Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIza34 wrote:My dzis w domku a jutro wybieramy sie na piknik rodzinny kolo szkoly, corka tak napalona tym piknikiem jak nigdy, rzadko kiedy chce chodzic na takie imprezy, ale pewnie pani w szkole dobrze ich nastawila. I córka juz o przyszlym roku o tym pikniku mysli bo juz powiedziala ze za rok to bedziemy musieli dzidziusia w wozku zabrac, milo jest takie pozytywne rzeczy slyszec.
-
mother84 wrote:Mnie też przy dupku nie bolały piersi
Evs cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze tak, my ruszamy w pn już. Jutro jeszcze na weekend do rodziców na grilla itp. powiem Wam, że ja 14 DC a już chyba po owulce, bo szczyt śluzu był, a piersi zaczęły od wczoraj boleć. Starania były, ale jakoś ostatnio sobie odpuściłam. Tzn. robimy kiedy trzeba, ale już się nie nastawiam na jakiś sukces. Trochę odpuściłam. Trudno najwyżej się nie uda. Zapowiada się ładna pogoda zatem życzę udanego weekendu wszystkim 😘2010 synuś ❤
2016 poronienie 7tydz
2019 marzec poronienie 7t -
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Ja sie przekonalam na wlasnej skórze-kazda ciaza jest inna. W pierwszej robilam wszystko , teraz prawie nic.
My mamy parke i się cieszymy, więcej nie planujemycórka- 2011
syn- 2019 -
ALEKSANDRA wrote:Mother czyli po owulacji tez Cie piersi bolą?Ja tak nigdy nie mialam i dlatego myslalam ze to moze od duphastonu🙈
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emrica wiem jakie to ciężkie, tymbardziej kiedy nie wiesz czemu się nie udaje. Ale nie poddawaj się jeszcze, jak lekarz chce pobserwowac teraz cykl to daj szansę. Nie trać nadziei 😘
My właśnie wstajemy i ruszamy na lotnisko. za tydzień tu wpadam i życzę sobie zobaczyć jakiś pozytywny test albo kilka 😊 buziaki kochane😘Iza34, AdelaX, Kasia 1805, Emrica, jangwa_maua lubią tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Emrica wrote:U mnie spadek totalny formy, załamka. Bo juz 30 miesiecy starań i nic. Ostatnio znow powtorzylam badania hormonalne lekarz stwierdzil ze idealne na ciaze. Laparo idealnie drozne. Histero ok. Przy pierwszej ciazy pomogla histero z laparo. Odrazu bylam po w ciazy. A teraz nic. Czas ucieka. Starania nas dobijaja. Ja emocjonalnie juz na totalnym dołku. Lekarz chce jeszcze obserwowac cykl dac szanse.
Hej badalas amh ja mam wszystkie wyniki dobre oprócz niestety amh i tu u mnie jest problemStarania od 2015 r.
Jajniki drożne
Niskie amh
Menopur, mensinorm,ovitrelle, clo teraz 3 ostatni z letrozolem -
mother84 wrote:Emrica wiem jakie to ciężkie, tymbardziej kiedy nie wiesz czemu się nie udaje. Ale nie poddawaj się jeszcze, jak lekarz chce pobserwowac teraz cykl to daj szansę. Nie trać nadziei 😘
My właśnie wstajemy i ruszamy na lotnisko. za tydzień tu wpadam i życzę sobie zobaczyć jakiś pozytywny test albo kilka 😊 buziaki kochane😘