Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Agulineczka ostatnio myślałam o Tobie i latopalance że zaraz będziecie się rozpakowywac
wielkie gratulacje :*
Z tym wiekiem to dla mnie przesada. Pracuje w tych świadczeniach i tam roczniki 75, 78 normalnie rodzą kolejne dzieci. A tzw. Patolka to już na potęgę lecą i nie dbają o siebie nic a nic..
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Gibonek a napisz cos wiecej o tej borowinie. Oklady to z tego blota/z tdj papki, i gdzie-na jajniki, bo sa tez jskues tampony borowinowe. Zielona jestem w tym temacie.
Tak okłady się robi z tego blotka fajne mam jeszcze kilka plastrów muszę sobie zrobić -
Paula_071 wrote:To była słaba noc. Od 3 godziny wisiałam nad wc i wymiotowałam. Młody się budził milion razy. Zamówiłam taksówkę, która mi przywiozła kompa i pracuję z domu. Jutro gin, chyba wezmę na tydzień l-4 bo się wykończę.
Ostatnio sobie myślałam że kto to wymyślił że ciąża to wspaniały błogosławiony stan, skoro się wymiotuję jest później ciężko i latasz do WC. Żeby to było krócej 4 miesiące i już ale 9 trzeba się męczyć. Ale po urodzeniu gdy się widzi dzidziusia zapomina się o wszystkim. -
pap86 wrote:Paula teraz sezon na rotawirusy-moze podlapalas
Gibonek jak splacaliscie za kogos kredyt to mozecie isc "na wojne" i pisac o splate tego do tej osoby przez ktora musielieliscie spalac. Poczytaj w necie. Moim zdaniem warto bo dlaczego musialas za kogos splacic 50tysi.. masakra. My mamy tylko kredyt 100tysi za dom. Ale i tak rozlozone na 30lat hahaha bo jak bralismy to bylam jeszcze na macierzynskim i tylko na tyle lat moglismy. Ale z drugiej str to dobrze bo placimy rate taka jak by "czynsz" za mieszkanie bo 500zl.
Wiem mogła bym tylko to moja teściowa.... Jestem za spokojna i za cierpliwa. Żyje z nią ale mamy osobne wyjścia. Mąż brał jej kredyt jak jeśćze miała gospodarkę tylko jeśli ktoś nie potrafi rządzić kasa to nigdy nie będzie miał ziemię sprzedała za grosze. Bardzo skomplikowana sprawa. -
Ewi28 wrote:Znajdziesz kase na in vitro. Ja mam spory kredyt na mieszkanie, na auto (placane bo mialam za dobre serce jak to gibonek powiedziała, Żeby inni nie mieli problemu to peoblemr wzielam na siebie głupia) i dwa razy podeszlismy do pelnej procedury czyli ponad 30 tyś one kosZtowały. Bogaczami nie jestesmy. Na jedną procedure mielismy oszczednosci a na drugą kolejna pozyczka trzecia. Serce mnie boli że wielu rzecZy sobie odmawiamy ale chce dac rodzenstwo mojemi synowi bo nie chce zeby byl sam jak my z mezem odejdziemy z tego swiata. Teraz robimy badania ktore sa drogie jak cholerka. I mnie fragmentacja dna kosZtuje 450 zl a immunologia to zabojstwo cenowe ale musze soe przebadać bo nie chce podchodzic do trzeciej ostatniej ivf żeby znów sie nie udalo. Splacimy poŻyCzkę drugiej ivf to bierzemy kolejna na 3 ivf
i pojde do drugiej pracy ale zrobię co w mojej mocy. A wiem że jestesmy juz krytycznym przypadkiem
U nas dna w Bydgoszczy 300 zł w vitalabo wg ceny są z kosmosu. -
nick nieaktualnygibonek wrote:Wiem mogła bym tylko to moja teściowa.... Jestem za spokojna i za cierpliwa. Żyje z nią ale mamy osobne wyjścia. Mąż brał jej kredyt jak jeśćze miała gospodarkę tylko jeśli ktoś nie potrafi rządzić kasa to nigdy nie będzie miał ziemię sprzedała za grosze. Bardzo skomplikowana sprawa.
Wiem co nie co na ten temat. Jest i ziemia i tesciowa i klotnia o pieniadze przynajmniej byla ta klotnia do czasu przepisania ziemi, mąż powiedzial "koniec, przepisaliscie, przejalem wasz kredyt, teraz ja tu rzadze, kasą tez". Uuuu, nie po nosie bylo tesciowej, myslala ze ziemie przepisze a kase dalej bedzie trzymac a my bedziemy sie prosić na chleb. -
Agulineczka! Chyba od Ciebie brzusia przejela Izka (nowa). Moja kuzynka dzis ma wywolanie porodu, moze wreszcie ja przejme hehe w nastepnym cyklu (tiaaaaaa hahahaha). A dzis w nocy snily mi sie oczywiscie 2kreski na tescie i ciaza ale do tego pozniej pozar tak wiec kto to wie o co chodzi.. a to byly andrzejki wiec podobno trzeba zapamietywac sny heheSzymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bergmotka85 wrote:Izka..Twoja beta rośnie w szalonym tempie czyli Maleństwo się rozwija..bardzo sie cieszę..ja okres dostałam dziś..masakra..poczytalam Wasze posty i chyba Miovarian zamienię na inny suplement..
No beta rosnie, ale dziewczyny z tymi blizniakami to chyba zartujecie jesli chodzi o ta bete... bo mnie troche nastraszylyscie2014 ŁAniołek
2015Adaś 3 latka
starania o kolejną ciąże rok i nic -
nick nieaktualnyJa po wizycie, wszystko ok, czysto, nie ma nic co mogloby powodować te bole w 2 fazie cyklu. Usg piersi nie zrobilan bo najlepiej robic w czasie @. A, jestem swiezo po owu (musiala byc niedawno bo jeszcze rano byl przezroczysty ciagnacy sluz).
Ale mam porade odnosnie męża-najlepiej zeby poszedl do innego androloga/urologa. Wg.tego gin.testosteron nie ma wielkiego wplywu na plemniki szczegolnie ze mąż bierze buzdyganka ktory podnosi testosteron a mimo to kolejne wyniki wyszly gorsze. O braniu ovitrelle przez mezczyzn na wzrost testo.to potwierdził to co pisza w necie ze jest dobrze podczas kuracji a po odstawieniu testosteron spada jeszcze bardziej. Stwierdzil ze to niemożliwe zeby czynnosc jader wygasals u 39-latka, ze byc moze to sprawka zylaka ktory wczesniej mial 2,5mm i trzeba to jeszcze skonsultowac.