Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć, długo mnie nie było. Powrót z zagranicy i masa różnych załatwien.
Byłam też u gina który potwierdził ciążę. Ciąża tydzień młodsza niż z OM. Poszłam dość szybko bo wg Om 5+3 z USG 4+4.
6 grudnia mam kolejną wizytę. Staram się myśleć pozytywnie ale czasami strach bierze górę...
Emrica, mother84, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Equestria ale rozumiem,ze pecherzyk w macicy. A widac bylo zarodek?
Izka86 nikt Ci nie wywrozy z bety blizniat hehe. Tak sie mowi,ze jak duzy przyrost to moze bliznieta ale to nie jest sto procent pewnosc. Na kiedy masz wizyte?Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Iza boli po owu bo do środka się coś wlewa do pecharzyka jak już pęknie. Gdzieś o tym czytałam bo sama miałam mega bóle w owu i po też.
Dziś u mnie już tydzień po a jajniki się też potrafią mocniej odezwać.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Mnie też boli zawsze przed, w trakcie i po owulacji.
Dziś jestem padnięta. Siedziałam cały dzień w kuchni, bo jutro mamy gości z okazji czwartych urodzin synkatydzień później wyprawiamy z racji moich ostatnich problemów.
Iza to w sumie wizyta u ginekologa udana
Izka86 nic się nie martw, mówi się że dużynprzyrost jest na bliźniaki, ale wcale nie jest to regułą. Ja początkowo bylam w ciąży bliźniaczej a wcale beta nie przyrastala też jakoś wysoko. Nie ma reguły. Ciesz się ciąża i wszystko będzie dobrze :*
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKazdy cykl inny. Temp.potwierdzila wystapienie owulacji i zwyczajowo po owu albo nie bylo sluzu albo takie geste mleczko, a wczoraj i dzisiaj gesty i bialy jak ser no a nie czuje zadnych objawow infejcji bo to pierwsze co mi na mysl przyszlo.
U nas dzis 14 st.mrozu. a u was? -
nick nieaktualny