Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza mogla bys sobie wziac ta lamette tylko ze musiala bys isc na monitoring ze 2razy zobaczyc jak zareagowala.
Co do przeczuc to takie same jak zawsze - ze sie nie udalo mam wszystko to samo co zawsze czyli klucia w endometrium,jakies pobolewania i za pare dni przyjdzie ten znany mi bol krzyza przed @. Ale wiecie-te objawy to rownie dobrze moga zwiastowac ciaze. W ogole sie nie nakrecam. Bede swirowac dzien przed testem a potem po negatywnym tescie bede do dupy i tyle.Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Paula mote zatestowac w sob/nd to juz powinno cokolwiek widac gdyby bylo cos na rzexzy bo ja mam 28-29dniowe cykle a to bedzie jakis 26-27dc.
alunia z pierwsza ciazą ( ktora poronilam bo sie nie rozwinela) zaszlam w 2cyklu potem mialam lyzeczkowanie i przymusowe 3cykle regeneracji i jak dostalismy zielone swiatlo to od razu zaszlam. Jak sie jeszcze te dwa magiczne cykle po sonohsg nie uda (a nie!czekajcie-to jest drugi cykl juz hehe) to zapytam gina o histeroskopie.. jak tam by bylo wsjo ok to odpuszczam.Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
Perliczka wrote:Dziewczyny! Cykl od 3.02 waha się od 22-25 dni. Owu z pasków wyszła 16.02, dziś testowałam bhcg z krwi i wynik negatywny. Czy myślicie ze jest miarodajny ? W sensie ze nie jest jeszcze za wcześnie ?
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
A co do owulacji, to u mnie powinna być jutro, albo pojutrze. Ogólnie, to już mam bardzo dużo śluzu i działamy na całego. W końcu też mam w tym cyklu "przeczyszczenie" wszystko heheheAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Paula_071 wrote:Jesli z paskow owu wyszla 13 dnia to albo nie masz cykli 25dniowych, tylko dluzsze, albo nie jestes w ciazy.
-
nick nieaktualny
-
pola89 wrote:A co do owulacji, to u mnie powinna być jutro, albo pojutrze. Ogólnie, to już mam bardzo dużo śluzu i działamy na całego. W końcu też mam w tym cyklu "przeczyszczenie" wszystko hehehe
-
Perliczka wrote:Powodzenia! Mówisz ze dawa dni przed już miałaś podwyższoną betę ? Tez mi sie wydaje ze sie nie udało. W dzień miesiączki to już mi wychodziło ale z testów z apteki.Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Perliczka no z tą betą to różnie bywa. Mi w pierwszej ciąży test wyszedł 10 dpo (jeszcze przed terminem @ jakieś 2 dni), a beta następnego dnia zrobiona była wysoka. W drugiej ciąży z kolei zagnieżdżenie miałam dopiero 2 czy 3 dni przed terminem @ (potwierdzone plamieniem i spadkiem temperatury). Zagnieżdżenie następuje różnie od 4 do nawet 12 dpo. Poczekaj parę dni i powtórz test. Termin @ masz chyba jakoś teraz więc wszystko się wyjaśni. Nie ma co się tez nakręcać sama jestem przykładem jak zawsze miałam regularne @, a teraz mi się o tydzień prawie przesunęła.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyA ja w tamtym cyklu mialam tak pieknie tylko bylam chora a teraz wielka lipa. Jeszcze corka wtarabanila się do naszego lozka, dzis to ją siłą przeprowadze do siebie. Dzis to moglabym narzekac na wszystko. Weszlam na wage - znow wiecej, maz chudnie a mi spadlo 1,5kg przy chorobie, pozniej odbilo ale juz nie tyle i teraz albo stoi albo troche w gore. Chociaż maz stwierdzil dzisiaj ze figura mi sie zmienia, ze w biodrach fajnie. tylko ta nieszczesna opona, on tez sie z tym zmaga, smiejemy się ze ma bojler na wodę a powinien byc kaloryfer. On tez fajnie zaczyna wyglądać, tylko ze zrobi się z niego szczurek z bebechem.