Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele może warto się zdecydować😘
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
https://mamotoja.pl/stosowanie-kubeczka-menstruacyjnego-a-szansa-na-zajscie-w-ciaze,zanim-zajdziesz-w-ciaze-artykul,26437,r1p1.html?utm_source=facebook&utm_medium=mtj&utm_campaign=fmww190505_16
Zobaczcie co znalazłam 🙈🤣Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Hugo87 wrote:https://mamotoja.pl/stosowanie-kubeczka-menstruacyjnego-a-szansa-na-zajscie-w-ciaze,zanim-zajdziesz-w-ciaze-artykul,26437,r1p1.html?utm_source=facebook&utm_medium=mtj&utm_campaign=fmww190505_16
Zobaczcie co znalazłam 🙈🤣
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Hugo87 wrote:https://mamotoja.pl/stosowanie-kubeczka-menstruacyjnego-a-szansa-na-zajscie-w-ciaze,zanim-zajdziesz-w-ciaze-artykul,26437,r1p1.html?utm_source=facebook&utm_medium=mtj&utm_campaign=fmww190505_16
Zobaczcie co znalazłam 🙈🤣 -
nick nieaktualnyDzis ciezki dzien - 2 ginow. Do pierwszego po zwolnienie i recepte, do drugiego tak na kontrol, bo juz ktorys z kolei mam do niego termin. I najgorsze ze musze meza ciagac bo nie czuje sie na silach prowadzic samochod. Wczoraj mialam "dobry" dzien ale padlam po 20, maz obudzil mnie tylko zebym o 22 lutke wziela.
-
Iza widzisz powinnaś opatentować pomysł 😂😂😂 powodzenia na wizycie😊
Iza34 lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Czytalam o tym kubeczku i mose cos w tym jest ale to dla staraczek bez problemow.
Adele ale tą laparoskopie to na nfz czy u niego w klinice za gruba kase? W ogole co taka laparoskopia moze zdiagnozowac-pewnie endomende i mozna ja usunąc. Przeczysci sie macice to jest szansa.
Ja mam zamiar na pierwszej wizycie u kolejnego gina od nieplodnosci pokzac mu skserowaną karte i jak go wyczuje to mu powiem,ze chcialabym przy ewentualnej iui sprobowac wyhodowac lepsze endo (moze za pomocą estrofemu) i moze zastosowac encorton.. no musze wyprobowac wszystkie dostepne sposoby ale to tez zalezy jaki bedzie ten gin dobrze wiecie,ze potrafia byc paskudni szczegolnie na nfz bo jeszcze prywatnie za kase to w miare sluchają.Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Adele najlepsza byłaby laparo z histero Odrazu żeby i macice i jajowody jajniki przydatki sprawdzili z zewnątrz a macice od środka. U nas hajdasz wysyła do szpitala na NFZ na Unii lubelskiej. Już o tym pisałam w sumie nie raz. Sama też może na histeroskopie się przejdę po wakacjach. Ginka mnie też może wysłać albo do niego się udam znowuSyn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualnyevs6 wrote:Iza to powodzenia na wizytych ✊
Juz po jednej. Wkurzyl mnie lekarz bo doczepil sie ze magnez mi w szpitalu podawali a on dziala dopiero od 5 mies., ze szpital nie ten wybralam i ze powtornie robili niektore badania zamiast zajrzec do karty ciąży a nie zrobili badan na HIV. No przepraszam bardzo, to on mnie prowadzi i to on powinien zlecic i nie po to poszlam do szpitala zeby badania na hiv robic. Wogole jak czytam to mam pelen minimalizm w badaniach. Zobaczymy co dzis ten drugi powie. -
nick nieaktualny
-
Ignissa wrote:Widać, widać[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
evs6 wrote:Iza to powodzenia na wizytych ✊[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 wrote:Jak dla mnie to test ujemny. To że widać jakiś ślad to jest normalne bo tak kreska jest w teście ale żeby pokazywała ciąże to musi być przynajmniej trochę widoczna a tutaj taka nie jest... Sorki ale nie wiem po co dziewczyny robią ci nadzieję... Lepiej się już mile zaskoczyć . A który to dc w ogóle i kiedy termin miesiączki?
Po Twoich wpisach widzę, że jesteś osobą z bardzo pesymistycznym nastawieniem, a do tego chcesz tym pesymizmem zarazić inne dziewczyny....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 13:08
Ignissa lubi tę wiadomość
-
Girl25 wrote:Jak dla mnie to test ujemny. To że widać jakiś ślad to jest normalne bo tak kreska jest w teście ale żeby pokazywała ciąże to musi być przynajmniej trochę widoczna a tutaj taka nie jest... Sorki ale nie wiem po co dziewczyny robią ci nadzieję... Lepiej się już mile zaskoczyć . A który to dc w ogóle i kiedy termin miesiączki?
Kasia 1805 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Ignissa wrote:Jesli test jest ujemny, to nie ma żadnej kreski. Sorry ale tyle ujemnych testów w zyciu zrobiłam, że wiem jak wyglądają. Jesli jest choć cień 2 kreski, to znaczy, ze do zaplodnienia doszlo. Może to oczywiście byc ciąża biochemiczna ale tego testem nie sprawdzisz.
Moje ujemne testy zawsze były nieskazitelnie białe. A jak coś tam majaczylo to zawsze był wtedy pozytywny.Ignissa lubi tę wiadomość