Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iza musicie z mezem podjac meska decyzje. Czy i kiedy startujecie z in vitro. Raz nam tu piszesz,ze bardzo chcesz ale nie bedzie in vitro-ok. To czekamy na info kiedy bedzie
Hugo co tam u Ciebie? Ktory dc? Ja 24. Czuje sie pusta jak bebenek, dobrze wiem,ze znow nic z tego choc w teakcie owu wizualizowalam sobie,ze moje endo przyjmuje zarodekale wiadomka,ze bez walki sie nie obedzie. Moja kuzynka na dniach ma porod drugiego dziecka, w necie w jutubowym swiecie tez baby boom
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Hej. U mnie 20.dc. Czuję się tak samo jak zwykle czyli też nic
Byłam na spacerze z młodym. Spałam wczoraj od 18.30 już. Szukam cały czas domku. Umowę mi dali na rok teraz więc nie będzie kłopotu z kredytem. Podwyżkę też dali ale nie ma o czym mówić
haha
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualnyPap meska decyzja to byla podjeta w sierpniu zaraz po wstepnej wizycie w klinice, wtedy mielismy kase i plan zaczac w listopadzie, czyli od przyszlego cyklu. Nie przewidzielismy tylko jednego- ze bedzie taka d... z cenami jablek, deserowe stoja zagazowane w komorze i czekają na lepsze czasy, 80ton przemyslowych stoi i nie ma gdzie sprzedac a nasza kasa na in vitro pojechala z ludzmi na ukraine. Tak wiec musimy uzbroic sie w cierpliwosc i zbierac od nowa a najpredzej pieniadze beda z truskawek, moze wczesna wiosna sprzedam troche sadzonek, później owoce, moze przekonam meza zeby ze zwrotu vatu ruszyc ale to tez najwcześniej w styczniu-lutym. Bo pozyczyc od kogo to nie mamy, wszyscy w takiej samej sytuacji. Dazymy do tego aby sprobowac podejsc do in vitro. Tylko musimy byc cierpliwi.
-
nick nieaktualny
-
Hej,jestem tu nowa
Na początek może napiszę coś o sobie : mam 3 letnią córkę wystarana inseminacja. Ja jestem "szczęśliwa" posiadaczką wrogiego śluzu, niskiego AMH i niedoczynność tarczycy w przebiegu Hashimoto do tego u męża kiepskie nasienie. Od stycznia zaczęliśmy się starać o drugie dziecko. Jednak na cykl przed inseminacja zaszłam naturalnie w ciążę. Taki oto cud który niestety skończył się poronieniem w 8tc. To pierwszy cykl w którym mogliśmy rozpocząć daksze starania. Cykle mam 24 dniowe. Dzisiaj jest 21dc 10/11dpo od tygodnia czuję rwanie w obu jajnikach i ból piersi. Wiem że to może ale nie musi oznaczać ciąże...
Starsznie się dłuży czas do testu więc pomyślałam że razem będzie raźniejWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 15:04
-
Hej equastria. Ten cykl staraliscie się naturalnie czy inseminacje mieliście? U nas na wątku chyba nikt na test nie czeka teraz
zasiedzialysmy się trochę ;]
Trzymam kciukiSyn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Iza34 Widzisz ostatnio lekarka kazała robić w dzień okresu teraz inna z tej samej kliniki 10 dni po owulacji w 23 dc. jeśli negatywny to tabletki odstawić - ja mam cykl 27 dniowy więc kto wie02.2014 - Jestem w ciąży (Pierwszy Złoty Strzał)
11.2014 - Nasz synek
10.2015 - Starania o drugie dziecko
12.2018 - Kierunek Ośrodek Adopcyjny
Wiem że gdzieś na Nas czekasz - Znajdziemy Cię....
>>>Lukas Graham - Love Someone <<< -
Equestria wrote:Hej,jestem tu nowa
Na początek może napiszę coś o sobie : mam 3 letnią córkę wystarana inseminacja. Ja jestem "szczęśliwa" posiadaczką wrogiego śluzu, niskiego AMH i niedoczynność tarczycy w przebiegu Hashimoto do tego u męża kiepskie nasienie. Od stycznia zaczęliśmy się starać o drugie dziecko. Jednak na cykl przed inseminacja zaszłam naturalnie w ciążę. Taki oto cud który niestety skończył się poronieniem w 8tc. To pierwszy cykl w którym mogliśmy rozpocząć daksze starania. Cykle mam 24 dniowe. Dzisiaj jest 21dc 10/11dpo od tygodnia czuję rwanie w obu jajnikach i ból piersi. Wiem że to może ale nie musi oznaczać ciąże...
Starsznie się dłuży czas do testu więc pomyślałam że razem będzie raźniej
Miło Nam że dołączyłaśPrzykro mi z wiadomych powodów
Życzę Ci jak najszybszego zafasolkowania
02.2014 - Jestem w ciąży (Pierwszy Złoty Strzał)
11.2014 - Nasz synek
10.2015 - Starania o drugie dziecko
12.2018 - Kierunek Ośrodek Adopcyjny
Wiem że gdzieś na Nas czekasz - Znajdziemy Cię....
>>>Lukas Graham - Love Someone <<< -
I nie wytrzymałam. 7 listopada wypada miesiączka czyli dzisiaj 22 dc. Biało że aż oczy bolą... Przez chwilę wydawało mi się że coś widzę ale to chyba fakt że bardzo chcę coś zobaczyć... Temperatura w górze ale poza tym już chyba żadnych objawów... Aj niepotrzebnie się złamałam i zrobiłam ten test...
-
Wiem, oczywiście że wiem ale przecież był test w domu to mnie skusiło
Wiecie to byłaby moja 4 ciąża i ja durna zawsze sobie liczę kiedy dowiedziałam się o wcześniejszych i tak kiedy już test by wyszedł (nie wiem czy zrozumiale napisałam
) pierwsza test był pozytywny 11dni po inseminacji ale okazało się że ciąża biochemiczna. Drugiej nie testowałam tylko 16 dni po inseminacji poszłam na betę i zobaczyłam 1600
tej 3 kompletnie się nie spodziewałam, ja nie dostałam rano miesiączki test zrobiłam żeby zobaczyć tą 1 kreskę i żeby z głowy zeszło a tu szok bo wyskoczyły 2
Miałam straszną nadzieję że dzisiaj będą 2, chociaż słaba ale będzie
Jak nic nie ruszy do wiosny to podejdziemy znowu do inseminacji. -
nick nieaktualny
-
Equestria trzymam kciuki. Jeszcze nic straconego
@ jeszcze nie przyszła
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
PAP nie trać nadziei, ja też w drugiej ciąży miałam objawy tylko jak na @...
Póki małpiszon nie przyjdzie to nic nie wiadomo
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mother prawda. W obu wczesniejszych ciazach(poronionej i z synkiem)nie mialam zadnych objawow. Dopiero jak juz wiedzialam,ze jestem w ciazy to w 1trym bylam bardzo senna. I tyle
ale ja juz nadzieją nie zyje. Bardziej nastawiam sie na badania.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt