleni ze zmiany z przedszkola na tą zerowke w szkole a tak się obawialysmy tej zmiany. Moze nie za pesze jak napisze, wrecz się pochwale ze moja corka przez te 2 mies.nie opuscila ani jednego dnia, katar nie katar ale chodzi, tu dzieci przeziebione przychodza i nikt sie nie bulwersuje, tam od razu na pierwszym zebraniu "prosze nie przyprowadzac chorych dzieci do przrdszkola", tak więc moja byla wiecej w domu niż w przedszkolu. -
Hugo dobre winko nie jest złe
i czerwone na endometrium dobrze robi
wszystko w szczytnym celu
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Cześć dziewczynki długo mnie nie było.
Moje pytanie brzmi... Jakie badania zrobić przed wizytą u androloga?
Wyniki nasienia 2% i nie są za fajne. Umówieni jesteśmy na usg jader badania podstawowe fsh i prolaktyna męża i co jeśćze czy coś warto zrobić jeśćze...