Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iza bez plamien czy krwawień uważam,że wszystko jest ok. Ja na początku ciąży płakałam z bolu tak mocno mnie bolało jak się rozciągało. Ale jeżeli cię uspokoją na IP to jak najbardziej jedz . A nie możesz do jakiegoś gina na USG się dostać? Ciekawe ile cię będą trzymać na IP
-
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:Weź mnie nie dobijaj nawet... 😣 Nie no owu myślę że byla bo wszystkie objawy były...temp poszła w górę,cycki bolą,śluz płodny był,ból owu też był . Cycki bolą mnie od 12dc ból owu też zaczął się 12dc . Zobaczę co dalej będzie...temp jest jak zawsze wyżej więc niski prog myślę odpada
Też nie chcę Ci dobić ale ja miałam wszystkie objawy owu, łącznie z temperaturą. A jak zrobiłam 7dpo proga to wyszło 0,01 czyli owulacji nie było bo objawy mogą być ale progesteron może być za niski i nie pęknie pęcherzyk.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWracam do domu. Jest pecherzyk ciazowy w macicy 9-10mm, ciaza wyglada na duzo mlodsza niz wg. OM, wszystko ladnie wyglada, tam nie ma zadnych podstaw do plamien czy krwawien, bol brzucha moze byc wynikiem mocnego tylozgiecia macicy. Zalecenia: dupek, nospa i odpoczynek.
Kasia 1805, Emrica, pola89, Paula_071, Lucecita, Andii, evs6, AdelaX, Urszulka89, mother84, effora, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
Iza ja też właśnie miałam takie bóle, że musiałam leżeć na samym początku, po dwóch tygodniach bodajże przeszło. Ale przynajmniej jesteś spokojna i już wiesz co i jak.
-
Urszulka89 wrote:Też nie chcę Ci dobić ale ja miałam wszystkie objawy owu, łącznie z temperaturą. A jak zrobiłam 7dpo proga to wyszło 0,01 czyli owulacji nie było bo objawy mogą być ale progesteron może być za niski i nie pęknie pęcherzyk.
Identyczna sytuacja, śluz płodny, ból jajnika taki jak zawsze na owu, tempka powędrowała w górę a ginekolog mówi, że chyba owulki nie było. Także same objawy to za mało chociaż przeciez temperatura w górze wskazuje na owulke więc sama nie wiem jak to jest/.
Iza będziesz teraz spokojniejszaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 20:05
Starania o drugie dziecko