Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasia 1805 wrote:Ej ja zdążyłam, tylko że ja miałam jeszcze 3m-ce urlopu wypoczynkowego bo mi się uzbierało 😁
Więc zobaczymy..
A musiałaś dostać okres by zajść w ciążę? Nie udawało się wcześniej? -
PLPaulina wrote:No u mnie lepiej. Bo idę na 6msc wychowawczego jeszcze..
Więc zobaczymy..
A musiałaś dostać okres by zajść w ciążę? Nie udawało się wcześniej?
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Sam z siebie okres przyszedł czy przestałas karmić?
-
nick nieaktualnyKasia 1805 wrote:Ło matko jaki już duży 🙂 to będzie druga córeczka? 😉
No duzy, nawet bardzo i mnie to przeraza bo jaka ja bede na jesieni. Ale dziecko rosnie książkowo, ja tez jesli chodzi o wage, obserwuje sie czy nie mam obrzekow. Poprostu tak mi sie wylozyl. A co bedzie, jaka plec to nie wiem. Mam dzis trudny dzień. -
Iza34 wrote:No duzy, nawet bardzo i mnie to przeraza bo jaka ja bede na jesieni. Ale dziecko rosnie książkowo, ja tez jesli chodzi o wage, obserwuje sie czy nie mam obrzekow. Poprostu tak mi sie wylozyl. A co bedzie, jaka plec to nie wiem. Mam dzis trudny dzień.
Iza34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia 1805 wrote:Będziesz wyglądać pięknie 😉 A ja patrzę na kształt brzucha i jakoś tak mi na dziewczynkę wygląda. U mnie w obu ciazach to od samego początku do końca był niziutko i taki czubaty, że od razu było widać że tam chłopak siedzi 😉
U mnie babcia i teściowa wrozyly chłopca..
Bo brzuch nisko, brak wymiotów, pięknie wyglądałam. 🤔 I -
PLPaulina wrote:Nie wierzę w tę bzdury. 😊
U mnie babcia i teściowa wrozyly chłopca..
Bo brzuch nisko, brak wymiotów, pięknie wyglądałam. 🤔 I
-
nick nieaktualnyKasia 1805 wrote:Będziesz wyglądać pięknie 😉 A ja patrzę na kształt brzucha i jakoś tak mi na dziewczynkę wygląda. U mnie w obu ciazach to od samego początku do końca był niziutko i taki czubaty, że od razu było widać że tam chłopak siedzi 😉
No tak wlasnie idzie do gory, piersi duze ciagna w dół i chyba dlatego jeszcze czasami mnie muli bo mi uciska na zoladek. Ale ksztalt to chyba zawdziecza sadelku przedciazowemu. A moj mąż jaki zachwycony moim brzuchem 😊 Mi dzis snila sie dziewczynka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 16:56
Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, mogę do Was dołączyć? Od następnego cyklu zaczynam starania o drugiego dzidziusia, mam już córeczkę z kwietnia 2018 i uważam,że 2 lata różnicy wieku między dzieciakami to w sam raz. Mam 33 lata
Kasia 1805, Dzastina, PLPaulina lubią tę wiadomość
-
Hortensja wrote:Hej dziewczyny, mogę do Was dołączyć? Od następnego cyklu zaczynam starania o drugiego dzidziusia, mam już córeczkę z kwietnia 2018 i uważam,że 2 lata różnicy wieku między dzieciakami to w sam raz. Mam 33 lata
Hortensja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:A mialas powrot mdłości? Bo mnie znow mecza od kilku dni i okropnie zmeczona i spiaca jestem.
-
nick nieaktualnyKasia musze cię niestety zmartwic ale te mdlosci to jeszcze trochę cie pomecza. U mnie juz bylo lepiej a teraz powrot do tego stopnia ze dzis z rana mialam spotkanie z porcelana, zapach mi niepodpasowal. Ale na ogół 2 trymestr juz bez atrakcji, przynajmniej czesc dziewczyn tak twierdzi. Podobno dobrze dziala Mammarin, taki lek na mdłości w ciazy.
-
nick nieaktualny