Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja Szczecin. U nas póki co ciepło.
Dziś na urodziny małej koleżanki idziemy i co? I syn ma stan pod gorączkowyhaha ale pójdziemy bo nie wygląda na chorego i się nie zachowuje. Coś go łapie. Lekko zapchany jest.
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualny
-
My dziś młodemu urodziny wyprawiamy to wstał z samego rańca i chciał już balony dmuchać haha
właśnie mam przerwę na kawę.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
U nas dziś dużego mrozu nie było bo nawet mi leczo na balkonie nie zamarzło
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Witam, mam 34 lata, mam córeczke 7 lat, w styczniu tego roku poroniłam bardzo wczesną ciążę (5tydzien), mylę ze przyczyną mogła być grypa i wysoka gorączka kilka dni, niestety bardzo mocno krwawiłam i musiałam się poddać zabiegowi łyżeczkowania, od trzech miesięcy stramy się znowu, wczoraj (12dpo) zrobiłam betę , mój wynik 7,9, progesteron 19,14, obawiam się ze jest to ciąża biochemiczna , od kilku dni czuje bóle jak na miesiączkę, bardzo ciągnie dół brzucha , od 2 dni troszkę śluzu podbarwionego na różowo na papierze, wszystko wskazuje na zbliżająca się @, dziwi mnie ten dzisiejszy wzrost temperatury , w poniedziałek powtórzę badania , termin do lekarza mam na piątek. Czy któraś z Was odnotowała kiedykolwiek podobny wynik bety przed spodziewaną miesiączką?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 10:47
-
Hej, u mnie dziś dalej w miarę
przestał mnie ciągnąc brzuch tzn w dniu spodziewanej msc tzn we wtorek i srode macica mnie tak ciągła... teraz przestało. Wspominałam wam ze miałam takie ciut brazowe plamki na papierze i na wkładce w terminie @... jakby ustało. Jedynie dzis miałam ale w sluzie takie jakby zabarwienie na jasny braz... ale nie jest to ani krew ani typowo brazowe upławy
Mam ginekologa na pn na 21:00 wiec moze juz cos mi powie.
Jedynie zaobserwowałam ze troszke bola mnie ledzwie gdy sie schylam duzo i nie mam apetytu. Ale apetyt to moze tez przez stres bo ciagle mysle i mysle... Piersi mnie bola i sa takie pełniejsze. Wiec tak to u mnie wyglada.
Bardzo bym chciała by wszytsko było dobrze... ale martwie sie i bardzo stresuje.
2014 ŁAniołek
2015Adaś 3 latka
starania o kolejną ciąże rok i nic -
Dzieki za info o betach
mnie blizniaki by chyba pokonały serio
nie wyobrazam sobie tego
To raczej nie mozliwe ale wkreciłyście mi niezła banie
hehe
Ja mieszkam na śląsku, Rybnik, tu zimno i smog okropny....
Pozdrawiam Was i ściskam :*2014 ŁAniołek
2015Adaś 3 latka
starania o kolejną ciąże rok i nic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak wasze dzieciaczki po urodzinkach? Moja zadowolona ale na poczatku plakala bo zostala sama beze mnie, dzieci byly pod opieka animatorow. I choc ten chlopiec nie jest lubiany, taki grupowy lobuziak to bardzo duzo dzieci przyszlo na jego urodziny. A ja i tak jestem dumna ze moja corka wreszcie sama poszla na impreze, do tej pory nigdzie nie chciala isc. Jak sie cale zycie spedza z matką to ciezko tak sie oderwac.
-
U nas też wszystko się udało
synek zadowolony z urodzin, prezentów, przeszczęśliwy. Teraz czeka aż tatuś wstanie, żeby nowe klocki układać
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
U nas okej. Tylko synek tak po 18 miał 38.5 i spał już do rana. Teraz wydaje się lepiej już. Zobaczymy co dalej będzie. Liczyłam na chociaż trzy dni pobytu w domu z nim
Mieszkanie idziemy oglądać dziś.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
nick nieaktualnyHugo powodzenia z mieszkaniem.
A mi sie jedno ciecie rozeszlo. Cięcie na 2 cm, 5 szwow-tych supelkow zalozone, w czw.zdjete 2 i wydaje mi sie ze sie rozlazlo. Robie normalnie tylko nie dzwigam. No i jak to jest, tu zostawił szwy na drugi tydz. zeby bylo ok a po cc po tyg.zdjeli i nikt sie nie martwil ze sie rozejdzie. -
Zrobiłam przed chwilą test ciążowy , wyszla wyraźna druga kreska , nie potrafię opisać co czuję, radość i strach za razem , bo nadal może być to wynikiem biochemicznej .. nikomu jeszcze nic nie mówię, żeby nie było zbędnego rozczarowania , strasznie trudno ukrywać emocje przed rodziną.. jutro idę na betę , to czekanie i niepewność wykańcza . Najdziwniejsze że nie mam dzisiaj żadnych objawów, od wczoraj ustąpiły bóle miesiączkowe , czuje się bardzo dobrze , no może tylko częściej susiam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 13:17
Spirit, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Weronika to jak już częściej siusiasz to dobry znak
Znajoma miała betę w 12dpo 9. Wszytsko było dobrze i syn ma 4 lata już także pewnie byłas Odrazu na samiutkim początkuWeronika2018 lubi tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Weronika2018 wrote:Witam, mam 34 lata, mam córeczke 7 lat, w styczniu tego roku poroniłam bardzo wczesną ciążę (5tydzien), mylę ze przyczyną mogła być grypa i wysoka gorączka kilka dni, niestety bardzo mocno krwawiłam i musiałam się poddać zabiegowi łyżeczkowania, od trzech miesięcy stramy się znowu, wczoraj (12dpo) zrobiłam betę , mój wynik 7,9, progesteron 19,14, obawiam się ze jest to ciąża biochemiczna , od kilku dni czuje bóle jak na miesiączkę, bardzo ciągnie dół brzucha , od 2 dni troszkę śluzu podbarwionego na różowo na papierze, wszystko wskazuje na zbliżająca się @, dziwi mnie ten dzisiejszy wzrost temperatury , w poniedziałek powtórzę badania , termin do lekarza mam na piątek. Czy któraś z Was odnotowała kiedykolwiek podobny wynik bety przed spodziewaną miesiączką?
Weronika2018 lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Hugo jak tam mieszkanie? Coś upolowałaś?
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️