Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele27 wrote:magdis
Mój jak wyjeżdzał to też tak było poza tym mój mąż jest sportowcem ogólnie prowadzi bardzo aktywny tryb życia praktycznie 6 dni w tygodniu ma treningi co niby powinno być na plus ale zmęczenie też daję o sobie znać niestetysyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
A mój raz chce raz nie chce więc to różnie bywa . Dlatego ja działam,a on pewno jak ciąża będzie to przyjmie do wiadomości. Mój teraz też wyjeżdża i mam nadzieję teraz na powitanie gorące xD no i modlę się żeby owu była dopiero przede mną. Niedziela - poniedziałek by było idealnie. Ale.już powoli oswajam się z porażką w tym cyklu.
-
majamia
Jest trenerem personalnym,siłownia,siłownia i siłownia. Do tego walki na macie
jangwa_maua
Rozumiem Cię...starania przy wyjazdach są ciężkie. Też pół roku przytulania były tylko w weekend co nie zawsze się pokrywały z dniami płodnymi niestety
-
Mój w zeszłym roku zmienił na szczęście pracę.
Pracował dla TV w terenie na telefon. I często było tak, że dzwonili i on już teraz natychmiast musiał jechać np na tydzień albo i dłużej. Śmiejemy się, że młody jest z niepokalanego poczęcia...
Co do świadomości dni płodnych to ja mu mówić nie muszę bo on sam jak go atakuję pyta się jakie dziś mamy szanse
Niech ta temperatura zostanie w górze... -
Domis
To trzymam kciuki żeby dał radę hehehe a wyniki odrazu czy jak ? podchodzicie w tym miesiącu do inseminacji? czy w przyszłym?
Chyba kupie dziś wino i po prostu upiję tego mojego chłopa hahaha chociaż nie wiem czy to nie pogorszy sprawy
-
Adele wyniki po ok 5 dniach... :o ciekawe co wyjdzie :o
A insemka nie w tym, chcemy żeby znajomy załatwił nam kogoś w bocianie
No i musimy miec badania chociaż podstawowe...
Moze przyszły, chyba ze zaciazeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 10:07
TP 21.07.18
-
nick nieaktualny
-
No własnie z nim róznie po alkoholu raz długo i nic a czasem raz dwa więc liczę, że dziś będzie raz dwa hehe
majamia
Tak jest bardzo wysportowany ale początki były cięzkie musiałam sobie wywalczyć miejsce bo sport to jego życie -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny dawno się nie odzywalam bo młody daje ostatnio popalić. Te nieszczęsne zeby nie chcą wylezc chociaż już od kilku dni widać je tuż pod skórą. A Malutki juz nie wie co ze sobą zrobić i ciągle tylko na rączki i na rączki. Noce tez kiepskie ehhh... trzeba to jakoś przeżyć. . Ale dobra wiadomość- zaczęły się dni plodne wiec musze zmolestowac mojego w którym dniu sluzu plodnego macie owulacja? Wczoraj zrobiłam test owu ale wyszedł negatywny
-
katka/85
U każdej kobiety jest pewnie inaczej. U mnie po obserwacji temp zauważyłam, że owulka występuje w ost dniu płodnym a,że mam je przez długi czas to jest to jakoś 7 dnia dni płodnych albo i 9 dnia zależy jak długo trwają