Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny u mnie w zasadzie dopiero dziś mogę powiedzieć, że rozkręciła się małpa. Wczoraj tylko plamienie lekkie. No nic. Co zrobisz jak nic nie zrobisz. Zaczynam nowy cykl. Aczkolwiek zastanawiamy się czy w tym cyklu się starać, bo w czerwcu wakacje i gdyby coś nie było do końca ok to byśmy nie polecieli, a synek strasznie na ten wyjazd się cieszy. Z drugiej strony tyle nie wychodzi to czemu miałoby wyjść teraz. No zobaczę jak to będzie czy będą seksy czy nie 😁
Właśnie spijam kawę i do pracy. Na szczęście dziś tylko do południa 😎 to zdążę pokupować dzieciom zające itp. zanim małego odbiorę z przedszkola
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Iza to wytrwały ten Twój mąż 🙂
Mother ja tez góra do 13 zamierzam pracować a potem szybkie zakupy może tez jakieś zające lub baranki pokupuje🙂 jakbyś teraz zaskoczyła to nie moglibyście lecieć? W sensie balabys się? Bo w sumie nie wiem czy nie można w ciąży latać?
Przypomjij Kiedy macie wyjazd? -
A ja dzisiaj mamę ogóle wolne 😁 Dziecko już w żłobku, a ja zabieram się zaraz za robotę. Muszę jeszcze kupić Adasiowi jakiś koszyczek, w którym wszystko jest przyklejone 😂 bo inaczej będzie latać wszystko po kościele 😜Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualny
-
Iza pamiętaj, że tylko spokój Cię uratuje. Nie denerwuj się 😘
Adelax my 3 czerwca. Teoretycznie mogłabym lecieć, ale patrząc, że w obu ciążach b.bolal mnie brzuch już od początku i w obu koło 5-6 tyg byłam na IP to pewno bym się trochę bała. No zobaczymy. Najwyżej ten jeden cykl odpuszczę, pomyślę
Widzę, że wszystkie Dzisna pełnych obrotach, zakupy itp. ja co roku sobie powtarzam, że nie będę kupowała na ostatnią chwilę i co?😂
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Lauren tulaski 🤗😘
Iza mi też wczoraj na 6 jajek 4 popękały 😂
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyZapisalam sie wlasnie na prenatalne na 13 maja, z kalkulatora wychodzi 12+2. Tylko moj mąż niezadowolony ze w Łodzi bo nie lubi tam jezdzic i dalej niz do Warszawy ale tam mnie lekarz pokierowal, poza tym wez sie dodzwon gdzies do Warszawy i jeszcze zapisz na jakis konkretny termin.
-
Lauren, współczuję 🤗
Iza, na pewno będziesz spokojniejsza jak wejdziesz w drugi trymestr 🙂
Ja byłam dzisiaj w pracy do 14, potem zakupy i tez nie wiem do czego ręce włożyć. Oczywiście zapomniałam kupić jajek 🙈 Wyślę męża, jak wróci z pracy28 lat, UK
Listopadowa mama 2014
Urodzę w 2020!🙂 - 5cs -
nick nieaktualnyPonad 12 godz.na nogach i brzuch ma nie bolec? Nie mam czym sie chwalic ale my tez musimy cos jesc w swieta i w jakims wzglednym porzadku posiedziec. Nie klade sie w dzien bo lezac mdlosci mi sie nasilaja i reszta dnia zrypana. Usiade co jakis czas przed tv a w kuchni co moge to na siedzaco. Uroki ciąży, jeszcze troche, dam rade.
Wczoraj powiedzielismy córce, chyba sie ucieszyla chociaz do góry nie skakala, pokazalam zdjecie usg, powiedzislam ile dzidzia już ma, mowie ze taka duza fasolka a ona akurat miala kopytka na obiad to stwierdzila ze tski kopytek, juz chciala sluchac serduszka stetoskopem ale to zdecydowanie za wczesnie, i wode mi nalewala, dzis mnie dokarmiala winogronami i w ogóle wszystkiego ciekawa, jak dzidziuś je, czy juz ma uszy. I ona pierwsza ze jedzie z nami dzidzie ogladac jak bedziemy jechac na prenatalne. I nie chce nikomu sie przyznac ze już wie bo twierdzi ze to tajemnica.jangwa_maua lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZania ja nadal sie boje. Straszne emocje mna targaja, znow chwilowo przestalam czytac na fioletowej stronie po starcie jednej z dziewczyn, nie dla mnie to. W swieta zamierzamy powiedziec rodzinie, część wie, a reszcie tez obawiamy sie mowic. Moja tesciowa to juz z miesiac temu chciala wszystkim mowic, ona nie zdaje sobie sprawy ile strat jest na tsk wczesnym etapie, kiedys to kobiety nawet nie wiedzialy ze byly w ciazy.
-
nick nieaktualnyO wszystkie gotuja i sprzataja...
Dlaczego caly internet mam na czarno a napisy biale? P.s. juz wiem-tryb nocny.
Moj fasol wypycha mi brzuch, narazie tylko ja to widze ale juz wiem ze bede misla problem jakie spodnie w święta założyć bo dzinsy mnie cisna, eleganckie byly takie na styk to tez beda ciasne. Cos wymysle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2019, 09:43
-
nick nieaktualny
-
Lauren przykro mi wiem co czujesz.... ja zauważyłam ze mam gorsze samopoczucie jak zrobię test niż czekam na okres bez testowania....
🤗🤗 nie przejmuj się
Iza super ze z fasolka rośnie!
Dziewczyny Wesołych Świat Wielkanocnych oby zająć przyniósł nam w tym roku dwie krechy na teście 🐣🐰🐰🙏🏻🐣AdelaX, mother84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny