Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia 1805 wrote:Nom, ja ogólnie lubię pielic, ale teraz mogę tylko jak młodszy śpi 😉 W domu robię wszystko tak jak i przed ciążą, jedynie nie pamagalam wnosić paczek z meblami, ale składania już nie odpuscilam bo uwielbiam 😁 Ale brzuch też czasami boli, wtedy więcej odpoczywam. Ja płeć chciałbym znać w miarę wcześnie bo o ile dla chłopca rzeczy mam to dla dziewczyny zero. Siostry większość już posprzedawaly.
Ja praktycznie nic nie robie. I ubolewam bo mam juz brudno w domu. Ograniczam sie do zrobienia obiadu. Co jakis czas odkurze. Dzis nospy nie wzielam to juz mam w podbrzuszu kamien, zaczyna bolec i ciagnac. Taki urok tej ciąży. No nic, u mnie jeszcze jakieś 25 tyg. Dam rade. I tak jest juz lepiej z samopoczuciem.Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
Iza34 wrote:Ja praktycznie nic nie robie. I ubolewam bo mam juz brudno w domu. Ograniczam sie do zrobienia obiadu. Co jakis czas odkurze. Dzis nospy nie wzielam to juz mam w podbrzuszu kamien, zaczyna bolec i ciagnac. Taki urok tej ciąży. No nic, u mnie jeszcze jakieś 25 tyg. Dam rade. I tak jest juz lepiej z samopoczuciem.
-
jangwa_maua wrote:Ja też chciałam dwie dziewczyny. I jak miałabym być w 3 ciąży to też chciałabym dziewczynkę. Jednak wiadomo zdrowe dziecko to najważniejsze 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2019, 10:14
-
nick nieaktualnyKasia 1805 wrote:Ja w poprzedniej mniej robiłam bo strasznie mi spadało ciśnienie i co chwilę musiałam się położyć. Do tego bóle w prawej pachwinie. Teraz narazie cisza, nawet cycki jeszcze ani drgnely 😁
Ja sie przekonalam na wlasnej skórze-kazda ciaza jest inna. W pierwszej robilam wszystko , teraz prawie nic. -
Iza34 wrote:Ja sie przekonalam na wlasnej skórze-kazda ciaza jest inna. W pierwszej robilam wszystko , teraz prawie nic.
-
nick nieaktualnyKasia 1805 wrote:Jak spojrzałam na nasze suwaczki to jesteś o równo 7 tygodni dalej ode mnie 😉 a w pierwszej ciąży to ja też mogłam po drzewach skakać 🙂
A wg usg (kto by nie robil) to ciaza jest starsza aż o 1 dzien. Termin porodu na dzien urodzin chrzesnicy mojego męża. -
nick nieaktualny
-
Mi było totalnie obojętne przy drugim dziecku. Ale nie powiem jeśli 3 będzie to chciałabym syna (oczywiście zdrowie najważniejsze).
Mnie też nie bolały przy duphastonie. -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
Zaglądam tu do Was ale nie ma chwili na pisanie...
Mother co u Ciebie? Jak staranka? Z tego co pamietam to jakoś w czerwcu na wakacje jedziesz to się przynajmniej oderwiesz od obserwacji cyklu
Iza dobrze, ze u Ciebie wszystko Ok;)
Pola, Adelax jak u Was?
U mnie już 10 tydzień idzie a brzuch jak w 5 mcu przy pierwszym
A jeśli chodzi o płeć, to ja sobie postanowiłam przy staraniach jak nam tak nie wychodziło ze płeć nie ma znaczenia, najważniejsze zdrówko!
Udanego weekendu kochane, zapowiada się piękna pogodamother84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvs z wielkoscia brzucha mam tak samo. Taki brzuch jak mam to mialam w 6 mies.
Sukces-upieklam dzis 2 ciasta, jedno na szkolny piknik. Dalam rade ale odpocząć po tym musialam.
Pap to mnie ubije ze tyle dni a ja jej foty brzucha nie wrzucilam. No samej to mi ciezko zdjecie zrobic, "kijaszka" nie mam a mąż nieczasowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2019, 21:46
-
Mnie też przy dupku nie bolały piersi
Evs cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze tak, my ruszamy w pn już. Jutro jeszcze na weekend do rodziców na grilla itp. powiem Wam, że ja 14 DC a już chyba po owulce, bo szczyt śluzu był, a piersi zaczęły od wczoraj boleć. Starania były, ale jakoś ostatnio sobie odpuściłam. Tzn. robimy kiedy trzeba, ale już się nie nastawiam na jakiś sukces. Trochę odpuściłam. Trudno najwyżej się nie uda. Zapowiada się ładna pogoda zatem życzę udanego weekendu wszystkim 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2019, 23:07
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyMy dzis w domku a jutro wybieramy sie na piknik rodzinny kolo szkoly, corka tak napalona tym piknikiem jak nigdy, rzadko kiedy chce chodzic na takie imprezy, ale pewnie pani w szkole dobrze ich nastawila. I córka juz o przyszlym roku o tym pikniku mysli bo juz powiedziala ze za rok to bedziemy musieli dzidziusia w wozku zabrac, milo jest takie pozytywne rzeczy slyszec.