Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja mam śluz płodny 5-6 dni i owulka zwykle tego 5 lu 6.
doła jeszcze złapałam, dowiedziałam się, że koleżanka z pracy z pokoju obok w ciąży- ma też 6 letnią córkę, a jej mąż pracuje za granicą i przyjeżdża do domu co 2-3 msce i im się oczywiście udało... -
Luccecita
ehhhh takie wiadomości potrafia zdołowac wiem cos o tym.. moje 2 kolezanki tez saw ciazy. Fakt z 1 dzieckiem ale sa. Widzisz rzadko sie widza dlatego im wyszlo -
nick nieaktualny
-
No tak, około 6 dni sluzu plodnego to test jeszcze nic nie pokazał jak go zrobiłam w pierwszym głupia ja :d za wcześnie przecież. . Ale już się nie mogę doczekać tej owulki.. ja to jestem w gorącej wodzie kąpana i wszystko bym chciała na juz zaraz... a myślałam że do starań o drugiego bobasa będę już na luzie podchodzic;)
Luccecita widzę ze długo się już starcie i informacje o ciąża ch innych stają się powoli frustrujace ale na pewno doczekasz się i ty.. wszystkie się doczekamy trzeba myśleć pozytywnie
-
Lucci
Ja sie może nie wypowiadam bo wiesz jakie mam nastawienie takie jak Ty
ciągle myślałam uda się uda i teraz mi przeszło na nie uda. Albo na będzie co będzie chociaż w głębi logiczne,że się myśli żeby było... -
Witam Was wszystkie,
Mam pytanie starałam się znaleźć osoby wątek ale niestety wydaje sie ze go jeszcze nie ma.
Staramy sie z mężem o drugiego maluszka od ponad roku przy pierwszym miałam wywoływana owulacje I teraz też jednakże od trzech cykli na okolo 9-12 dni przed miesiączką zaczynają mi sie bardzo dziwne plamienia tzn przez okolo 5 minut dziennie na wkładce mam żywo czerwoną krew I później nic I tak przez 9 -12 dni aż krwawienie zaczyna byc zdecydowanie większe jak przy normalnej miesiączce. Czy któraś z Was miała może coś podobnego?
z gory dziekuje -
Jestem pod stałą opieką ginekologa ale ona sama nie wie co sie dzieje od zawsze wszsytkie badania hormonalne mam ok a brak owulacji, nie regularne cykle.... przyjmowałam przez pare miesięcy Miovarian poniewaz moja ginekolog uważa ze mam PCOS ale Miovarian też nic nie pomagał...
-
nick nieaktualny
-
zakocona wrote:Wredotka, nie dało rady ograniczyć kp po prostu zamiast zakańczać? Czy próbowałaś tak?
Na razie to różnicy kp bez i z ciążą to nie ma Ale trochę się martwię, jak to będzie, jak dostanę brzucha, bo mały w nocy się na mnie ładuje, bo kochamy się karmić pod górkę. I tak też zasypia..
Ograniczyłam, przystawiałam 3 razy na dobę więcej już nie miałam jak ograniczyć No nic, drugie na pewno będę długo karmić!
Tadzio się dostosuje, znajdziecie inną pozycję do karmienia
Ja od wczoraj czuję się, jakbym okres miała dostać, a to jeszcze parę dni. Tempka w górę, zobaczymy jutro
U mnie też śluz kilka dni przed owu.
happy mum - ja bym skonsultowała z innym ginekologiem, bo to trochę niepokojąceWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 23:09