Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie propozycja lekarza co do ivf to nie przez nasze wyniki bo te mamy dobre tylko przez brak przyczyny. Wg tego gina iui jest nieskuteczna.po przemysleniu wizyty mowie wprost-facetowi sie nie chcialo lierowac mnie na iui bo ivf to dla nich kasa. On powiedzial zeby przemyslec to ivf. Ja juz wiem na 99,9% ze nie chce in vitro przede wszystkim ze wzgledow finansowych obecnie.Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
Ech PAP to mega słabo.. Przecież skoro jest na NFZ To ich zasranym obowiązkiem jest zaproponować. Nie z ich kieszeni to idzie.. A metoda jak metoda. Ivf też nie daje pewności że będzie ciąża a ile kosztuje
Słaby lekarzSyn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Pap masakracja ten lekarz. No nic. Ja tam szczerze mówiąc dalej wierzę, że zajdziesz naturalnie i tego Ci z całego serca życzę 😘
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Pap
No beznadziejny ten lekarz Najlepiej od raz ivf, no ma co próbować, bo i tak się nie uda, tak? Trzeba było mu może powiedzieć parę gorzkich słów? Chociaż może szkoda strzępić język na takiegoAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Pap ehhh...jak to wszystko zależy od lekarza na jakiego trafimy... A ty byłaś/jestes na jakiś lekach ? Czy tylko Clo?
Ja jestem ciekawa czy ten zestaw co mi gin przepisała pomoże.. ale to dopiero od sierpnia niestety mogę zacząć.. więc jeszcze 2 cykle luzu -
PAP aż tak..? Kurczę ja tam poszłam ale już ze skierowaniem na inseminacje i nic nie mówili ze lepiej invitro czy coś w tym stylu.. ja Ci mówię nie patrz na dni płodne, faktycznie jeśli poczujesz się lepiej poćwicz i na trochę zapomnij, skup się na sobie 🌹🌷❤️
-
nick nieaktualnyAle ten maluszek wysysa ze mnie energie. Ciagle bym spala a jeszcze taki deszcz lał, tak mnie zmoglo, wstałam z rozsadku na kolacje i najchetniej znow bym poszla spac. A mialam prasowac 😥
A jaki mialam sen- tesciowa przyszla do mnie z mopem ze chce mi podlogi pomyc 😂. W realu niedoczekanie moje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2019, 19:00
-
Hahaha Iza nie bez powodu mówi się, że sny się czyta odwrotnie 😂
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Adele teraz lykam ostatni trzeci cykl dupka. W ulotce napisane,ze 3cykle pomagają na plamienia. Zobaczymy. Poki co naprawde przestaje myslec o staraniach. Moze za jakis czas zdecyduje sie na iui prywatnie? Nie wiem.zobaczy sie.Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Pap progesteron to nam pomoże co najwyżej utrzymać ciążę ale niestety nie zajść.. też teraz dostałam dupka. Nigdy go nie brałam . W ogole nic nie brałam co mi przepisała
-
Ja tez mysle,ze steryd mogl by pomoc. Ale na razie ta wczorajsza wizyta dala mi po glowie. Troche wczoraj sie wkurzylam na koniec dnia,ze nie chcial w ogole probowac iui ale z drugiej strony str mial troche racji. No co takiego mose stac na przeszkodzie skoro mam juz dziecko.od teraz przez wakacje przestaje myslec. Nie wiem jak bedzie dalejSzymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Moooze wroce na iui za kase?tamtego doktora znali wczoraj (i pielegniarka robiaca wywiad i gonekolog wiec pewnie razem pracowali). Mysle ze tego gina prywatnego namowila bym na steryd. Dal by mi dla swietego spokoju 😂Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
A też swoją drogą, że też ci lekarze sami nie próbują innych rzeczy. No jakiś schemat powinien być. Po kolei jedziemy z tym lekiem jak nie daje rady to następny a nie ręce rozkładają i tylko na in vitro wysyłają.
Iza ale marudzisz bierz książkę i leż, odpoczywaj póki możesz. -
U mnie już plamienie wrrr z chęcią zaczęła bym już stymulacje w tym cyklu ale kurde no nie dam rady w tym miesiącu pojechać 2 razy do Gdańska... 😞 Ehh więc muszę cierpliwie czekać do sierpnia..