Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugo87 wrote:Adele a może cykl Bez owulacujny? Ciężko powiedzieć bo to może być wszytsko
Weź mnie nie dobijaj nawet... 😣 Nie no owu myślę że byla bo wszystkie objawy były...temp poszła w górę,cycki bolą,śluz płodny był,ból owu też był . Cycki bolą mnie od 12dc ból owu też zaczął się 12dc . Zobaczę co dalej będzie...temp jest jak zawsze wyżej więc niski prog myślę odpadaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 07:27
-
nick nieaktualnyPanikuje i mam zle, bardzo zle przeczucia. Spalam wczoraj od 19, tak to czysto, dzis na papierze tylko mala smuzka rozowo-brazowa ale brzuch boli i mam wrażenie ze zaraz wsztstki pęknie jak banka mydlana i bedzie po wszystkim. Maz kaze mi czekac do poniedziałkowej wizyty. I chyba trzeba tak zrobic. W razie czego,jakiegos krwawienia pojedziemy na IP.
-
Iza może miałaś/masz jakiegoś krwiaka i on się powoli oczyszcza. Jak coś to wal na IP. Generalnie bierz dupka i teraz odpoczywaj. Musi być dobrze😘
Adele a przypomnij który masz DC bo już się pogubiłam. I kiedy termin@ masz?
My mieliśmy wczoraj zacząć maraton, ale zasnęłam 😂✌️
Dziś i jutro mąż pracuje do 22 to chyba trzeba będzie solidną kawę wypić, żeby go doczekać😂
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
pap86 wrote:Iza odpoczywaj w weekend i dopiero w poniedzialek do lekarza. I nie sciagaj zlych mysli.
U mnie wszystko po staremu. Hugo ja dwoch kresek nie wysikam.ale razem wysikajmy 3-obiecujesz?
Hehe to ja dwa testy zrobię to będą trzy kreski razem 😜
Nie no ja się czuję normalnie jak zwykle. Cały tydzień tylko wstaje po 5 i dzis jestem już mega zdechla.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualny
-
Iza - spokojnie nie denerwuj się i nie myśl tak pesymistycznie. To dobrze też nie wpływa. Może faktycznie jakiś mały krwiaczek się oczyszcza a fasol siedzi wgryziony i rośnie sobie. Odpoczywaj ile możesz, zajmij głowę czymś innym. Poczytaj książkę, posłuchaj muzyki. Zrelaksuj się jakoś 😉.
Dziewczyny mam nadzieję, że na wiosnę wątek zostanie odczarowany. Niech ten rok przyniesie same dobre niespodzianki.
P.s. ja też zawsze mierzyłam w ustach. W szczęśliwym cyklu zmierzyłam jakoś po 8 i miałam 37 z groszem i już mi przez myśl przeszło "ocho, a może w ciąży jestem". Wstawałam do małej i tak samo mierzyłam. Nic nie korygowałam a wykresy wychodziły 😉. -
mother84 wrote:Iza może miałaś/masz jakiegoś krwiaka i on się powoli oczyszcza. Jak coś to wal na IP. Generalnie bierz dupka i teraz odpoczywaj. Musi być dobrze😘
Adele a przypomnij który masz DC bo już się pogubiłam. I kiedy termin@ masz?
My mieliśmy wczoraj zacząć maraton, ale zasnęłam 😂✌️
Dziś i jutro mąż pracuje do 22 to chyba trzeba będzie solidną kawę wypić, żeby go doczekać😂
Dziś mam 19dc a kiedy @ ? Nie wiem.. bo nie wiem kiedy była dokładnie owu... Fazę lutealna mam 13dni. Owu była od 12-15 DC myślę ale kiedy dokładnie nie wiem... -
Moja koleżanka jest też na początku ciąży i tydzień temu krwawila mówiła,że leciało normalnie jak @... No i się okazało wlasnie,że krwiak. Z ciąża wszytsko ok .
Wiec Iza spokojnie ❤️❤️❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 09:30
-
Lucecita wrote:Hugo
Trzymam kciuki!
Iza
No-spa, magnez, dupek i lez jak najwięcej
Adele
Ja mialam ciągle plamienia w 2 fazie, i różowe i brazowe, wszelakie
Noo ja prócz tych przed @ nie miałam nigdy żadnych. Ty kojarzę miałaś coś nie tak z EndoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 11:20
-
nick nieaktualny