Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele27 wrote:Hej .. przeczytałam,że zostałam wywołana 😛
Jakoś przestałam osy wchodzić na forum.. znów zaczęłam czuć przygnebienie,że się nie udaje.. i nawet nie miałam ochoty na nic.. w sumie to już chciałam się poddać ale przyjaciółka mnie namówiła żeby pojechała do Gdańska do lekarza..
No i tak właśnie jutro na 18 jadę.. jeżeli nic nowego się dowiem to kończę starania..
Kochana nie załamuj się, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło W końcu się los odwróci i uda nam się, tez mam momenty załamania. Ja osobiście zaczełam sobie ćwiczyć i bardzo mi to pomaga na psychike, po takim treningu czuje się naładowana i z optymizmem patrze na świat a jest ciężko bo siostra w ciąży, sąsiadka w ciąży i ciągle o tym słucham więc naprawdę przeżywam to ale trzymam sięDzastina lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Ja też wchodzę co chwilę i czekam na wieści od Adele😊
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Sorki kochane,że dopiero teraz... Ale musiałam z mężem przegadać, jakiś obiad zjeść itp. Wyszłam od lekarza o 19.00... człowiek do rany przyłóż na prawdę. No ale jedyne co mi zaproponował to laparoskopia... Eh
-
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:Sorki kochane,że dopiero teraz... Ale musiałam z mężem przegadać, jakiś obiad zjeść itp. Wyszłam od lekarza o 19.00... człowiek do rany przyłóż na prawdę. No ale jedyne co mi zaproponował to laparoskopia... Eh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 20:46
-
U mnie laparo przy pierwszej ciąży też pomogło wg mnie nic strasznego, a zrobić wartoAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualny
-
Kasia 1805 wrote:A Ty nie miałaś jakoś nie tak dawno laparo ? Czy coś mi się pomieszalo? A może to było histero🤔
Miałam hsg tylko. U mnie w mieście żaden nie zaproponowal laparo.. albo mówili że nie widzą takiej potrzeby... -
Adele27 wrote:Miałam hsg tylko. U mnie w mieście żaden nie zaproponowal laparo.. albo mówili że nie widzą takiej potrzeby...
jangwa_maua lubi tę wiadomość