Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
AdelaX wrote:Niech życie zadecyduje za nas 🙈☺️Tylko Jak tu się kurde wyłączyć 🤔
Adele czy miałaś jeszcze to plamienie czy ustąpiło? Plamienie implantacyjne trwa 1-2 dni. Ciekawe hm..
Tak ... Dalej mam różowy śluz przy podcieraniu... -
Chyba plamienie w trakcie implantacji nie zdarza się często .. jest wtedy kiedy naruszy się ścianki przy zagnieżdżaniu.. z tego co wiem.. więc raczej nie liczę,że miałabym coś takiego.. bardziej się martwię czy to nie po prostu za niski prog.. choć nie miałam z nim po owu problemu nigdy. Tylko przed @ 2-3 dni plamie jak pewnie zaczyna spadać .. mogłabym iść go zbadać ale nawet nie wiem kiedy bo nie wiem ile dpo jestem dokladnie
-
Adele a w tym cyklu termometr poszedł w kąt?
Ja mam nerwa 😂M już nie może słuchać mojego narzekania. Haha cieszy się że od wtorku go nie ma prawie dwa tyg 🙈😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 20:15
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Hugo mialam nie mierzyc ale to jak nałóg... Hehe mierzyłam co któryś dzien i bez sensu bo nie wiele mi to mówi..tyle tylko,że od 13dc poszła już temp do góry a mi się wydawało,że miałam owu 15dc więc wszystko bez sensu i nie wiem w końcu kiedy była a dziś mam 18dc
-
Ja tam mierze i wieczorem i wiem kiedy @ się zbliża przed owu też temp mam poniżej 37 wieczorem. Po owu 37.5.nawet. Ale to wieczorem. Rano nie Mam mocy. Dziś się najadlam. Obiad w pracy jadłam i mi niedobrze było. Teraz też mi niedobrze 🤣 dawno nie zarlam 😅😂😂😂 masakra heh
Adele oczywiście też trzymam.kciiki żeby to plamionko znaczyło coś dobregoSyn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Adele no plamienie implantacyjne często się nie zdarza, ale ja np.w pierwszej ciąży nie miałam, a w drugiej było 😊także wiesz...nie ma reguły 😜
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Adele27 śluz zabarwiony krwią, taki jasnoróżowy oznacza z reguły owulację, może wystąpić 3dni przed, w trakcie lub 3dni po owulce. Ja mam z reguły 3dni przed owulką a koleżanka 3dni po owulce więc co kobieta to inaczej Jeśli podejrzewasz, że owulkę miałaś w 13dc to śluz raczej nie dotyczy owulki ale na implantacje tez ciut wcześnie ale cholera wie, każda kobieta inaczej reaguje wiec może to jest to. W każdym bądź razie jeśli to jest tylko zabarwiony śluz w małej ilości to nie masz się czym martwić a wręcz przeciwnie to oznacza, że narządy rozrodcze pracują. Jesli natomiast wydaje Ci się, że to wieksze plamienie to może być niedobór progesteronuStarania o drugie dziecko
-
Widzę, że trafiłam tu w dobrym momencie tematu.
Staramy się o drugiego malucha od końca listopada jak narazie bez skutecznie. O pierwszego staraliśmy się 9 mies i myślałam, że chociaż tym razem pójdzie nam szybciej. No niestety, a ja do cierpliwych nie należę.
W tym cyklu niby owulkę miałam 19.03, później temperatura ładnie rosła nagle jednorazowo spadła znów wskoczyła wyżej i dostałam plamienie w poniedziałek. Jasnoróżowe, nie za dużo go. Pobolewał przy tym delikatnie brzuch jakby ktoś wsadził mi do środka balonik i pompował. W poniedziałek miałam je do południa, we wtorek i środę wieczorami. Dziś do tej pory czysto. Dziś też test negatywny. Temperatury nawet nie mierzę w tym tygodniu bo z małym księciem są teraz ciężkie noce i byłyby za duże wahania.
Nie mam pojęcia co to nawet mogło być jeśli nie implantacja?
Ja niestety z tych co szybko się napalają, a później jak przychodzi okres to beczą po cichu
-
Adele27 wrote:Noo KAL podziel się skąd to pozytywne nastawienie ? 😋
Hmmm sama nie wiem jakoś tak ten cykl jest inny niż zwykle i przytulasybyly jakieś niewymuszane i ogólnie chyba wiosna haha okaże się w niedzielę...AdelaX lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
Widzę, że nie tylko ja chodziłam wczoraj wkurzona.
KAL wrote:Hmmm sama nie wiem jakoś tak ten cykl jest inny niż zwykle i przytulasybyly jakieś niewymuszane i ogólnie chyba wiosna haha okaże się w niedzielę...
KAL dokładnie to samo mogłabym napisać o moim cyklu. I się udało. Trzymam kciuki!
Adele, Hugo, pap, Pola i wszystkie pozostałe - też trzymam kciuki. Oby to była taka zbiorowa ciąża
pola89 lubi tę wiadomość
-
Żeby to tak u nas działało. Bo nie ma przytylasow wymuszonych i nie było . 🤔😑 A i tak nic z tego 😂🤷♀️ hahah dziś podły humor ciąg dalszy 🙈
Miłego dnia dziewuszki ✌️Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Hej u mnie z rana przy podcieraniu nic ale zbadalam szyjkę no i jest śluz podbarwiony na różowo...wygląda to tak jak mi się zawsze @ rozkręca ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 07:06