Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mieszkanie duże bo z 200 metrów usytuowane na piętrze domu. Ogólnie całkiem spoko ale trzeba zrobić/poprawic M.in dach. Szczerze to za duże dla nas i skosy więc skreslone. Gdyby nie było tych skosow to bym.brala. Bo to pół domu. Góra dokładniej.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Wczoraj wieczorem dostałam znowu dziwne bóle , takie ciągniecie w dole brzucha, dosyć mocne, wzięłam nospę, rano na papierze minimalna ilość brązowego śluzu, ciągniecie brzucha , wzięłam druga nospę , temperatura cały czas podwyższona , zaraz jadę zrobić wyniki bety i progesteronu . Zadzwonię do lekarza , może przełoży mi wizyta z piątku na dziś . Trzecią noc z rzędu nie mogłam spać , ta niewiedza co się dzieje mnie wykańcza .
-
nick nieaktualnyGlupie Ale..., glupie prezenty i nie fair sprzrdawcy. Wybralam rzeczy, 5 szt.od 1 sprzedawcy, akurat mial wszystko, wrzuciłam do koszyka, wczoraj chcialam zamówic to albo blad strony, albo blad przy finalizacji zamowienia, pozniej ruter mi padl. Wrocilam dzisiaj i co- sprzedawca podniosl ceny nawet o 15zl na szt. Wrrt...
-
Paula_071 wrote:Weronika, nie nastawiaj się, że cokolwiek zobaczysz jutro.
Niestety już na nic się nie nastawiam , zrobiłam test, kreseczka wyszła ale bledsza niż wczoraj , bóle się nasilają mimo nospy, po 16 wyniki , aczkolwiek czuje ze nic z tego .. . Teraz zależy mi na tym , żeby doszło do naturalnego oczyszczenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2018, 12:35
-
Weronika2018 wrote:Odebrałam wyniki beta 77, progesteron 26.. plamię, do lekarza nie mogę się dodzwonić , czy ta beta potwierdza poronienie ?
Ta beta potwierdza ciaze. Zeby przypuszczac ze to poronienie potrzebujesz 2 wynikow bety dla porownania. Powtorz w srode i wtedy bedziesz wiedzila. Progesterona masz ladny wiec moze wcale bedzie wszystko dobrze
-
wisieninka_89 wrote:Ta beta potwierdza ciaze. Zeby przypuszczac ze to poronienie potrzebujesz 2 wynikow bety dla porownania. Powtorz w srode i wtedy bedziesz wiedzila. Progesterona masz ladny wiec moze wcale bedzie wszystko dobrze
Mój pierwszy wynik był w piątek 7,9, progesteron 19,14, . Oczywiście betę powtórzę w środę , ale teraz nie wiem co robić, te plamienia mnie martwią , do lekarza nie mogę się dodzwonić , czy próbować dostać się do innego , czy czekać do tej środy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2018, 16:22
-
Weronika musisz zrobic bete po 48h. Bledsza kreska na tescie nie jest wyznacznikiem zadnego poronienia. Plamienie i bole brzucha nie są fajne ale oprocz duphastonu czy luteiny to lekarz nic nie pomoze. A Ty proga masz ladnego bardzo. Raczej zrob bete we srode i wtedy do gina udwrzaj po duphaston.
Weronika2018 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:Weronika musisz zrobic bete po 48h. Bledsza kreska na tescie nie jest wyznacznikiem zadnego poronienia. Plamienie i bole brzucha nie są fajne ale oprocz duphastonu czy luteiny to lekarz nic nie pomoze. A Ty proga masz ladnego bardzo. Raczej zrob bete we srode i wtedy do gina udwrzaj po duphaston.
A czy jest sens robić tą betę jutro ?
-
Hugo a nic nowego
dzis 26dc (ten cykl chyba bedzie troszke dluzszy przez tego dong quaia ale moze i za dzien lub dwa bedzie juz @). Mąz we srode idzie na badania ale wyniki odbierze dopiero w piatek
w grudniu nie dam rady finansowo na sonohsg.pojde w styczniu. I tyle. Nic nowego. Czas z jednej strony zapitala a z drugiej wlecze sie niemilosiernie. Moja kuzynka w sobote urodzila drugie dziecko po 7latach od pierwszego. Mowi,ze porod byl duzo gorszy i jak tak sobie przypomnialam to sie zastanawiam czy ja wiem napewno czego chce hehehe.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
My u rodzinnego byliśmy. Mam tydzień "wolnego" z synem w domu. Ma zapalenie górnych dróg oddechowych. Nie ma jakieś tragedii ale gdyby był w pkolu to by się załatwił już. Pokazałam wyniki tego mojego cukru i wg niego leki były zbędne u mnie. Mówiłam tez o tych nogach. W środę mam dopplera usg ale. Dopiero po 20.
Mam nadzieję że @ będzie w czwartekSyn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Weronika2018 wrote:A czy jest sens robić tą betę jutro ?
Teoretycznie powinno sie powtorzyc po 48/72h wtedy najlepiej widac. Jesli jednak myslisz ze do sr bedzie ci strasznie ciezko wytrzymac psychicznie to mozesz pojsc tez jutro i wpisac sobie 2 ostatnie wyniki w kalkulator
-
nick nieaktualnyA moj idzie w piątek na badanie nasienia, zastanawiamy sie czy robic testosteton wolny i calkowity, no i moze uda mu sie isc przed swietami do urologa. No i poleci 600zl ale dajemy sobie ostatnia szanse, jak ten lekarz powie ze jest źle i niewiele mozna zrobic to odpuszczamy, bieda tegoroczna nas dobija, jeszcze tak źle to mie bylo,nie stac nas na wiecej, przynajmniej do czerwca, martwimy sie ze nam na zycie do tego czasu nie starczy. Swieta i wydatki tez dobijaja, tyle dzieciakow, tyle prezentow. A tam, smetam.