Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Byłam na becie poniżej 2. Czyli nic z tego. Chociaż dałabym sobie rękę uciąć ze to juz. Babka w labo mówiła mi ze za wcześnie, jak ja mam jeszcze 9 dni do okresu. W dzień planowanej @ pójdę powtórzyć wynik. Brzuch nadal boli, śluz biały glutowaty. ZwariujeLauren
11cs
Syn 2014 🥰 -
Lauren
Dla pocieszenia mi wyszła beta równa 2,17 10 dni po owulacji (4-5 dni przed okresem), a za 2 dni wynosiła już prawie 30Lauren lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Dzięki Pola, to pocieszające bardzo. Poczekam do 20-stego nie chce już latać po tych laboratoriach. Wytrzymam a co cię skłoniło żeby zrobić bete drugi raz? U mnie poniżej 2 :/u ciebie powyżej dlatego może miałaś cień szansyLauren
11cs
Syn 2014 🥰 -
Lauren wrote:Dzięki Pola, to pocieszające bardzo. Poczekam do 20-stego nie chce już latać po tych laboratoriach. Wytrzymam a co cię skłoniło żeby zrobić bete drugi raz? U mnie poniżej 2 :/u ciebie powyżej dlatego może miałaś cień szansy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2019, 17:10
Lauren lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Z moich wylicZen, temperatury i bólu brzucha stwierdziłam ze to już owu. Nawet przy monitoringach obajawy zgadzały się z dniem wyznaczonym przez lekarza. Postaram się wytrzymać do 20 i wtedy zrobię test sikany. Może już wtedy wyjdzie jeżeli coś jest na rzeczy. Jeżeli to nie ciąża to nie wiem co bo trochę mnie dziwią te objawy nigdy tak nie miałam 😑Lauren
11cs
Syn 2014 🥰 -
nick nieaktualnyAle mialam dzis slaba noc, nie mogłam spać. Wogole wieczorami boli mnie żołądek, jak chodze lub siedze to mnie na wymioty bierze, jak się położę to.miejsca sobie w łóżku znalezc nie moge. Moze przejdzie, mam nadzieje, objawy zaczynają się zmieniać. Wogole powinnam z corka chodzic na rekolekcje, rekolekcje szkolne ale boje sie chodzic bez meza a on w pracy. Moze jutro pójdziemy. A jej nic nie bedzie jak nie pójdzie.
-
Słuchajcie, kupiłam wczoraj dwa termometry. Bo ten mój coś mi się nie podobał. Nie chciał mierzyć, jak zmierzył to było max 36.5 i stwierdziłam, że to niemożliwe. Dziś mierzyłam 3 termometrami i moja temp. 36,6... Moja taka średnia temp to 36,3/36,2. Ale myślałam że po owu skoczy bardziej
W pierwszej ciąży też miałam 36,5,36,6 dopiero 4 dni przed testem zaczęła rosnąć i była tak około 36,8...
Martwię się nawet bardzo się martwię