Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dawno nie pisałam, bo miałam doła, wszyscy wokół mnie w ciąży i myślałam, że już się wyleczyłam z tej chorej zazdrości ale niestety taka informacja mnie dobija a w ciągu tygodnia dowiedziałam sie o 4ciążach, także mocno to przeżywam.
Ale piszę z inną sprawą, dostałam w sobote okres, normalny tak jak zawsze, obfity i bardzo bolesny, wczoraj ból był nie do zniesienia a okres skąpy, jedna podpaska przez cały dzień spokojnie by mi wystarczyła, dzisiaj ból nadal się utrzymuje co jest dziwne bo nigdy tak długo mnie nie bolało a okresu tak jakby nie było, podpaska ledwo przybrudzona, spokojnie wkładka by mi wystarczyła a to dopiero 3dzień gdzie u mnie okres trwa 4-5dni. Cholernie się martwię bo od soboty jadę cały czas na przeciwbólowych, ból odczuwam taki jak po cesarce, normalnie nie mogę się wyprostowac tylko chodze półzgięta i okres skąpy. Cholera nie zniosę już kolejnych wizyt u lekarzy Antybiotyk mógłby mieć wpływ na bolesność i skąpość okresu, skończyłam go brać dwa dni przed okresem?
Starania o drugie dziecko -
Tak dokladnie ...jak mi sie przykro zrobilo jak w sobote kuzybka na weselu do mnie a wy kiedy drugie robilibyscie bo cos tam costam..siostry maja takie male po pol roczku..tylko mi sie przykro zrobilo bo sie staramy..po co ci ludzie tak wyskakuja ..wszyscy mysla ze to tak chop siup zrobic dziecko niepatrza ze ktos moze moec problemy 😴
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2019, 15:53
-
nick nieaktualnyAndii wrote:Dziewczyny dawno nie pisałam, bo miałam doła, wszyscy wokół mnie w ciąży i myślałam, że już się wyleczyłam z tej chorej zazdrości ale niestety taka informacja mnie dobija a w ciągu tygodnia dowiedziałam sie o 4ciążach, także mocno to przeżywam.
Ale piszę z inną sprawą, dostałam w sobote okres, normalny tak jak zawsze, obfity i bardzo bolesny, wczoraj ból był nie do zniesienia a okres skąpy, jedna podpaska przez cały dzień spokojnie by mi wystarczyła, dzisiaj ból nadal się utrzymuje co jest dziwne bo nigdy tak długo mnie nie bolało a okresu tak jakby nie było, podpaska ledwo przybrudzona, spokojnie wkładka by mi wystarczyła a to dopiero 3dzień gdzie u mnie okres trwa 4-5dni. Cholernie się martwię bo od soboty jadę cały czas na przeciwbólowych, ból odczuwam taki jak po cesarce, normalnie nie mogę się wyprostowac tylko chodze półzgięta i okres skąpy. Cholera nie zniosę już kolejnych wizyt u lekarzy Antybiotyk mógłby mieć wpływ na bolesność i skąpość okresu, skończyłam go brać dwa dni przed okresem?
Andii ja nie pomoge, nie doradze. Nie mam pojecia dlaczego masz takie bóle. Ja przerabialam różne bole, nawet silne przed @ ale nie w czasie @. Wiem ze masz juz dosc lekarzy ale ja bym proponowala ci isc nawet teraz gdy boli, predzej sie coś wyjasni. -
Lucecita wrote:Adele
Luteina i ogolnie progesteron "zasuszaja" trochę ogniska endo
A widzisz nie słyszałam o tym .. to może faktycznie w tym jest problem od tylu lat... Pewnie po tych stymulacjach gin mi zaproponuje laporo.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:A ja nie mając okresu jeszcze przy kp. Postanowiłam aaa tak dla zasady zrobić test ciążowy.. Biel. 😑
-
Dzastina wrote:Ja tez zrobilam 27 dc biel co cirkawe test ovu pozytywny a ja mam.mega objawy okresowe na dniach malpa przyjdzie 😐juz niemam pomyslu na nowy cykl zeby sie udalo ...chyba bede codziennie 💛jak to robilam przy pietwszej ciazy😯
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPap specjalnie dla ciebie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8efe952a9fce.jpg
Na zdjeciu wydaje sie większy, no i mam pod spodem leginsy ciazowe. Ale ten moj brzuszysko wiekszy niz w 6 mies.w pierwszej ciąży. A dodam jeszcze ze po wadze to tylko 1,5kg od wagi sprzed ciąży, w ciazy schudlam z 0,5kg czyli jest tak +2kg.
Wam wszystkim zycze takich brzuchow.PLPaulina, jangwa_maua, Emrica, evs6, mother84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Pap specjalnie dla ciebie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8efe952a9fce.jpg
Na zdjeciu wydaje sie większy, no i mam pod spodem leginsy ciazowe. Ale ten moj brzuszysko wiekszy niz w 6 mies.w pierwszej ciąży. A dodam jeszcze ze po wadze to tylko 1,5kg od wagi sprzed ciąży, w ciazy schudlam z 0,5kg czyli jest tak +2kg.
Wam wszystkim zycze takich brzuchow.
-
nick nieaktualny