Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele27 wrote:Hej .. przeczytałam,że zostałam wywołana 😛
Jakoś przestałam osy wchodzić na forum.. znów zaczęłam czuć przygnebienie,że się nie udaje.. i nawet nie miałam ochoty na nic.. w sumie to już chciałam się poddać ale przyjaciółka mnie namówiła żeby pojechała do Gdańska do lekarza..
No i tak właśnie jutro na 18 jadę.. jeżeli nic nowego się dowiem to kończę starania..
-
nick nieaktualnyMoj jak moj, ale podobno bardzo dobrzy tez sa bonifaci. Trzeba poszukac w necie, popytac, poczytac. Ja jak czytalam to u mnie najblizej do Lodzi badz troche dalej do lublina, sa tacy zakonnicy co tez o nic nie pytaja tylko spojrza na czlowieka i wiedza co komu dolega.
Nie wiem czy w blad nie wprowadzam, poszperam w necie bo chyba zle napisalam, czy to byli benedyktyni czy bonifaci. Znajdę i napisze jeszcze dla pewnosci.
O tym zielarzu czytałam kiedys. https://www.archidiecezja.lodz.pl/2018/02/rozmowa-nim-pomaga-o-bonifraterskim-zielarzu/Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 22:17
-
Kasia 1805 wrote:Adel a nie chcesz wypróbować tego zielarza u którego była Iza?
O losie to jeszcze dalej.. gdyby był bliżej to może i tak 😛 ale jutrzejsza 3h droga w jedną stronę mnie już dobija.. -
nick nieaktualnyAdele probuj wsxystkiego bo wiem ze ci zalezy. Wiadomo ze najpierw człowiek szuka pomocy w medycynie. Mi kiedys jeden laryngolog homeopata radiesteta powiedzial ze my nie bedziemy miec drugiego dziecka bo mamy ta samą biegunowosc i moja komorka i meza plemnik sie odpychaja niczym magnesy, ze trzeba to zmienic i sie uda zajsc. Pozniej czytalam ze odpowiednio dobrane zioła tez maja moc zmiany polaryzacji. Moze i sa to glupoty ale jak lekarze rozkladaja rece to moze warto znalezc dobrego szamana. Kurczę, no nie namawiam bo ciort wie co u nas pomoglo ale juz od dawna mialam ochote isc do tego zielarza albo jakiegos bioenergoterapeuty, albo chociaz sprobowac znalezc radiestete ktory przyjedzie do domu i sprawdzi czy nie spimy na zyle wodnej bo to tez podobno ma duzy wplyw na nasze zdrowie. To wszystko zalezy od wiary. A idac droga wiary chrzescijanskiej cuda czyni nowenna pompejska. Chyba nawet tu na ovu jest wątek o tej nowennie.
-
Adele
Powodzenia na wizycie! Nowe spojrzenie potrafi wiele pomóc 😘Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Adele27 wrote:O losie to jeszcze dalej.. gdyby był bliżej to może i tak 😛 ale jutrzejsza 3h droga w jedną stronę mnie już dobija..
O tym zielarzu od Izy to chciałam wspomnieć znajomym, ale niestety nie zdążyłam bo on miał przed świętami wypadek, potem leżał 3 tygodnie w śpiączce i w drugi dzień świąt umarł 😢😢😢 Wspaniały człowiek, byłby super tatą, tak jak i Ty jeszcze będziesz znowu mamą 😉💪
-
Adele trzymam ogromnie kciuki😘😘😘 czekamy na wieści co tam Ci powiedział, więc odezwij się po wizycie. A to jakiś lekarz prywatny czy klinika?
Ja jeśli chodzi o zielarzy to nie mówię, że nie wierzę,bo myślę, że zioła naprawdę mogą pomóc na wiele dolegliwości. Ale akurat w przypadku Izy myślę, że to nie zioła, bo moim zdaniem za krótko jeszcze je brała no, ale tego się nigdy nie dowiemy co sprawiło, że Iza po tylu latach zaszła 😊grunt, że zaszła 😉
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny