Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele27 wrote:Hej .. przeczytałam,że zostałam wywołana 😛
Jakoś przestałam osy wchodzić na forum.. znów zaczęłam czuć przygnebienie,że się nie udaje.. i nawet nie miałam ochoty na nic.. w sumie to już chciałam się poddać ale przyjaciółka mnie namówiła żeby pojechała do Gdańska do lekarza..
No i tak właśnie jutro na 18 jadę.. jeżeli nic nowego się dowiem to kończę starania..
Kochana nie załamuj się, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszłoW końcu się los odwróci i uda nam się, tez mam momenty załamania. Ja osobiście zaczełam sobie ćwiczyć i bardzo mi to pomaga na psychike, po takim treningu czuje się naładowana i z optymizmem patrze na świat a jest ciężko bo siostra w ciąży, sąsiadka w ciąży i ciągle o tym słucham więc naprawdę przeżywam to ale trzymam się
Dzastina lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Ja też wchodzę co chwilę i czekam na wieści od Adele😊
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Sorki kochane,że dopiero teraz... Ale musiałam z mężem przegadać, jakiś obiad zjeść itp. Wyszłam od lekarza o 19.00... człowiek do rany przyłóż na prawdę. No ale jedyne co mi zaproponował to laparoskopia... Eh
-
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:Sorki kochane,że dopiero teraz... Ale musiałam z mężem przegadać, jakiś obiad zjeść itp. Wyszłam od lekarza o 19.00... człowiek do rany przyłóż na prawdę. No ale jedyne co mi zaproponował to laparoskopia... Eh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 20:46
-
U mnie laparo przy pierwszej ciąży też pomogło
wg mnie nic strasznego, a zrobić warto
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualny
-
Kasia 1805 wrote:A Ty nie miałaś jakoś nie tak dawno laparo ? Czy coś mi się pomieszalo? A może to było histero🤔
Miałam hsg tylko. U mnie w mieście żaden nie zaproponowal laparo.. albo mówili że nie widzą takiej potrzeby... -
Adele27 wrote:Miałam hsg tylko. U mnie w mieście żaden nie zaproponowal laparo.. albo mówili że nie widzą takiej potrzeby...
jangwa_maua lubi tę wiadomość